Opublikowano sobota o 18:481 dzień No ja też nie wiem bo ja na 5080 przy UW musiałem nawet miejscami schodzić z ultra by grać z przyzwoitą płynnością…
Opublikowano sobota o 21:331 dzień Pobrałem betę żeby zobaczyć jak gra działa, u mnie na 5080 w 4K z dlss balanced ze wszystkim na ultra od 70 do 80 fpsow, później dojdzie FG to w ogóle bajka ale gra wygląda pięknie trzeba przyznać. Czekam na pełną wersję i singla.
Opublikowano sobota o 22:051 dzień Performance na PC na pewno do poprawy, i graficznie o ile jest ok to jakoś czapki mi nie zerwało, śmiał bym powiedzieć że 5tka wyglądała lepiej albo nostalgia i mam w głowie co innego.Z innych minusów to:Movement i podział sterowania pod innym przyciskiem na: wspinanie, sprint i przyklejanie do ściany. Na PC grając na k+m to jakbyś grał na fortepianie (shift, Ctrl i spacja), na padzie jest trochę lepiej ale póki co przy szybkich akcjach się gubię.Brak tagowania granatami i przyklejania do ścianW versusie nie ma pokazanych ilości śmierci, to się już robi standardem w grach multi żeby dzieci się nie spłakały że przegrały? Edytowane sobota o 22:061 dzień przez bartiz
Opublikowano sobota o 22:211 dzień 3 godziny temu, Amer napisał(a):@smallv86 , no serio, żona teraz kroi w multi i przy największej zadymie siada do 110-115FPS. A tak to non stop 130 i wyżej@Donatello1991 5080.Znaczny cos poprawili od poprzedniej bety? Tam nawet 9800x3d do takich cyfr nie wystarczał. Procki na am4 nie trzymaly 60 fps w hordzie. Versus był lżejszy ponoć, ale w niego nie grałem. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Kangus
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. U mnie na 4080 Super wyciągam 60-70fps w 4K i DLSS zbalansowanym. W hordzie dropi jednak do 50fps miejscami więc frame gen wjedzie na pewno w pełnej wersji.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. O to może zdążę zobaczyć czy jest lepiej z wydajnością niż poprzednim razem.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Żeby gra nie trzymała betonowych 60 fps na topowych kartach i to jeszcze z rozmydlaczem
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 16 godzin temu, bartiz napisał(a):Performance na PC na pewno do poprawy, i graficznie o ile jest ok to jakoś czapki mi nie zerwało, śmiał bym powiedzieć że 5tka wyglądała lepiej albo nostalgia i mam w głowie co innego.Z innych minusów to:Movement i podział sterowania pod innym przyciskiem na: wspinanie, sprint i przyklejanie do ściany. Na PC grając na k+m to jakbyś grał na fortepianie (shift, Ctrl i spacja), na padzie jest trochę lepiej ale póki co przy szybkich akcjach się gubię.Brak tagowania granatami i przyklejania do ścianW versusie nie ma pokazanych ilości śmierci, to się już robi standardem w grach multi żeby dzieci się nie spłakały że przegrały?Ja nigdy bym nie pomyślał, ze kiedyś będę grał w Gearsy na myszce i będzie mi się grało lepiej niż na padzie...Ten podział sterowania to wystarczy sobie przypisać pod 2 przyciski boczne myszki - górne mam do skoków, przeskakiwania przeszkód, dolny boczny do rolek, slajdów - zastępuje spacje.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 4 godziny temu, easye napisał(a):a na jakich niby nie trzyma z DLSSem?No tam pisał kolega wyżej, że ma dropy do 50
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No okej, ale 4080 to nie jest już ani topowa karta i raczej nigdy też nie była przeznaczona do grania w 4K.Pograłem dzisiaj w 2 bete i rzeczywiście performance mocno naprawili, Ultra + DLSS Quality miałem średnio 100-120 fpsów na ULTRA przy 3440x1440. Singla przejdzie się zatem a najwyższych ustawieniach z MFG.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No kiedyś też tak myslałem, a teraz się zastanawiam jak ja celowałem ze snajpy gałką... To możliwe, żeby w ogole kogoś szybko trafić? xD
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, easye napisał(a):No okej, ale 4080 to nie jest już ani topowa karta i raczej nigdy też nie była przeznaczona do grania w 4K.Pograłem dzisiaj w 2 bete i rzeczywiście performance mocno naprawili, Ultra + DLSS Quality miałem średnio 100-120 fpsów na ULTRA przy 3440x1440.Singla przejdzie się zatem a najwyższych ustawieniach z MFG.Jest to karta high end jak najbardziej do 4K. Niby dlaczego miała by się już nie nadawać? Czyli tak naprawdę jedyna topowa karta to 5090 za 20 koła. Nie oszukujmy się to tylko i wyłącznie problem zjebanego UE5 a nie sprzętu jak nawet na 5090 w natywnym 4K jest 30 fps to coś jest nie tak.Godzinę temu, easye napisał(a):No kiedyś też tak myslałem, a teraz się zastanawiam jak ja celowałem ze snajpy gałką... To możliwe, żeby w ogole kogoś szybko trafić? xDOj ciężko było bo ze snajpy trzeba było strzelić heada, żeby zabić. Najczęściej to jak ktoś stał nieruchomo albo za osłoną bo nie przypominam sobie czy wtedy było jakieś wspomaganie. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Chewie