Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 13 hours ago, Daffy said:Nie mając nigdy switcha1 to kupno dwójki to wręcz pewny strzał w 10. Combo exow z jedynki, portów z wiiu i nadchodzących exow dwójki to granie na lata wręcz.Z drugiej strony jak ktoś ma ogranego Switcha 1 i do tego handheldowego peceta to kupno dwójki wydaje się totalnym bezsensem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 2 minuty temu, Homelander napisał(a):Z drugiej strony jak ktoś ma ogranego Switcha 1 i do tego handheldowego peceta to kupno dwójki wydaje się totalnym bezsensem.Z trzeciej strony jak ktoś jest fanem takich IP jak Metroid czy Donkey Kong to kupno dwójki wydaje się sensownym zakupem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minutes ago, GearsUp said:Z trzeciej strony jak ktoś jest fanem takich IP jak Metroid czy Donkey Kong to kupno dwójki wydaje się sensownym zakupem.Metroid będzie na Switchu 1. A dla jednej gry... w dodatku nie jakiejś wybitnej? No nie wiem. Ty tak wypisujesz i namawiasz, a przecież sam nie kupiłeś, więc nie bardzo rozumiem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 1 minutę temu, Homelander napisał(a):Metroid będzie na Switchu 1. A dla jednej gry... w dodatku nie jakiejś wybitnej? No nie wiem. Ty tak wypisujesz i namawiasz, a przecież sam nie kupiłeś, więc nie bardzo rozumiemBędzie ale lepiej grać w lepszej jakości. No ale ty grasz na stim decku LCD więc dla ciebie jakość nie ma znaczenia to rozumiem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minutes ago, GearsUp said:Będzie ale lepiej grać w lepszej jakości. No ale ty grasz na stim decku LCD więc dla ciebie jakość nie ma znaczenia to rozumiemEkran w Steam Decku LCD jest dla mnie wystarczającej jakości. Tak więc nie widzę potrzeby zmieniać. Metroida ogram na Switchu OLED i jestem przekonany, że będę bardziej niż zadowolony
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Steam deck LCD ma ekran sporo lepszy niż switch 2. Zarówno jak chodzi o kolory jak i odświeżanie, no i nie ma aż takiego smużenia
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Teraz, devilbot napisał(a):Steam deck LCD ma ekran sporo lepszy niż switch 2. Zarówno jak chodzi o kolory jak i odświeżanie, no i nie ma aż takiego smużeniaTemat Xboxa umarł?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ostatnio włączałem Absolum zarówno na s2 jak i na sd LCD.Jak postać idzie i mówi dialog który jest pokazany w chmurce która przesuwa się wraz z postacią to na s2 nie idzie tego przeczytać tak czcionka w chmurce smuży.Jedyna zaleta tego ekranu s2 że jest naprawdę duży.No ale tak to badziewie jakiego nawet firma anbernic nie wsadziłaby do swoich konsolek za 250zł.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Ostatnio włączałem Xboxa żeby sprawdzić czy działa retroarch i czy można pograć na nim w gry Nintendo. Nope, może kiedyś się uda
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minutes ago, GearsUp said:Ostatnio włączałem Xboxa żeby sprawdzić czy działa retroarch i czy można pograć na nim w gry Nintendo. Nope, może kiedyś się udaKup wreszcie Switcha o którym tak non stop piszesz
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Teraz, Homelander napisał(a):Kup wreszcie Switcha o którym tak non stop piszeszPo co jak na ekranie nic nie widać w ruchu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, Homelander napisał(a):Ty tak wypisujesz i namawiasz, a przecież sam nie kupiłeś, więc nie bardzo rozumiemczego nie kupił?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minutes ago, Krzysztof93 said:czego nie kupił?Bananzy, Mario Galaxy, a i pewnie Switcha 2 też nie.
Opublikowano 37 minut temu37 min 2 minutes ago, Pupcio said:Homs pomyliło ci się z ofim który kłamał że kupił zeldyNie. W temacie o Bananzie sam napisał, że czeka na promocję. W temacie o Galaxy spytany o opinię po tym co pisał można łatwo wywnioskować, że nie ma. Opisania osobistych doświadczeń ze Switchem 2 też sobie nie przypominam, chociaż tu mogę się mylić. Ale raczej nie mylę
Opublikowano 27 minut temu27 min 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):Ostatnio włączałem Xboxa żeby sprawdzić czy działa retroarch i czy można pograć na nim w gry Nintendo. Nope, może kiedyś się udaA to już nie działa?Parę lat temu przeszedłem na Xboksie Luigi's Mansion z GameCube'a :) Wystarczy dev mode aktywować na konsoli.