Opublikowano niedziela o 08:154 dni Wszystko oczywiście na weekendzie, żebyśmy mogli dłużej pograć xD.
Opublikowano niedziela o 08:264 dni Ależ w to się będzie grało po tych wszystkich łatkach Moim największym zarzutem był ten szum w ruchu i widzę, że z tym też walcząGraphics & SettingsImproved rendering stability and visual quality in low-resolution environments or when upscaling is enabled.
Opublikowano niedziela o 08:504 dni Inventory space nie ma już capa na 240, to jest super zmiana.Jesteś pewien? Ja mam ten limit 240 i teraz jak zrobiłem questa gdzie nagrodą był kolejny slot do plecaka, to zamiast niego dostałem "plecaczek" z materiałami do craftu.
Opublikowano niedziela o 08:514 dni Plusik za stały radar, nic mnie tak nie wkurwia dynamiczny radar i chuja idzie się orientować w terenie.
Opublikowano niedziela o 08:514 dni Ale już widzę, że te wszystkie zmiany poruszania będą miały swoich przeciwników, troszeczkę przesunęli za mocno w stronę arcade, GTA4 w GTA5. No cóż. 1 minutę temu, KOMARZYSKO napisał(a): Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jesteś pewien? Ja mam ten limit 240 i teraz jak zrobiłem questa gdzie nagrodą był kolejny slot do plecaka, to zamiast niego dostałem "plecaczek" z materiałami do craftu.Tak, źle przeczytałem notesy, dostajemy fanty, zamiast niczego.
Opublikowano niedziela o 09:124 dni Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Fixed an issue where frame drops occurred during the battle againstCrowcallerInventory space nie ma już capa na 240, to jest super zmiana.Źle przeczytałem, są nagrody dodatkowe po capie.Otwieranie drzwi kluczem z pytajnikiem wreszcie, nowe mounty, co za support Nie mogli dzień wcześniej - wczoraj go przeszedłem.
Opublikowano niedziela o 09:164 dni 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ale już widzę, że te wszystkie zmiany poruszania będą miały swoich przeciwników, troszeczkę przesunęli za mocno w stronę arcade, GTA4 w GTA5. No cóż.Tak, źle przeczytałem notesy, dostajemy fanty, zamiast niczego.Na razie zauważyłem tylko, że teraz by sprintować wystarczy przytrzymać dłużej X (wcześniej trzeba było klikać 2 razy), no i stamina podczas szybowania wolniej się kończy. Nie czuję innych zmian, postać porusza się tak samo.
Opublikowano niedziela o 09:434 dni Odnośnie łuku, to już nie musicie rollować czy kopać, wystarczy już schować, ogarnęli się w porę XD
Opublikowano niedziela o 09:484 dni Godzinę temu, GearsUp napisał(a):Ależ w to się będzie grało po tych wszystkich łatkachOtóż to. Miesiąc dwa i atakuję gierkę ponownie.
Opublikowano niedziela o 09:504 dni Mogliby jeszcze dodać możliwość manualnego zaznaczania na mapie tych świecących punktów po oświeceniu ich mieczem Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano niedziela o 09:504 dni Ja się biorę za fabułę, żeby ten obóz odblokować, potem trzeba się za lepszym ekwipunkiem rozejrzeć, bo póki co to poza mieczem i tarczą wszystko standardowe.
Opublikowano niedziela o 09:544 dni 36 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):Na razie zauważyłem tylko, że teraz by sprintować wystarczy przytrzymać dłużej X (wcześniej trzeba było klikać 2 razy), no i stamina podczas szybowania wolniej się kończy. Nie czuję innych zmian, postać porusza się tak samo.Jest delikatnie bardziej responsywna, szczególnie w sprincie właśnie, nie wiem czy mi się wydaje, ale mając speed na 7 jest też po prostu dużo szybsza.Ale z lataniem bardzo fajna zmiana, ponoć 2.5:1 co do użycia staminy.12 minut temu, Faka napisał(a):Odnośnie łuku, to już nie musicie rollować czy kopać, wystarczy już schować, ogarnęli się w porę XDTeraz powstaną buildy łuczników xD@Patapon Masz save jeszcze? Ja już dawno nie, jestem ciekaw jak duża jest różnica. Mogliby dodać boss re-challenge :).
Opublikowano niedziela o 10:074 dni Ja się biorę za fabułę, żeby ten obóz odblokować, potem trzeba się za lepszym ekwipunkiem rozejrzeć, bo póki co to poza mieczem i tarczą wszystko standardowe. No właśnie jak to jest z lepszym ekwipunkiem? Wszystko co lepsze jest poukrywane? Bo jak na razie z wrogów to sam szajs wypada i latam dalej z podstawowym mieczem i tarczą. Jedynie płaszcz udało mi się znaleźć za jednym wodospademWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano niedziela o 10:104 dni 1 minutę temu, Tomek P. napisał(a): 18 minut temu, PiotrekP napisał(a):No właśnie jak to jest z lepszym ekwipunkiem? Wszystko co lepsze jest poukrywane? Bo jak na razie z wrogów to sam szajs wypada i latam dalej z podstawowym mieczem i tarczą. Jedynie płaszcz udało mi się znaleźć za jednym wodospademSzukaj wodospadów. Z bossów też fajny sprzęt leci, obrobiłem też pare rezydencji i dorwałem dobrą biżuterie. Jak znajdziesz odpowiednie książki, to też z craftu są dobre itemy.
Opublikowano niedziela o 10:234 dni 13 minut temu, Tomek P. napisał(a): 27 minut temu, PiotrekP napisał(a):No właśnie jak to jest z lepszym ekwipunkiem? Wszystko co lepsze jest poukrywane? Bo jak na razie z wrogów to sam szajs wypada i latam dalej z podstawowym mieczem i tarczą. Jedynie płaszcz udało mi się znaleźć za jednym wodospademWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaW rezydencjach można znaleźć dobrze rzeczy, często są zaznaczone na mapie jako skrzynia ze skarbem i trzeba rozwiązać drobną zagadkę. Jak masz dużo, jednego szmelcu to u kowala można podnosić ich poziom łącząc je ze sobą.PS. Lista zmian po polskiemu.Niby poprawili też tłumaczenie:Crimson Desert[Aktualizacje] Aktualizacja 1.01.00 - Lista zmian | Crims...Witajcie, Szarogrzywi.Poniżej przedstawiamy listę najważniejszych zmian i ulepszeń w aktualizacji 1.01.00. Aktualizacja Steam (PC) : Aktualizacja dostępna.Steam (Mac) : Aktualizacja dostępna.PlayStati Edytowane niedziela o 10:274 dni przez bebbop
Opublikowano niedziela o 10:354 dni 11 minut temu, bebbop napisał(a):Crimson Desert[Aktualizacje] Aktualizacja 1.01.00 - Lista zmian | Crims...Witajcie, Szarogrzywi.Poniżej przedstawiamy listę najważniejszych zmian i ulepszeń w aktualizacji 1.01.00. Aktualizacja Steam (PC) : Aktualizacja dostępna.Steam (Mac) : Aktualizacja dostępna.PlayStatiBędzie trzeba obadać, czy naprawili "odwołaj wędkarstwo" xD
Opublikowano niedziela o 10:504 dni W ogóle można już kraść, pod warunkiem, że nikt Cię nie zauważył. Bo wcześniej jak kradłeś to reputacja spadała i trochę lipa była.
Opublikowano niedziela o 10:504 dni Dzięki uzytkownikowi wredny mam nowego psa Jeszcze jest zajebisty, gruby biały kot nad którym pracuje w tej same wiosce
Opublikowano niedziela o 10:504 dni Co do biegu- wciskam 2x albo trzymam i jak zaczyna, puszczam. Biegnie już sam aż stamina się skończy.
Opublikowano niedziela o 10:554 dni 4 minuty temu, Faka napisał(a):W ogóle można już kraść, pod warunkiem, że nikt Cię nie zauważył. Bo wcześniej jak kradłeś to reputacja spadała i trochę lipa była.Yep. Też mnie to wkurzało z tym spadkiem reputacji.
Opublikowano niedziela o 11:004 dni 4 minuty temu, bebbop napisał(a):Yep. Też mnie to wkurzało z tym spadkiem reputacji.To było głupie, że nawet jak nikt nie widział to spadała.
Opublikowano niedziela o 11:024 dni Mogę się wrócić do tych chałupek i zabrać fanty. Takie poprawki to ja rozumiem.
Opublikowano niedziela o 11:594 dni W ogóle ciekawostka, jak jesteś poszukiwany i wtrącą cię do karceru to oprócz zapłacenia grzywny znikają także maski do kradzieży. Miałem że 2-3 sztuki i nagle nie mam żadnej. Najgorsze, że skapnąłem się dopiero jak chciałem coś ukraść w jednym domostwie i za cholerę nie podświetlała się opcja kradzieży. Musiałem lecieć do sklepu po nową i znowu wracać PS. Odnośnie jeszcze nowych rzeczy. Za każde wykonane zadanie dostajemy punkty chyba reputacji (w menu widoczny herb obok posiadanej kasy). Potem można te punkty wykorzystać na zakup nowego rynsztunku w zamku, gdzie musieliśmy założyć lepsze szaty, by się do niego dostać w pierwszym akcie. Edytowane niedziela o 12:134 dni przez bebbop