Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 15 godzin temu, Josh napisał(a):Może zrobimy jakąś ankietę? Dla mnie top 5 czarnych w grach to zdecydowanie Greenway z nowego Bonda, kurde naprawdę polubiłem ziomka.w weekend z ziomeczkami rozkminialismy temat i nie jest to takie latwe, bo duzo fajnych murzynow jak gary buster holmes z yakuzy to postaci epizodyczne, a bralismy pod uwage glownych bohaterow lub wazne postaci poboczne.top 3 jakie nam wyszlo wrod 3 niezaleznych ekspertow to w kolejnosci dowolnej-Cole Train-Barret-CJhonorable mentions: tata murzyn alyx z hl2, murzyn sierzant z halo
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dopisałbym do listy Lee (TWD), a CJ zamienił na Tenpenny'ego, Samuel L. Jackson zrobił robotę z tą postcią. No i oczywiście nie zapominajmy o
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 26 minut temu, devilbot napisał(a):To ta babka z WolverinaNie, to ta babka z Death Stranding 2.
Opublikowano 30 minut temu30 min 2 godziny temu, wrog napisał(a):Nie, to Savathun z Destiny 2.Ogrywam po Polsku więc nawet nie wiedziałem ale ciekawe czy jest ona udostępniana za darmo i trzymają ją gdzieś w kazamatach czy o co tutaj chodzi? Może ktoś kiedyś zrobił jej model i tak sobie przerzucają po gierkach.
Opublikowano 27 minut temu27 min Robi dobrą robotę to ją biorą - https://www.imdb.com/name/nm0933281/