Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Można się śmiać z Nintendo i czasem nawet należy ale jaka konkurencja
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Może wreszcie skończę Bananzę, w PL xD.Mamy Nintendo po polsku przed GTA VI.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 10 minut temu, Shen napisał(a):Nintendo klasycznie kilka generacji za konkurencją.Najlepiej niech nic nie robią.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 hours ago, Figaro said:Prosimy o patch dla BotW, dużo dzieciaków w końcu by zagrało.Ja prosze o dodanie fiuta dla Linka w patchu, w sumie tobie tez
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 35 minut temu, jimmy napisał(a):@GearsUp dajesz salto stary? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samo
Opublikowano 49 minut temu49 min 40 minut temu, GearsUp napisał(a):? Moje podejście do Game Key Cardów niezmiennie to samoAle pisałeś że gry wydawane przez Nintendo całe na kartach będą. Dawaj fikołka
Opublikowano 45 minut temu45 min The Pokémon Company wydaje ;) Nintendo nie ma nic do gadania.<fikołek>