Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Obstawiam że nawet ciężki reset nie pomoże i dane o aktualnej wersji gry są zaszyte gdzies głębiej albo w sofcie konsoli, pewnie Nintendo tak się zabezpiecza też przed złamaniem konsoli.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kiedys sprobuje.Ogolnie szkoda, bo co by nie gadac to jakis pierwiastek tej „magii” pudelkowej znikl.Wiadomo, pobrac biezace poprawki to nie wstyd i kilka minut. Ale jednak uwazem, ze nie powinno tak byc jak jest
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W razie wojny/atomówki/braku neta switch do wyebania, fajnie że nakupowałem milion pudełek.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, łom napisał(a):Media Markt sprzedaje za 1899 z Mario Kart.O dzięki, nie zauważyłem, bo na pepperze już jest, że to wygasło. A było przez chwilę. Wszedłem na ich stronę i tam też już nie ma. Na szczęście na allegro mieli jeszcze 6 sztuk. Więc kupiłem:) 1900 z grą to jest cena, która mogę zapłacić.
Opublikowano 55 minut temu55 min 1 hour ago, Pierre Deck said:Nowe JoyconyTen pierwszy widzę bierze inspiracje od najlepszego handhelda na rynku.
Opublikowano 1 minutę temu1 min Autor 2 godziny temu, Ken Adams napisał(a):Sytuacja z NS1 ale tez nie do konca zrozumiala…Niedawno powyrzucalem wybrane gierki z pamieci NS1 zeby pobrac jakies demowki, darmowki etc.Ktoregos dnia chcialem wlaczyc Luigi’s Mansion 3 ale mysle: wlacze bez pobierania aktualizacji wielkiego L i… tyle o tymKonsola wymusza pobranie aktualizacji.Zaczalem sprawdzac wszystkie inne gierki, ktore wyrzucilem z pamieci systemu…Xeboblade Chronicles 3 - nopeHades - nopeRed Dead Redemption - nopeLego Star Wars costam - nopeWyciągnąłem S1, wrzuciłem karta z premierówką Xeno3 w trybie samolotowym. Odpala, wyjąłem karta, przeładowałem konsolę, dalej odpala. Reszty nie sprawdzałem