Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Dq3 dostało darmowego patcha pod S2. Dwa tryby albo wyższa rozdzieczosc albo 60fps, dwóch dobroci na raz system nie ogarnie

• Odpowiedzi 5,9 tys.
  • Wyświetleń 314,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Na forum to pewnie oczywistość, ale ten FFTactics na Switchu będzie absolutnie cudowny. Wszystkie QoL rzuciły mi się od razu w oczy, bo ogrywam właśnie wersję z PSP, a są to zmiany które przyjąłbym z otwartymi ramionami.

Opublikowano

Octo 0

JTaYwle.png

Switch 2 Game Key Card

W sumie wersje offline mobilek gatcha z fabułą są ok. Licze, że Atlus to samo zrobi z P5X, ale chyba najpierw muszą tą fabułę skończyć, bo jaki sens wtedy wersji offline :D.

Opublikowano
  • Autor

Tylko niepełnosprawny wyśmiewałby jakość mobilek w tych czasach, w Diablo Immortalu spędziłem 2 lata, zdecydowanie bardziej grywalna i wciągająca od pełnoprawnej trójki

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Kiedy Direct z Exami?

Najpewniej wrzesień chyba że łaskawie wrzucą przed gamescom w co wątpię

Opublikowano

Nintendo 2 domem Kazumy Kiryu

Opublikowano

Zauważyłem, że tendencja wśród wydawców jest taka - gra X wydawana na S1 oraz S2 to jest wersja na kartridżu dla S1 i game key card dla S2. No niezłe jaja, zaraz się okaże że 90% gier to będą game key cardy a te 10% to będą gry od Nintendo

Opublikowano
29 minutes ago, ThePatrickyo said:

Zauważyłem, że tendencja wśród wydawców jest taka - gra X wydawana na S1 oraz S2 to jest wersja na kartridżu dla S1 i game key card dla S2. No niezłe jaja, zaraz się okaże że 90% gier to będą game key cardy a te 10% to będą gry od Nintendo

Zapewne marzą im się takie Key Cardy dla S1, ale muszą się zadowolić tylko S2.

Opublikowano

No to który to wybroni?

Opublikowano
  • Autor

Ale co? Jest masa gier których nie da się zupgradeować z S1 do S2. Wybierz mądrze graczu

Spoiler

albo kup dwa pudełka

Opublikowano
1 minute ago, GearsUp said:

Ale co? Jest masa gier których nie da się zupgradeować z S1 do S2. Wybierz mądrze graczu

Spoiler

albo kup dwa pudełka

No i elegancko, o wszystkich pomyśleli to się nazywa szacunek dla klienta. Przede wszystkim masz wybór !

Opublikowano

Ale oni się wypierdolą z tym Switchem 2

Opublikowano

8 minut temu, messer88 napisał(a):

@RafaU ale Cronos to chyba nie na switcha )

Ale nie w zakupie, tylko jako ciekawostka, to uwagę przyciągnęło moją :)

Opublikowano
11 minut temu, jimmy napisał(a):

wstydzą się pokazać gameplay xd

https://imgur.com/5Kk3Ft5

nie klikać przy jedzeniu.

właśnie dotarło do mnie gdzie jest sufit tej konsoli a wydawcy ochoczo wydają swoje nowości dalej, wygląda na to że bez wiadra nie ma co do tych tworów podchodzić

ale hej, to konsola hybryda, zagrasz w Cronosa na grzybach w lesie! no może i zagram ale wcześniej się zerzygam;/

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
18 minut temu, jimmy napisał(a):

Jutro mają spotkanie z akcjonariuszami to pewnie spadniemy z krzesełka jak podają liczby S2, małpy i mkw

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał(a):

Jutro mają spotkanie z akcjonariuszami to pewnie spadniemy z krzesełka jak podają liczby S2, małpy i mkw

Co to zmienia, jak nie ma w co na tym grać.

Opublikowano

A co rozumiesz przez to co napisałeś że wypierdola się na switchu2? Ja to rozumiem że ludzie nie będą go kupować i gierek na niego, a jutro bankowo spotkanie akcjonariuszy udowodni że daleeeeeko do tego

Opublikowano
7 minut temu, Daffy napisał(a):

premierowy hajp po poprzedniku. Będziecie kupować i grać w te stare, obrzydliwe gównoporty z pustym kartem? Smacznego.

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał(a):

A co rozumiesz przez to co napisałeś że wypierdola się na switchu2? Ja to rozumiem że ludzie nie będą go kupować i gierek na niego, a jutro bankowo spotkanie akcjonariuszy udowodni że daleeeeeko do tego

Nic nie pisałem o żadnym wypierdoleniu, przecież mkw i inne gry dla dzieci się doskonale sprzedają (aczkolwiek Bananza gorzej rzecz jasna, bo to nie Mario), to chyba @jimmy pisał.

Małpa dosyć slabo w Japonii

Gematsu
No image preview

Famitsu Sales: 7/14/25 – 7/20/25 [Update]

Famitsu has published its estimated physical game software data for Japan for week of July 14, 2025 to July 20, 2025.

Mkw to Mkw.

127k to śmieszna liczba patrząc na to co kręciło takie Mario Odyssey. (510k).

Opublikowano

To teraz hamulcowym generecji będzie Switch 2 czy dalej series S?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

premierowy hajp po poprzedniku. Będziecie kupować i grać w te stare, obrzydliwe gównoporty z pustym kartem? Smacznego.

Napiszę za siebie, ja dalej będę kupował indyczki + dobrze zrobione większe porty. Na Key Cartach bo jednak przenośna licencja > digital po którego utracie dostępu do konta tracisz wszystkie gry. Zresztą ty też teraz kupujesz Key Carty tylko, że na płytach.

No i oczywiście exy