Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Czyli z nowości:Monster Hunter Stories 3CronosThe Adventures of Elliot + demo dzisiajOctopath Traveler 0 - premiera w grudniu :o Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez funditto
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. demo Elliota zaraz! gierka krzyczy "jestem idealna pod Switcha!"a Octopath 0 krzyczy nawet bardziej
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nie zapominajcie o grze Hela.. (pipi)a, myślałem że to jakiś żart był, a to jednak gra.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Octopath i Elliot. Reszta dno. No dobra Cronos, ale to nie na S2. Gdzie mój rdr2...
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Hela to ta z myszą? Będzie ostro działać z DLSS. największa bomba? Data Cronosa.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Niby mierny Direct, ale Square Enix znowu pokazuje dlaczego to oni przodują w jRPGach. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez KrossOver
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Dobrze że w końcu personka ląduje tam gdzie jej miejsce, będzie grane
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Było danie główne i znów miesiące na resztkach z dużych konsol. Rozczarowujące.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. FFT, Octopath 0, Elliot, Hela - cośtam się dało wygrzebać z tej krindżuwyno i dzięki za datę Cronosa