Opublikowano wtorek o 19:532 dni Sporo "grindu" mnie czeka żeby sobie poulepszać ekwipunek. Teraz już wymagają więcej niż skóry i miedź, więc trzeba szukać i robić questy. No i chyba będę dalej w zdrowie pakował, bo 600 to trochę mało, a wytrzymałości mam 200. Tylko póki co żadnych artefaktów nie mam, ale widzę że wpada, jak ten pasek po lewej od radaru się zapełni.Teraz też zauważyłem że te 3 kolory po prawej to temperatura- jak przy ognisku mi na czerwone wskoczyło
Opublikowano wtorek o 19:592 dni 30 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Podeślesz skrina z ustawieniami RenoDX jakie masz? Kurde u Ciebie to zawsze zajebiście wygląda.Jasne, niedługo wejdę do gry to wrzucę.
Opublikowano wtorek o 20:422 dni Dla zainteresowanych – pojawiła się analiza techniczna autorstwa Thomasa Morgana.
Opublikowano wtorek o 20:582 dni @Donatello1991Ustawienia generalnie mam domyślne, aberracja chromatyczna przede wszystkim wyłączona. W niektórych grach, takich "brudnych" jak np Stalker 2 itp to daje fajny efekt ale jak jest na krawędziach ekranu a nie na całym obrazie.A i jeszcze używam tego modahttps://www.nexusmods.com/crimsondesert/mods/112?tab=postsWg mnie dużo lepiej ustawia kamerę tylko trzeba go aktualizować po każdym patchu a, że patche są często no to cóż. Edytowane wtorek o 21:012 dni przez Qbon
Opublikowano środa o 06:291 dzień @panborysek te kamienie co masz w mieczu (5 sztuk) to się gdzie robi? U wiedźmy? Tzn gdzie je zdobyć i u kogo osadzić w broni?
Opublikowano środa o 06:581 dzień 24 minuty temu, Shen napisał(a):Dropisz z przeciwników i wyciągasz z innych broni. Tak u wiedzmy.
Opublikowano środa o 07:011 dzień Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie i jeszcze się uważają za znawców gier. PE? Od dawna nie szanuje.
Opublikowano środa o 07:011 dzień Teraz, Shen napisał(a):Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie i jeszcze się uważają za znawców gier. PE? Od dawna nie szanuje.Systemy marnujące czas
Opublikowano środa o 07:171 dzień O, mój ulubiony recenzent z PSXE :) Mam odwrotną zgodność z nim w wielu recenzjach, jak mi się coś podoba, to on marudzi, a wielbi rzeczy, które dla mnie są kupą. Tu widzę, że też się sprawdza.
Opublikowano środa o 07:391 dzień Opinie w recce mniej więcej się pokrywają z tym co było w pierwszych dniach premiery CD (bo zgaduję że Zax grał w wersję przed nawet day 1 patch) i dopiero kolejne patche poprawiły mocno odbiór. Bardziej razi to że w wysrywach Bethesdy te same problemy już mu nie przeszkadzają, bo jak czytam o minusach to tak jak bym widział problemy Fallouta 4 czy Skyrima. Ja tam już zbytnio nie przywiązuję wagi do recek bo niektórzy redaktorzy przymykają oko na ewidentne babole (8+ dla No More Heroes III ) a inni płaczą bo gra nie spełniła ich wyimaginowanych oczekiwań. Edytowane środa o 07:401 dzień przez łom
Opublikowano środa o 07:431 dzień 3 minuty temu, łom napisał(a):Opinie w recce mniej więcej się pokrywają z tym co było w pierwszych dniach premiery CD (bo zgaduję że Zax grał w wersję przed nawet day 1 patch) i dopiero kolejne patche poprawiły mocno odbiór. Bardziej razi to że w wysrywach Bethesdy te same problemy już mu nie przeszkadzają, bo jak czytam o minusach to tak jak bym widział problemy Fallouta 4 czy Skyrima. Ja tam już zbytnio nie przywiązuję wagi do recek bo niektórzy redaktorzy przymykają oko na ewidentne babole (8+ dla No More Heroes III ) a inni płaczą bo gra nie spełniła ich wyimaginowanych oczekiwań.Recenzje to kwestia subiektywna, niemniej jednak zabawne, że PPE i PE wydali ten sam werdykt w skali na 10.
Opublikowano środa o 09:181 dzień Nie no obiektywnie pisząc to rzeczywiście jest trochę tych pierdołków marnujących czas gracza( choć usprawniają). A że nie mają one praktycznie żadnego znaczenia, gdy na drugiej szali położymy ile dobra jest w tej grze, to już inna sprawa.Trochę jak z tymi obrazami AI po premierze - dużo szumu i zerowe przełożenie na grę. Edytowane środa o 09:191 dzień przez Gregorius
Opublikowano środa o 09:441 dzień Trochę racji z tym jest. Wczoraj kupiłem jakieś guano stojące na stoliku u kupca, a chciałem go pozdrowić, bo ten sam guzior.Podobnie jak wpadłem między zwierzynę, zabiłem z pięć, a dwie gdzieś zniknęły i stuff z nich przepadł. Szukam tam ich trucheł i nic. Poprawiliby też okno ekwipunku, bo czasem ciężko tam coś znaleźć jak mamy więcej gratów. Jak ktoś podchodzi do tego jak do Wiedźmina czy Skyrima, to nie dziwne że się odbija.
Opublikowano środa o 09:481 dzień 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Trochę racji z tym jest. Wczoraj kupiłem jakieś guano stojące na stoliku u kupca, a chciałem go pozdrowić, bo ten sam guzior.Podobnie jak wpadłem między zwierzynę, zabiłem z pięć, a dwie gdzieś zniknęły i stuff z nich przepadł. Szukam tam ich trucheł i nic.Poprawiliby też okno ekwipunku, bo czasem ciężko tam coś znaleźć jak mamy więcej gratów.Jak ktoś podchodzi do tego jak do Wiedźmina czy Skyrima, to nie dziwne że się odbija.Eq w Skyrimie jakie było xD?W grach Bethesdy 50% to czas w ekwipunku i na animowanym ekranie ładowania.Nie mówię, że Crimson ma dobry interfejs, ale w grach Bethesdy jest jeszcze gorszy.
Opublikowano środa o 09:521 dzień Odlozylem pada na chwile, R2 się wcisnelo i zamordowalem 3 osoby w miescie, dzieki ci pearl abyss za auto save
Opublikowano środa o 10:051 dzień @KrYcHu_89 tam było to trochę posegregowane mimo wszystko. Nie lubię za bardzo siatkowych ekwipunków. Już mogli to jak w Wieśku zrobić. Pancerze, broń, jedzenie, składniki w 2 kategoriach itp. Każde w osobnym podmenu.
Opublikowano środa o 10:061 dzień Teraz, PiotrekP napisał(a):@KrYcHu_89 tam było to trochę posegregowane mimo wszystko. Nie lubię za bardzo siatkowych ekwipunków. Już mogli to jak w Wieśku zrobić. Pancerze, broń, jedzenie, składniki w 2 kategoriach itp. Każde w osobnym podmenu.Ja np. Wolę ten pojedynczy, mniej klikania, ale coś za coś.Są conajmniej 3 kołowe menu, jest bulk submenu do każdego itemu, kurde dla mnie to ma sens, ale może jestem inny :).
Opublikowano środa o 10:101 dzień Szkoda że znaczniki znikają z mapy jak wyjdziemy z gry - to pewnie jakiś bug, co? ;/
Opublikowano środa o 10:151 dzień 3 minuty temu, easye napisał(a):Szkoda że znaczniki znikają z mapy jak wyjdziemy z gry - to pewnie jakiś bug, co? ;/Bląd, na konsoli rzadko sie wyłącza grę, ale też to miałem, chyba starczy zrobić reload po włączeniu i markery magicznie wracają.
Opublikowano środa o 10:171 dzień 3 godziny temu, Shen napisał(a):Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie i jeszcze się uważają za znawców gier. PE? Od dawna nie szanuje.Za to "drewnianym" grom Bethesdy daje przeważnie 9 :) Ma swój "świat" :) Przecież te wszystkie gry Bethesdy takie dopracowane i wybitne są...
Opublikowano środa o 10:211 dzień 1 minutę temu, Alastor84 napisał(a):Za to "drewnianym" grom Bethesdy daje przeważnie 9 :) Ma swój "świat" :) Przecież te wszystkie gry Bethesdy takie dopracowane i wybitne są...Zostawcie juz kolegę w spokoju, redaktor IGN dał 6/10, za to dzisiaj w prima aprilis 9/10 ten sam redaktor dał Marathonowi i co z tego? Nic.
Opublikowano środa o 10:231 dzień 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Zostawcie juz kolegę w spokoju, redaktor IGN dał 6/10, za to dzisiaj w prima aprilis 9/10 ten sam redaktor dał Marathonowi i co z tego? Nic.No troche przykro, że takie dziady jak Zax piszą do PE, bardziej pasuje do ścieku PPE
Opublikowano środa o 10:241 dzień Teraz, Shen napisał(a):No troche przykro, że takie dziady jak Zax piszą do PE, bardziej pasuje do ścieku PPENo szkoda, liczymy na rewizje za kilka miesięcy, ale nie wiem czy gazetka to praktykuje.Crimson trudny do oceny przez te lawinowe paczowanko, podobnie było z Cyberem.Bethesdzie to samo zajmuje 2 lata xD. Najpierw muszą wrzucić estymacje do sprintu 197, Todd musi przebić potem high five z kolegami z zarządu i wtedy leci minimapa na live'a. I tak uwielbiam Starfielda i bede gral w DLC...:)