Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Plackus napisał(a):Troche w tym winy trzech gier ktore otwieraly nam pierwszego switcha w 2017Wybitne Breath of the wild, znakomite Mario Odyssey i swietne Xeno 2. Jak ktos kupił wtedy switcha to japa lezala na podlodze bo kazda pokolei trzymala super poziom. Uwazam ze switch 2 ma dobre gry, ale widac ze kazdy liczyl na podtrzymanie tej formy z 2017Uwielbiam Xenoblade 2 - jest w moim top 10 gier ever, ale ta gra ma na metacritic 83/100
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, funditto napisał(a):Uwielbiam Xenoblade 2 - jest w moim top 10 gier ever, ale ta gra ma na metacritic 83/100Oki oki masz racje, ale jednak xeno podtrzymal wtedy teze ze wychodza same dobre gierki na switcha od first party
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. U mnie to tak wygląda bo oczywiście gram w exy bo po to kupuje switcha:Mkworld- rozczarowanie mimo tego że na papierze gra jest super i gra się mi fajnie, jest do odratowania patchem ale twórcy upierają się przy swojej koncepcji. Dali by 200cc, tryb online z samymi trasami, prawdziwe eventy i lepszą customizacje i byłby mk8d killerBananza - pyklo u mnieFast Fusion - pyklo u mnie, jakby było online to by był killerAge of Imprisonment - jeszcze nie skonczylem ale bawię się dobrzeKirby Air Riders - jest lepiej niż myślałem, bawię się świetnieMP4 - jutro gramDlc do Mario Party Jamboree - rozczarowanie totalne Dlc do Kirby forgotten land - spoko ale za krótkie i za mało nowych umiejętności W poksy, płatne tech demo i koszykówkę ułomnych nie grałem i nie zamierzam
Opublikowano 20 minut temu20 min Update new horizonUpdate Mario wonderPokemony w stylu Animal Crossing Pokemony na nowym silniku (z wycieku z game freak)Mario tennisNowy YoshiNowy Fire EmblemEx od from softwareSplatoon RaidersTyle na razie wiemy z exow na 2026Patrząc po studiach co jeszcze nic nie wiemy nad czym grzebią, a nie wydali chwilę temu gierki to na myśl przychodzi mi next level games i monolith czyli hmm może Luigi Mansion 4 i Xeno/nowe ip