Opublikowano 17 czerwca 20251 r 1 godzinę temu, Emtebe napisał(a):Ale MKW wykastrowane jest już ok za 350 zł? Zagrywasz się?Wykastrowane tzn czego tam zabrakło? Bo trybu adventure nie było nigdy, ale są inne tryby
Opublikowano 17 czerwca 20251 r 24 minuty temu, GearsUp napisał(a):Jeżeli będzie to soft tej samej jakości to niech wypuszczają ale wątpię czy inne sprzęty zrobiłyby to w tak fajny sposób, S2 to też masa dodatkowych gadżetów i możliwości, inne sprzęty tego nie mają więc ta "instrukcja" byłaby 5x krótsza i nie miałoby to sensu.Astrobot był ze starem ps5 za free, a przepięknie pokazywał możliwości nowego pada. Więc nie wiem co lepsze?
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Jeden taki hand held też dostał Demko-prezentację APERTURE DESK JOB i oczywiście za darmo.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Autor 1 minutę temu, czarek250885 napisał(a):Astrobot był ze starem ps5 za free, a przepięknie pokazywał możliwości nowego pada. Więc nie wiem co lepsze?Poszli na totalną łatwiznę. Tutaj jedna głupia platformufka nie pokazałaby wszystkich funkcji. Powiem więcej Welcome Tour lepiej tłumaczy wibracje jakie są w Joy-Conach bo możesz sobie customować siłę itd przekonując się jak to działa w różnych sytuacjach.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r @GearsUp to z chińczyka czy tajwanczyka?https://www.facebook.com/MaySaleBaPH/videos/nintendo-switch-2-ghosting-issue/727822826467369/
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Każdy post wychwalający welcome tour z jakimikolwiek przykładami, co tam jest takiego dobrego, to jakbym słuchał bełkot głupiego czterolatka. Edytowane 17 czerwca 20251 r przez Sebas
Opublikowano 17 czerwca 20251 r 10 minut temu, Daffy napisał(a):@GearsUp to z chińczyka czy tajwanczyka?https://www.facebook.com/MaySaleBaPH/videos/nintendo-switch-2-ghosting-issue/727822826467369/A ja głupi myślałem że w oczach mi się jebie jak bawiłem się S2... Jedno wielkie xd tym bardziej że to jest prawie w cenie SD OLED. Edytowane 17 czerwca 20251 r przez kudlaty88
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Autor 1 godzinę temu, Daffy napisał(a):@GearsUp to z chińczyka czy tajwanczyka?https://www.facebook.com/MaySaleBaPH/videos/nintendo-switch-2-ghosting-issue/727822826467369/Już dawno przyznałem, że S2 ma z tym problem bo potrafię ocenić sprzęt OBIEKTYWNIE stąd moje dochodzenie (myślałem, że na chińczykach jest lepiej). Ale ten screen akurat zrobiony pod narrację, rogalik LCD też ma problemy z ghostingiem jak się obejrzy ten filmik.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Żadna narracja. To jest kurwa wstyd, że dziennikarze pierdolili coś przed premierą o MiniLED, 120Hz miało być wytłumaczeniem na brak OLEDa a dostaliśmy słabe kolory, nieistniejący HDR, ghosting i chuja do dupy w standardzie. Jeśli chodzi o jakość sprzętu to mało kto pluje na swoich jak Nintendo, ale akcja z ekranem Switcha 2 to jest new łow nawet jak na czerwonych. Obrzydliwe zachowanie.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Autor 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):a dostaliśmy słabe koloryAkurat odwzorowaniu barw nie można nic zarzucić.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r 3 minuty temu, GearsUp napisał(a):Akurat odwzorowaniu barw nie można nic zarzucić.Łódź jest połamana, przecieka, nadjadły ją korniki i nie gwarantuje Ci, że nie zatonie, ale przynajmniej jedno wiosło jest w całości.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Autor 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Łódź jest połamana, przecieka, nadjadły ją korniki i nie gwarantuje Ci, że nie zatonie, ale przynajmniej jedno wiosło jest w całości.No ale nie gadaj głupot, że kolory słabe bo tak nie jest
Opublikowano 17 czerwca 20251 r 6 minut temu, GearsUp napisał(a):No ale nie gadaj głupot, że kolory słabe bo tak nie jest a dobre są?
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Zależy jakie kolorki, wesołe kolorowe jasne są ok ale jak wchodzi coś ciemniejszego to ten ekran leży, kwiczy i sra mlekiem pod siebie
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Autor 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):a dobre są?Tak, są dobre
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Teraz, GearsUp napisał(a):Tak, są dobrePoza fatalnymi czerniami* No tak czy inaczej Gira, jebanie klienta. Coś koszmarnego, że jest cofka. Żeby to jeszcze było LCD chociaż ze średniej półki, a nie plucie na klienta, mówienie że się nie da i dziwnym trafem za 2 lata już będzie można OLEDa dać :)
Opublikowano 17 czerwca 20251 r No dobra panowie, ale nie zabraniajcie komuś czerpać przyjemności z zakupionej konsoli. Niektórzy tutaj ewidentnie nie są potencjalnymi klientami (jeszcze) więc po co wałkować w kółko to samo. Ja sam poczekam sobie na spokojnie i kiedyś tam kupię rewizję Switcha 2, być może już OLED.
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Autor Szkoda, że nie można się dostać do przeglądarki bo by się odpaliło taki ghosting test i każdy by mógł sobie sprawdzić jak mocno to odbiega np od pierwszego Switcha albo innych przenośniaków z lcd. Pewnie na shackowanym by dało radę przeprowadzić taki test
Opublikowano 17 czerwca 20251 r Jeszcze na pokazach wielu narzekało że telewizory były dziwnie ustawione i same nie były z najwyższej półki. Teraz wiadomo że to nie był przypadek, chcieli boostowac wrażenia z ekranu przenośnego i by tak nie odstawał od tv
Opublikowano 18 czerwca 20251 r Czy obecnie na Zniczu 2 przeżyję coś tak mistycznego jak Claire obscure expedition 33?
Opublikowano 18 czerwca 20251 r 12 minut temu, Alpha Trion napisał(a):Czy obecnie na Zniczu 2 przeżyję coś tak mistycznego jak Claire obscure expedition 33?Welcome tour na wietnamskim wyświetlaczu.
Opublikowano 18 czerwca 20251 r 12 minut temu, Alpha Trion napisał(a):Czy obecnie na Zniczu 2 przeżyję coś tak mistycznego jak Claire obscure expedition 33?Napisałbym że możesz sobie odpalić expedition 33 na YT by to przeżyć na switchu ale aplikacja nie działa
Opublikowano 18 czerwca 20251 r Jako że właśnie odebrałem pada od 8bitdo to postanowiłem zrobić mały test i pokazać, że dpad od pro controlera 2 nadaje się do tarcia chrzanu.Test jest bardzo prosty - odpalam trening w SF6, wycofuje się postacią maksymalnie w lewo, a następnie powtarzam ruch ćwierćkółka w przód.8bitdo:Pro Controler 2:Na padzie od Nintendo wchodzą skoki mimo że robię ruch dół, dół skos, przód.Także wyjaśnione. Jebać Nintendo za tego pada. Wygodny to fakt ale z obrzydliwym dpadem.