Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Shadows

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 128,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mnie to tam ryra, bo pewnie jak każdego innego Asasyna weźmie się za rok na promce za 20zł i kiedyś tam ogra, ale faktycznie wybornie się czyta tę obronę Częstochowy. Zupełnie jakby to, że ludzie mają inne zdanie odbierało smak życia i nie pozwalało cieszyć się grą dopóki 100% forum nie będzie zgodnie klękać do czarnego samuraja.

Opublikowano

Ha i jeszcze to udawanko, że Was to nie obchodzi, bo gardzicie Ubisoftem, ALE pościki się same produkują, a tweety same znajdują. Piękne zesrańsko :)

Opublikowano

Ja bym miał gdzieś to, że typ jest czarny, byle na każdym kroku rodowici Japończycy dawali mu to odczuć, albo chociaż komentowali pod nosem, a nie, że mu się w pas kłaniają.
No i to, że jest yebanym czołgiem - jakby był normalnym człowiekiem, a nie Hulkiem z super siłą to zupełnie miałbym wyjebane, że jest jedną z grywalnych postaci.

Opublikowano

Kiedyś to człowiek by marzył żeby Ubi zrobiło grę rozgrywaną w Polsce, z ważnymi historycznymi wydarzeniami w tle. Ale w sumie to może jednak niech spierdalaja 

Opublikowano

Ja od dwójki marzyłem o asasynie w Japonii :wujaszek: dobrze że sonka zrobiła got więc asasyn może zdychać

Opublikowano

Przecież już sam Ubisoft wprost powiedział, że wybór bohatera gry nie byl podyktowany względami fabularnymi czy gameplayowymi, a dei. Nie ma w ogóle o czym gadać

Opublikowano

Do premiery jeszcze prawie 4 miesiące, a tu koledzy co jakiś czas odświeżają temat i podgrzewają atmosferę:)O czym to świadczy? Że lubimy tę serię. Nie każdy lubi w te gry grać, ale mówić o nich już tak:nosacz2:

Ja na pewno w nią zagram, ale nie na premierę:gigabeta:

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Do premiery jeszcze prawie 4 miesiące, a tu koledzy co jakiś czas odświeżają temat i podgrzewają atmosferę:)O czym to świadczy? Że lubimy tę serię. Nie każdy lubi w te gry grać, ale mówić o nich już tak:nosacz2:

Dokładnie tak, od razu widać jaki wpływ ma ta seria na branżę, skoro trzeba co tydzień wrzucać te same statementy o murzynie w Japonii. Normalnie raz by wystarczyło, ale tutaj z jakiegoś powodu ciągle ostre bicie piany :) 

Opublikowano

Powiem Ci w tajemnicy, że wszyscy którym to nie pasuje tworzą tajną społeczność FPE, spotykamy się w co drugi piątek miesiąca między 22:00 a 00:00 u Colina w piwnicy, gdzie w czarnych togach z czarnymi kapturami siadamy w kręgu zapalonych onyksowych świec ułożonych w kształt udka kurczaka z KFC i wznosimy modły przed obrazem Nobunagi, żeby jednak ubisoft zmienił murzyna na kogoś innego. Serio, zaufaj mi, wiele ryzykuję ujawniając te informacje, ale dla Ciebie jestem w stanie się poświęcić!

Opublikowano

8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Powiem Ci w tajemnicy, że wszyscy którym to nie pasuje tworzą tajną społeczność FPE (...)

Śmiechu warte! Ale przynajmniej nic nie bredzisz o avatarze jak ten drugi.

Ja mam tak, że jak mi nie pasuje restauracja to po pierwszym razie z niej wychodzę i już nigdy nie wracam, a nie odwiedzam regularnie krzycząc NIE SMAKUJE MI, NIE ZAMÓWIĘ TU.

Opublikowano
21 minut temu, jimmy napisał(a):

Ja mam tak, że jak mi nie pasuje restauracja to po pierwszym razie z niej wychodzę i już nigdy nie wracam, a nie odwiedzam regularnie krzycząc NIE SMAKUJE MI, NIE ZAMÓWIĘ TU.

Śmiesznie się to czyta, bo te dziesiątki postów czy statusów wyprodukowane czy to o Starfieldzie czy Xboxie czyli o restauracjach których nawet nie odwiedziłeś, raczej temu przeczą.

Opublikowano

Może doczekamy się kiedyś assasyna, gdzie będzie można zagrać własnoręcznie wykreowaną postacią, z możliwością wrzucenia swojej facjaty:pawel:Każdy gracz stworzy postać, jaką chce.

Oj brałbym day one:banderas:

Spoiler

:kekw::sonkassie::drakeyeah::notsure::spicy::czezky:

Opublikowano

Wystarczy kreator postaci jak np w Cyberpunku i każdego upodobania zostaną zaspokojone :)

Opublikowano

Brakuje jeszcze tylko żeby w grze szlachetni samurajowie kłaniali się w pas legendarnemu Yasuke, no bo chyba nie będą go traktować z pogardą i jak odmieńca

Opublikowano

To by było mega rasistowskie a jak wszyscy wiemy japończycy w tamtych czasach mega kochali obcokrajowców 

Opublikowano
44 minuty temu, jimmy napisał(a):

A jak restauracja nazywa się Xbox Games Studios? :nosacz3:

Opublikowano

Ale przecież to nie pierwszy raz jak Ubi ma wyjebane na "fakty historyczne". Wcześniej w takiej Grecji (Odyssey) kobiety łaziły sobie "luzem" po np; Atenach :)

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał(a):

A jak restauracja nazywa się Xbox Games Studios?  :nosacz3:

A to czynne jeszcze? ;)

Generalnie pudło, bo praktycznie wcale nie udzielałem się w tematach Xboxa, ani Starfielda. Zróbcie research, przestańcie kłamać :) Konwencji CW i statusów chyba nie muszę tłumaczyć seniorom :) 

Opublikowano

Od kiedy konwencja statusów jest taka że można tam robić CWową trzodę? 

Tak czy inaczej, szacun Jimmy jak walczysz za tego murzyna w Asasynie jest w tym jakiś heroizm. A mógłbyś po prostu olać temat, kupić gierkę i dobrze się bawić. a jednocześnie pozwolić innym wyrazić swoje zdanie o przekłamaniach historycznych podyktowanych poprawnością polityczną. 

Opublikowano

Od.. Od zawsze? :wujaszek: Przecież tu jimboy dobrze mówi

Opublikowano

Miałem nadzieje, że jakis nowy gameplay czy cos, a tu dalej walka o murzyna