Opublikowano niedziela o 16:574 dni Usunęli moje ulubione obrazy z AI. Szkoda, bo to było coś innego, a teraz to zwykła gra.
Opublikowano niedziela o 17:014 dni ależ to jest piękna gra... wciągnęło mnie na 3H od instalacji, teraz mam przerwę na pranie obiad i dalej wracam, co za sztos
Opublikowano niedziela o 17:044 dni 10 dni od premiery i Crimson Desert bije kolejny rekord aktywnych graczy na steam
Opublikowano niedziela o 17:114 dni 6 minut temu, Shen napisał(a):10 dni od premiery i Crimson Desert bije kolejny rekord aktywnych graczy na steam2% graczy ukończyło połowę questa fabularnego, jeszcze trochę będzie rosnąć.
Opublikowano niedziela o 17:134 dni Info dla zainteresowanych, nowy patch nie znerfił zoo, nadal można beztrosko okradać biednych szlachciców ze sztabek złota.
Opublikowano niedziela o 17:144 dni Ale nakręciliście pany. Od paru stron żałuję, że anulowałem preorderka…A teraz nie dość, że na starej Piątce hula jeszcze lepiej, to ta wasza szczera ekscytacja mocno się udziela, że ciągle się waham. Niby nie chcę rozgrzebywać tego, co aktualnie ogrywam, ale to wszystko tutaj brzmi tak dobrze…
Opublikowano niedziela o 17:224 dni 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Usunęli moje ulubione obrazy z AI. Szkoda, bo to było coś innego, a teraz to zwykła gra.Ten też?7 minut temu, Uzytnik30 napisał(a):Ale nakręciliście pany. Od paru stron żałuję, że anulowałem preorderka…A teraz nie dość, że na starej Piątce hula jeszcze lepiej, to ta wasza szczera ekscytacja mocno się udziela, że ciągle się waham. Niby nie chcę rozgrzebywać tego, co aktualnie ogrywam, ale to wszystko tutaj brzmi tak dobrze…Nie ma nad czym myśleć, tylko brać i grać.
Opublikowano niedziela o 17:504 dni Brać i grać panowie Trzeba poświęcić te 10 h około i nie narzekać a później się wszystko klaruje i kurde panie ale banger !
Opublikowano niedziela o 18:044 dni 41 minut temu, Shen napisał(a):Ten też?Nie ma nad czym myśleć, tylko brać i grać.Jak widać ten asset to wizja twórców
Opublikowano niedziela o 18:304 dni Hahah juz od bardzo dawna typa nie słucham. W ogóle yebac tych wszystkich znafcow ytbowych. Sledze forumek, czytam, i mam taka refleksje ze gierka mogła by siąść.
Opublikowano niedziela o 18:344 dni Nowy zestaw zdobyty – jest kapitalny. Tylko tarczę zmieniłem, bo jednak „jelonek” jest wyraźnie lepszy.Kolejne miejscówki, którymi raczy nas gra – coś pięknego.Przyznam, że pierwszy raz mam tak, że po pięćdziesięciu godzinach gry zdobyłem… jedynie dwa trofea.Platyna w tej grze to będzie taka Valhalla+.PS Ukończył ktoś wyzwania strzeleckie.Miałem 3–4 podejścia. Dwie pierwsze próby idą gładko, ale przy trzeciej dobijam do stanu 8–10 dla przeciwnika i nie idzie wygrać.8 to moje maks. Oponent strzela jak Robin Hood.
Opublikowano niedziela o 18:414 dni 2 godziny temu, Faka napisał(a):W ogóle dla PS5 naprawili wydajność pod względem grafiki, już nie ma ponoć takiego rozmazanego gówna, bo pamiętam, że ja to miałem rozmazane jak chuj kitajca. Nie wiem, bo ja przesiadłem się niedawno na Pro, więc nie mam jak sprawdzić.Nie ma. Tryb wydajności przypomina teraz ten zbalansowany.
Opublikowano niedziela o 18:414 dni Załadowałem pełny wóz wspaniałych towarów na handel, pojechałem do handlarza, a tam minimalna ilosc sztuk 25 na jeden produkt? Monopoliści yebani.A w drodze powrotnej zaatakowali mnie tubylcy...Btw w grze jest item, który zatrzymuje deszczCzasami przydatny, wpada dalej w story
Opublikowano niedziela o 19:054 dni Chyba jedyna rzecz, która mnie najbardziej wkurza to ilość mobków przy bossach. Trafiłem przez przypadek do kamieniołomów i ja pierdziele. Ile tam było ciachania. Bite pół godziny tam wymachiwalem mieczem, istne Dynasty Warriors, a potem się okazało, że jeszcze Boss na mnie czeka, którego też za cholerę nie mogłem znaleźć
Opublikowano niedziela o 19:304 dni 24 minuty temu, bebbop napisał(a):Chyba jedyna rzecz, która mnie najbardziej wkurza to ilość mobków przy bossach. Trafiłem przez przypadek do kamieniołomów i ja pierdziele. Ile tam było ciachania. Bite pół godziny tam wymachiwalem mieczem, istne Dynasty Warriors, a potem się okazało, że jeszcze Boss na mnie czeka, którego też za cholerę nie mogłem znaleźć Do tego vossa w kamieniołomach można od tyłu wejść najpierw. Ja go sobie pokonałem, a potem reszte wycięłem, bo misja tego i tak wymagała.
Opublikowano niedziela o 19:404 dni Godzinę temu, Sylvan Wielki napisał(a):PS Ukończył ktoś wyzwania strzeleckie.Miałem 3–4 podejścia. Dwie pierwsze próby idą gładko, ale przy trzeciej dobijam do stanu 8–10 dla przeciwnika i nie idzie wygrać.8 to moje maks. Oponent strzela jak Robin Hood.No właśnie niby znerfili, ziomek mi pisze, że na luzie podszedł i wygrał 3 rundy, a mnie leją okrutnie - chyba jednak poszukam jakiegoś wozu i przytargam oponentowi przed stanowisko
Opublikowano niedziela o 19:444 dni Drugi rozdział zakończony. Coraz bardziej mi się to podoba, choć trochę rzeczy nadal muszę ogarnąć. Wklepałem te kody na zbroję i tarczę, fajne na start, do tego trochę już ulepszyłem, podobnie jak miecz. Muszę tylko żarcia sobie narobić, bo na bossów się przyda. Mam też siedem tych kulek do "reanimacji", więc kiedyś też się zapewne wykorzysta.
Opublikowano niedziela o 19:514 dni Zrobiłem dziś, łuk za pierwszym razem, wyzwanie Damiane z pistoletem było trudniejsze, typ strzelał w tarcze zanim się jeszcze postawiła, chyba za trzecim weszło.Taktyka prosta,celowałem zawsze w środek, żeby mieć najkrótszą drogę w lewo/prawo, po każdej tarczy centrowałem.Czwarty chapter zaliczony
Opublikowano niedziela o 20:254 dni Czasami wpadają te rdzenie mocy otchłani, warto sobie je otworzyć I wyciągnąć ziarna.Jak juz mamy farmę, wypada ziarno, potem możemy sobie to posadzić i wyrosną drzewa, długo to rośnie, ale co jakiś czas wpada nam kilka sztuk z tego drzewka, a same rdzenie są dosyć rzadko spotykane w grze.
Opublikowano niedziela o 20:384 dni Ja tylko tej rozbudowy obozu i wysyłania ziomków do innych robót nie czaję, robi ktoś te poboczne misje? Do czego mi to potrzebne.
Opublikowano niedziela o 20:394 dni Teraz, Rotevil napisał(a):Ja tylko tej rozbudowy obozu i wysyłania ziomków do innych robót nie czaję, robi ktoś te poboczne misje? Do czego mi to potrzebne.To jest zajebiscie duży temat i znacznie ułatwia dalszą grę, można też odbudowywać całe miasta.Ekipa może też przejmować wrogie obozy, przez Co Ty możesz sobie wtedy robić np. story itp.
Opublikowano niedziela o 20:564 dni Ehh mialem dzisiaj kończyć RE:Requiem, ale stwierdziłem że na chwile sobie najpierw odpalę CD, nawet nie wiem kiedy zleciało mi dzisiaj te 10h jestem w końcówce 3ciego aktu. Trochę też pozwiedzałem na pałe, złapałem kilku ziomków z listów gończych (tutaj uwaga - jak wiozłem jednego typa i zatrzymałem sie przy kapliczce zeby podniesc item z wyzwaniem to chłop podczas oglądania go wziął i wyparował, tak że zalecam ostrożność bo musiałem wczytywać poprzedni save). Cały czas nie czuję jeszcze walki, ale ewidentnie od premiery poprawili poruszanie sie postacia - juz nie jest taka bezwladna i ociezala. Aaa te widoczki Leon jeszcze chwile bedzie musial poczekac
Opublikowano niedziela o 21:144 dni 46 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czasami wpadają te rdzenie mocy otchłani, warto sobie je otworzyć I wyciągnąć ziarna.Jak juz mamy farmę, wypada ziarno, potem możemy sobie to posadzić i wyrosną drzewa, długo to rośnie, ale co jakiś czas wpada nam kilka sztuk z tego drzewka, a same rdzenie są dosyć rzadko spotykane w grze.Sadzenie ziarenek i rosnące drzewa.. co tu się wyprawia w tej grze Akurat jestem pod koniec trzeciego aktu, gdzie trzeba rozbudować obóz i wysłać chłopaków na misję. 19h na liczniku i zero nudy.