Opublikowano 7 czerwca7 cze Powtórzę się po raz kolejny: wygląda mega klimatycznie i gier w takim settingu praktycznie nie ma.
Opublikowano 8 czerwca8 cze Podoba mi się ostatnio kierunek branży. Lepiej skondensowane mniejsze gry niż rozwleczone gówna. Niech Ci co umia robią big open world, a ci bez pomysły na więcej niż 20h zostaną przyy mniejszych grach i będzie ok.
Opublikowano wczoraj o 11:21 1 dzień Pewnie widzieliście, pojawił się nowy filmik z gry: Mafia: The Old Country – 9 Minutes of Exclusive Gameplay | IGN FirstNie wygląda to najgorzej ale podczas jazdy przez świat gry rzuca mi się w oczy ta pustka w tych lokacjach. Brak NPC, brak NPC zajmujących się swoimi sprawami sprawiających wrażenie, że świat gry żyje, a ludzie zajmują się swoimi sprawami. Mały detal, a bardzo mi tego brakuje. Zupełnie jak w pierwszej części i jej remaku.
Opublikowano wczoraj o 12:14 1 dzień Ta gra to mocna niewiadoma. Akcja jest ale brakuje jakiegoś mocniejszego akcentu. Gameplay powinien być dopieszczony, a nie widać tego.
Opublikowano wczoraj o 12:28 1 dzień Wpada day one, bo taka gierka akurat po wielkim ds2 w sam raz. Dodatkowo jestem na 3 tyg. Odwyku od gier, więc wleci jak złoto.
Opublikowano wczoraj o 13:52 1 dzień Przynajmniej kosztuje 200, a nie 350zł Ta animacja podnoszenia broni też taka przedpotopowa. Nie chciało im się zrobić jak wyciąga rękę i podnodi broń, tylko teleportacja do kieszeni/łapy?
Opublikowano wczoraj o 14:02 1 dzień 9 minut temu, PiotrekP napisał(a):Przynajmniej kosztuje 200, a nie 350zł Ta animacja podnoszenia broni też taka przedpotopowa. Nie chciało im się zrobić jak wyciąga rękę i podnodi broń, tylko teleportacja do kieszeni/łapy?Szczerze to coraz mniej mnie takie rzeczy w grach interesują, jak animacje.Są gry od Sony, czy Rockstara, a reszta jak dla mnie może ich nie mieć, to samo open worldy, jak ma to zaoszczędzić 2 lata developmentu i 100 zł w kieszeni gracza. Ważne, żeby historia dowiozła i strzelanie/jeżdżenie było w miarę przyjemne .
Opublikowano wczoraj o 15:23 1 dzień 3 godziny temu, Elitesse napisał(a):Pewnie widzieliście, pojawił się nowy filmik z gry: Mafia: The Old Country – 9 Minutes of Exclusive Gameplay | IGN FirstNie wygląda to najgorzej ale podczas jazdy przez świat gry rzuca mi się w oczy ta pustka w tych lokacjach. Brak NPC, brak NPC zajmujących się swoimi sprawami sprawiających wrażenie, że świat gry żyje, a ludzie zajmują się swoimi sprawami. Mały detal, a bardzo mi tego brakuje. Zupełnie jak w pierwszej części i jej remaku."Najlepszy" jest ten wybuch granatu w 7:24. O boziu boziu!Lepiej wyglądające i odwzorowane wybuchy widziałem na pierwszym xboxie...
Opublikowano wczoraj o 16:21 1 dzień Też jestem pełen obaw co do nowej części.Zapewne otrzymamy dobrą grę z przeciętną grafiką i świetną historią, co mi akurat nie będzie przeszkadzało. Powtarzalną i słabą trójkę udalo mi się zmęczyć, a tu mam nadzieję się dobrze bawić.
Opublikowano wczoraj o 20:37 1 dzień 4 godziny temu, Boomcio napisał(a):Też jestem pełen obaw co do nowej części.Zapewne otrzymamy dobrą grę z przeciętną grafiką i świetną historią, co mi akurat nie będzie przeszkadzało. Powtarzalną i słabą trójkę udalo mi się zmęczyć, a tu mam nadzieję się dobrze bawić.Target to być lepszym niż Mindseye, jak tak to mają moje 219 zł xD.