Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Emtebe napisał(a):

Ale MKW wykastrowane jest już ok za 350 zł? rofl Zagrywasz się?

Wykastrowane tzn czego tam zabrakło?

Bo trybu adventure nie było nigdy, ale są inne tryby

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
24 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Jeżeli będzie to soft tej samej jakości to niech wypuszczają ale wątpię czy inne sprzęty zrobiłyby to w tak fajny sposób, S2 to też masa dodatkowych gadżetów i możliwości, inne sprzęty tego nie mają więc ta "instrukcja" byłaby 5x krótsza i nie miałoby to sensu.

Astrobot był ze starem ps5 za free, a przepięknie pokazywał możliwości nowego pada. Więc nie wiem co lepsze?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, czarek250885 napisał(a):

Astrobot był ze starem ps5 za free, a przepięknie pokazywał możliwości nowego pada. Więc nie wiem co lepsze?

Poszli na totalną łatwiznę. Tutaj jedna głupia platformufka nie pokazałaby wszystkich funkcji. Powiem więcej Welcome Tour lepiej tłumaczy wibracje jakie są w Joy-Conach bo możesz sobie customować siłę itd przekonując się jak to działa w różnych sytuacjach.

Opublikowano

Każdy post wychwalający welcome tour z jakimikolwiek przykładami, co tam jest takiego dobrego, to jakbym słuchał bełkot głupiego czterolatka.

Edytowane przez Sebas

Opublikowano
10 minut temu, Daffy napisał(a):

A ja głupi myślałem że w oczach mi się jebie jak bawiłem się S2... Jedno wielkie xd tym bardziej że to jest prawie w cenie SD OLED.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Daffy napisał(a):

Już dawno przyznałem, że S2 ma z tym problem bo potrafię ocenić sprzęt OBIEKTYWNIE stąd moje dochodzenie (myślałem, że na chińczykach jest lepiej).

Ale ten screen akurat zrobiony pod narrację, rogalik LCD też ma problemy z ghostingiem jak się obejrzy ten filmik.