Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie Jak to wygramy, to będzie największy powrót od czasu wskrzeszenia Łazarza.
Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie Fornal ty chory skurwysynu Fornal: „Dawać kurwa, napierdalamy się z nimi” - uniwersalna polska maksyma motywacyjna zadziałała
Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę.
Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie 1 minutę temu, tedi007 napisał(a): KURWA MAMY TO!!!!!!!!!!!!!!. Szanowni Panowie Siatkarze, ja maluczki polaczek przepraszam, na chwile straciłem wiarę. Nie martw się, więksi od Ciebie zwątpili, chociażby ja. Ważne, że mamy pewny medal.
Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie To jak oni się dźwignęli po wpierdolu w trzecim secie, mental w tym zespole to jest jakiś kosmos
Opublikowano 7 sierpnia 20247 sie Najlepsza drużyna narodowa w Polsce w historii bez podziału na dyscypliny Po takim bukake w 3 secie, po kontuzji rozgrywającego, po znieczulonym barku libero, to kurvva nikt inny niż oni na tej planecie nie dali by radę odwrócić