Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Chciałbym przypomnieć, że poprzednia odsłona miała huby i możliwość podróżowania Skiffem. W tej znowu przebijasz się przez zaatakowane miasto. Poza tym odświeżyli cały movement, więc pierdzielisz głupoty, że seria stoi w miejscu.Tu jeszcze cytat od dewelopera:"Those systems reshape how encounters play out across the city. Missions move from tight linear fights in narrow streets and alleys to open districts where the player has access to entire neighborhoods. Approach an enemy position head-on, flank from a side entrance, or climb to a balcony across the street and pick them off with the Longshot. In co-op, a squad can try all three at the same time."
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 godzin temu, SpacierShark123 napisał(a):Problem jest taki że zwykle te osoby na siłę wpychają swoją agende gdzie się da. Też mi obojętne kim jest taka osoba w prywatnym życiu ale czego nie dotkną to zawsze kończy się na wpychaniu na siłę seksualności. Jestem w 99% przekonany że kobieta w składzie jest lesbijką i w trakcie gry mimo wojny i zagłady wszechobecnej będą wątki poruszające problemy mentalne LPG. Czekać tylko jak Santiago okaże się gejem i dyskretnie zawsze kochał Fenix-a.Zazwyczaj tak jest ale nie znaczy to, że osoba rgbt nie może też stworzyć zajebistej gry bez agendy.Stare dobre gearsy, przynajmniej tak się zapowiada. Z nostalgii puściłem sobie trailer jedynki, kiedy te 20 lat minęło to ja nie wiem