Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

Opublikowano
3 minutes ago, GearsUp said:

HDxSAQfXUAAzwCC?format=jpg&name=small

Tego się trochę boję. Czy to będzie trochę taka valhalla bez wątku głównego i z kilkoma nowymi mechanikami? xD

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 77,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Jak pojawiła się opcja ukradnij osła to sądziłem, że na nim pojadę, a nie że będę z nim uciekał przez miasto niosąc go na barana   Ciekawe czy byka można ukraść

• Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha

• Zax dał 7/10 Skull and Bones, przekonany że "gra będzie wspierana latami". Niech to wybrzmi.

Opublikowano

Traversal jest zdecydowanie płynniejszy niż w Valhalli, bez przesady.

Opublikowano

Wyczuwam głębie systemu walki i potencjał na legendarne zagranie niczym Izuna Drop z Gaidena.

Edytowane przez Amer

Opublikowano

Izuna to już się przewinęła w jakimś trailerze. O, tutaj dokładnie:

Opublikowano

Ciekawe ile % ludzi ukończy tą grę .

Większość to tylko z ciekawości kupi bo graficzka i po kilkudziesięciu godzinach odpadnie.

Zwłaszcza jak jest grind i fetch questy.

Mnie to już na starcie denerwuję, bo nie nawidze nie kończyć gier które kupiłem.

Więc wniosek jest prosty, nie kupuję.

Obserwuję jak będzie i dodaje do listy moze kiedyś czyli zazwyczaj nigdy.

Opublikowano

Większość gier to i tak mało ludzi kończy, starczy na % na trofeach popatrzyć na ps. Tutaj przez skalę Ok pewnie jeszcze większa będzie różnica.

Opublikowano

Ja właśnie odebrałem kurierke z Perfect Blue i no co.Startnie się w weekend, jak rzeczywiście będzie się człowiek obijał o masę bugów to się odczeka aż z grubsza połatają i wio.Z recenzji ja osobiście szanuje i lubię opinie cowboya, a on poza znanymi już minusami mocno chwali tytuł jeśli chodzi o ten gatunek.Przekonamy się sami.

Opublikowano

Heh, przesada jaka różnica z RT w połączeniu z Ray Reconstruction. "Inna gra".

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Hehe, miałem właśnie wrzucić ten filmik. Różnice są kolosalne w tej grze z RT.

Opublikowano
1 minutę temu, Qbon napisał(a):

Hehe, miałem właśnie wrzucić ten filmik. Różnice są kolosalne w tej grze z RT.

Nawet nie samo RT tylko RR, Alex to pokazywał.

Opublikowano
6 minut temu, tjery napisał(a):

Nawet nie samo RT tylko RR, Alex to pokazywał.

Tak, widziałem. Wygląda w ogóle trochę tak jakby RR wymuszało jakieś wyższe ustawienia RT a przecież to nigdy chyba w ten sposób nie działało samo w sobie, to była dodatkowa opcja zwłaszcza pod PT w celu poprawy samego obrazu i redukcji szumów.

Opublikowano

Może różnica wynika stąd, że wtedy RR było dodane później, a tu gra powstawała w oparciu o RR.

Opublikowano

Wrzuciłem płytkę do xboxa ściągnęło 300 mb mogę odpalić grę i wtedy wywala mnie do sklepu żeby kupić wersję cyfrową , nic z płytki się nie ściągnęło chyba ktoś wiesz ocb?

Opublikowano

Trzeba będzie tylko obadać którego presetu używać, D czy E. Są gry, w których lepiej się sprawuje D a w niektórych lepszy jest E chociaż E jakby powodował większy ghosting w pewnych scenariuszach. Mogliby to zaktualizować bo jest nie ruszone od czasu premiery dlss 4 a ciekawe jak to może być usprawnione jeszcze.

Opublikowano
Teraz, Banan91PL napisał(a):

Wrzuciłem płytkę do xboxa ściągnęło 300 mb mogę odpalić grę i wtedy wywala mnie do sklepu żeby kupić wersję cyfrową , nic z płytki się nie ściągnęło chyba ktoś wiesz ocb?

Start nie jest o 23?

Opublikowano
Teraz, Banan91PL napisał(a):

Nie masz info, że gra odpali się 22:00 UTC? Na PS5 instalujesz normalnie całość i włączasz grę.

Opublikowano

Ciekawe czy na PS6 już te bajery rt już będą zaawansowane. Przecież to całkowicie zmienia wizualny odbiór gry na lepsze doznania. Takie HDR to przy tym RT to jakaś popierdółka lol.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał(a):

Ciekawe czy na PS6 już te bajery rt już będą zaawansowane. Przecież to całkowicie zmienia wizualny odbiór gry na lepsze doznania. Takie HD to przy tym RT to jakaś popierdółka lol.

W tej grze jest RT na PS5 Pro i działa bardzo dobrze, nie trzeba czekać kolejnych 5 lat.

Nowe HDR wideo do kolacji xD.

Opublikowano

No tak, kosztem klatek, takie coś to pierdolę. Na PS6 wolałbym już te 60 fps + rt, bo te początkowe rt na pro przy niskim klatkarzu to średnie jaranko.

Opublikowano
Teraz, Faka napisał(a):

No tak, kosztem klatek, takie coś to pierdolę. Na PS6 wolałbym już te 60 fps + rt, bo te początkowe rt na pro przy niskim klatkarzu to średnie jaranko.

Ziom z choinki spadłeś, w tej grze jest 60 fps z RT na PS5 Pro a weź zobacz film :).

Były zresztą podane presety na każdy sprzęt już 1000 razy. Masz kilka trybów na Pro i każdy ma RT.

Opublikowano

Jo, widziałem, no to elegancko chodzi.