Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 83,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Danke herr tusk    A babiarz jak chce dalej pchac jezuskowa propagande to wypierdalac do czubkow z republiki. Elo frajerzy

• Odklejeńcy i cala reszta pokemonów zupełnie nie dziwi biorąc pod uwagę mentalne zjebanie zachodu i normalizowanie patologii i chorób psychicznych.  

• Mnie tylko ten murzyn wkurwia w siatce u naszych. 

Opublikowano

Jak to wygramy, to będzie największy powrót od czasu wskrzeszenia Łazarza.

Opublikowano

Taj brek to też kurwa taki horror z oglądaniem meczu do 15. 

Opublikowano

Fornal ty chory skurwysynu 

Fornal: „Dawać kurwa, napierdalamy się z nimi” - uniwersalna polska maksyma motywacyjna zadziałała 

Opublikowano

Jebany cyborg z Fornala :gigabeta:

Opublikowano

I to jest drużyna, a nie te pizdusie kopacze. 

Opublikowano

Pachy całe spocone mam.

Opublikowano

KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę.

Opublikowano

JA PIERDOLĘ CO ZA DZIEŃ XDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, tedi007 napisał(a):

KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę.

Nie martw się, więksi od Ciebie zwątpili, chociażby ja. :nosacz3: Ważne, że mamy pewny medal. :fsg:

Opublikowano

To jak oni się dźwignęli po wpierdolu w trzecim secie, mental w tym zespole to jest jakiś kosmos

Opublikowano

To ja chcę jeszcze taki horror z Włochami w finale :Coolface:

Opublikowano

Najlepsza drużyna narodowa w Polsce w historii bez podziału na dyscypliny 

Po takim bukake w 3 secie, po kontuzji rozgrywającego, po znieczulonym barku libero, to kurvva nikt inny niż oni na tej planecie nie dali by radę odwrócić