Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minut temu, Bzduras napisał(a):HEJTUJESZ W sensie jak nie kupiłem to hejtuję? Okej, może być i tak, jeśli Ci to poprawia humor to czemu nie. A nie kupiłem bo to zwykłe skurwysyństwo kasować jakiekolwiek pieniądze za techniczne demo i ja do takich praktyk swojej kasy nie przyłożę.Ale MKW wykastrowane jest już ok za 350 zł? Zagrywasz się?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie widziałem obrońców dema chyba od czasu whiskera w cw gdzie jarał sie że ps5 ma ex demo re8 na tydzień
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Gdy ktoś nie daje sie golić na instrukcji obsługi, nie brakuje tu ciezkich przypadkow
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Gościu kupił, zapłacił, skończył, podobało mu się. I dobrze. Każdy z nas gorszy paździerz kupił nie raz i ograł. Nie ma co hejtować
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minut temu, Emtebe napisał(a):Ale MKW wykastrowane jest już ok za 350 zł? Zagrywasz się?A nie wiem, nie dałem za to 350zł bo w bundelku wychodziło taniej :) Chwilę pograłem w Knockout online, fajna giereczka.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ale tutaj tego nawet nikt specjalnie nie hejtuje, po prostu są dwa obozy. Jeden uważa że płatny benchmark konsoli to żart a inni drugi że za inne gry płaci się więcej to za takie coś można dać 40zł
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja jestem w tym pierwszym. W życiu bym za to nawet złotówki nie dał. Dla zasady.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Ktoś na jakimś forum dobrze to określił jako przewodnik z najtrudniejszymi mini gierkami na tej planecie. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez GearsUp
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 11 minut temu, Bzduras napisał(a):A nie wiem, nie dałem za to 350zł bo w bundelku wychodziło taniej :) Chwilę pograłem w Knockout online, fajna giereczka.Czyli typowy gracz, jebać taką politykę ale na 50%. Ok, fajnie. Pan Bzduras już się określił. Samozaoranie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jeśli pozwala Ci to spać lepiej w nocy to pewnie ziomeczku, może być i tak
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale to ewidentnie nie jest "benchmark" albo "demo" albo "instrukcja" lol, to nie jest kwestia opinii, to po prostu bzdury.Najlepsze co mogę wymyślić to że to nudna gra, i krótka, co nie byłoby pierwszym przypadkiem w historii, jeśli ktoś tak uwaza. Ktos jest w stanie podać jakis inny niż wymyślony z dupy, obiektywnie bzdurny powód, o co ma cieczkę z istnieniem tej gry? Niezbyt nadążam.Skurwysyństwo xD Jak wy dajecie radę przeżyć dzień bez zmiany pieluch w prawdziwym życiu, jak wami tak pulta że jakaś gra gdzieś sobie istnieje i kompletnie nikt nikomu nie każe nic z nią robić ale waszym zdaniem włożona przy jej tworzeniu praca nie jest warta kasy i to jest ten szczyt skurwysyństwa. To musi być żart.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jak żyjesz z tym, że niektórzy po prostu tego nie kupili? Ogór, odpowiedz, proszę, naprawdę jestem ciekaw.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Big N to chyba zrobiła tego bundla z MKW dla tych niezdecydowanych, co lubią robić kurwę z logiki, ale przecież nie dali full ceny za kastrata, więc są wporzo
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Przepraszamy o oświeceni, następnym razem na pewno wszyscy kupimy, obiecuję.Ja pierdolę, gracze to naprawdę jest ciężki przypadek - JAK TO KURWA NIE KUPIŁEŚ DEMA TECHNOLOGICZNEGO CZY TAM INSTRUKCJI Z CIEKAWOSTKAMI KURWO JEDNA, JAK TO NIE KUPIŁEŚ? W ZĘBACH TRZY RAZY TYLE POWINIENEŚ IM PRZYNIEŚĆ BO ONI NAD TYMPRACOWALI! xD Pozdrawiam cieplutko i kończę ten bezsensowny wątek, podpisano: nie-posiadacz Nintendo Welcome Tour.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale to ty dzwonisz, ja napisałem co o tym myślę z grania jakby ktoś był ciekaw i tyle. Nie urządzam od miesięcy płaczu o to że coś sobie istnieje, dokładnie ty to robisz i nagle jeszcze jeczysz na coś o 180 stopni odwrotnego lol.Kompletnie nikt nie pisał tutaj że cokolwiek trzeba kupować lol.Jak sobie kompletnie wymyślicie coś co kompletnie się nie dzieje, to jasne, nieco to wam ułatwia "dyskusję"
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 hour ago, Emtebe said:jak Wam nie szkoda 40 zł i nie jest to dla Was majątek.Ale marna manipulacja. 40 zł za World Tour to dla mnie majątek. 250 zł za Baldura 3 to dla mnie jak za darmo. Wyjaśnione masz? Każdy sobie sam określa co jest dla kogo warte i chuj ci do tego. No i w drugą stronę też oczywiście
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Zrobi ktoś osobny wątek z tym najbardziej komentowanym tytułem od N i poprzenosi te posty. Dobrze będzie się czytać w dedykowanym temacie o robieniu fikołków w zależności od narracji
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tutaj chodzi też o to, żeby płacąc za tę instrukcję nie aprobować niefajnego precedensu. Jeśli za dobrze się toto sprzeda, zaraz kolejne firmy podchwycą temat i zaczną wypuszczać podobny płatny soft przy premierach nowych produktów.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Jeżeli będzie to soft tej samej jakości to niech wypuszczają ale wątpię czy inne sprzęty zrobiłyby to w tak fajny sposób, S2 to też masa dodatkowych gadżetów i możliwości, inne sprzęty tego nie mają więc ta "instrukcja" byłaby 5x krótsza i nie miałoby to sensu.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Skoro welcome tour wywołuje tyle emocji, to co będzie jak wyjdzie ta koszykarska paraolimpiada?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 8 minutes ago, Mustang said:Tutaj chodzi też o to, żeby płacąc za tę instrukcję nie aprobować niefajnego precedensu. Jeśli za dobrze się toto sprzeda, zaraz kolejne firmy podchwycą temat i zaczną wypuszczać podobny płatny soft przy premierach nowych produktów.No ale to w czym problem? Skoro ludzie kupią,to znaczy, że zapotrzebowanie jest. Po co sztucznie ograniczać. Głosowanie portfelem jest zawsze najuczciwsze
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Problem w tym by głosować portfelem konsekwentnie. A nie, by nie kupić World Toura, ale polecieć po wykastrowane MKW za 350 zł.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minute ago, Emtebe said:Problem w tym by głosować portfelem konsekwentnie. A nie, by nie kupić World Toura, ale polecieć po wykastrowane MKW za 350 zł.Czyli żeby kupić Mario Karta muszę kupić Welcome Tour? Nie rozumiem logiki
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tak, kupujesz w pakiecie albo w ogóle. Poza tym Welcome Toura nie ma w pudełku więc po co to kupować?