Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kolejny detal który by mnie ominął gdyby nie internet, bo gram jako prawy obywatel. Listy gończe się zmieniają zależnie od tego ile przeskrobaliśmy
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 39 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Niech o połowę zmniejszość ilość mobów do wytępienia w fortach. Za dlugo to trwa.Wysylaj tam frakcje a nie w pojedynkę ciachać...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Panowie zacząłem jakąś misje frakcyjną typu zdobądź drewno/kamień. Wysłałem tam większość ludzi, bo myslalłem że szybciej skonczą, a teraz ta misja się odnawią cały czas automatycznie i nie mam kim zarządzać w obozie. Nie widzę nigdzie przycisku, żeby zakończyli tą misje, nie widzę też w obozie bym mógł skończyć wszystkie aktywne misje - co robię źle? ^^Nie mam kogo wysłać po kamień i cały czas zbierają drewno xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, easye napisał(a):Panowie zacząłem jakąś misje frakcyjną typu zdobądź drewno/kamień. Wysłałem tam większość ludzi, bo myslalłem że szybciej skonczą, a teraz ta misja się odnawią cały czas automatycznie i nie mam kim zarządzać w obozie. Nie widzę nigdzie przycisku, żeby zakończyli tą misje, nie widzę też w obozie bym mógł skończyć wszystkie aktywne misje - co robię źle? ^^Nie mam kogo wysłać po kamień i cały czas zbierają drewno xDAnulować musisz, do questa tylko raz musisz zrobić, a to są takie generyczne zbieracze. Odbudowa miasta i inne takie się nie odnawiają automatycznie, ale te musisz sam anulować kiedy chcesz uwolnić ludzi do czegoś innego.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czy granie na podstawowym premierowych PS5 jest mocno uciążliwe? Trochę poczytałem postów na reddit i tam jest sporo płaczu.
Opublikowano 9 minut temu9 min Godzinę temu, Goldie napisał(a):Czy granie na podstawowym premierowych PS5 jest mocno uciążliwe? Trochę poczytałem postów na reddit i tam jest sporo płaczu.Po 7 godzinach zero problemów w trybie wydajności, śmiga pięknie, graficznie też bardzo ładnie.