Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Spamuja mi dupy z instagramu na pocztę dosłownie po kilkanaście codziennie a tymczasem mi nie przyszło do głowy tam zajrzeć i wyszukać to czego aktualnie poszukuje. Smieje sie z innych ze nie sa wielofunkcyjni a sam sie na tym łapie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 20 minut temu, MEVEK napisał(a):Cos tam na instagramie znalazłem w świetnej jakości ale musze usunąć te ikony lajkowWczoraj znalazłem na instagramie i wrzuciłem sobie w delikatnym powieszeniu. Akurat trafiles z jedna fotka. Ale dzieki. Popatrzę i moze znajde cos dla siebie P.SMaelle jest po prostu piękna. Nie mogę sie od niej odpędzić :)Pamietaj tylko, ona ma dopiero 16 lat. :)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 11 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Pamietaj tylko, ona ma dopiero 16 lat. :)Ale dwa razy, więc 32
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A potem w temacie o facebooku czytam, że "przypadkiem" komuś algorytm podsuwa filmiki z nieletnimi dziewczynkami
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zbooki z was Mi nie chodzi tutaj o aspekty typowo kobiece (seksapil) ktore miały by mnie w niej pociągać. Tylko o sam fakt ze jest to moja topowa główna postać która przegrałem cała expedycje. Delikatna i uczuciowa - to ona najmocniej oberwała z całej drużyny. Zżyłem sie z nią. W końcu sam jestem rodzicem a jak by tego było mało to za jej role J.English odebrała statuetkę za najlepszy występ Tak ze tego
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tutaj taki poziom że każdemu by można przyznać tą wygraną za VA, a English to moim zdaniem lepiej niż tutaj wypadła jako Shadowheart w BG3.