Opublikowano wczoraj o 16:01 1 dzień Obejrzalem wczoraj jakies preview i to ma mega vibe dragon's dogmy w strukturze i zalozeniach. Jedyne co troche niepokoi to te pojebane sterowanie ktore wydaje sie byc udziwniane na sile.
Opublikowano wczoraj o 16:06 1 dzień Za to ten system bounty z dostarczaniem opryszków na koniu jak wyjęty z RDRa.
Opublikowano wczoraj o 16:11 1 dzień Spoko to wygląda, ale te efekty przy uderzeniach są ohydne, nawet nie chodzi o to, że po prostu nie lubię tego i w każdej grze to wyłączam albo w opcjach, a jak nie ma to modami, tu te efekty są dodatkowo brzydkie same w sobie. Ten biały "pył" ciągnący się za mieczem wygląda jak jakiś glicz graficzny.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Hmm wymagania podobne do requiem...ciekawe czy ruszy na decku. Chyba kupię dla jaj żeby sprawdzić.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. http://youtube.com/post/Ugkx7UsmDufJFyF9Fmqld1xDcRYKsEgmEwTUPodoba mi się to co czytam. Zaczynam łapać hajpik. :) Przydałoby mi się Stellar Blade skończyć, bo mam rozgrzebane.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 21 godzin temu, tjery napisał(a):Spoko to wygląda, ale te efekty przy uderzeniach są ohydne, nawet nie chodzi o to, że po prostu nie lubię tego i w każdej grze to wyłączam albo w opcjach, a jak nie ma to modami, tu te efekty są dodatkowo brzydkie same w sobie. Ten biały "pył" ciągnący się za mieczem wygląda jak jakiś glicz graficzny.A może ktoś z Was widział u kogoś na filmie czy te efekty można wyłączyć? W ogóle to nie pasuje do niczego, jakieś chuj wie co, raz zielone raz czerwone się ciągnie za mieczem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Już tam się sadzą niektórzy w komentarzach bez poznania kontekstu zaistniałej sytuacji. Może chłop miał dobry powód do tak gwałtownej reakcji, bo znowu musiał jeść przesoloną zupę ?Może urodzi się z tego jakaś afera ze strony lewicowych środowisk, która przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego i jeszcze bardziej napędzi sprzedaż gry.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, Czokosz napisał(a):Już tam się sadzą niektórzy w komentarzach bez poznania kontekstu zaistniałej sytuacji. Może chłop miał dobry powód do tak gwałtownej reakcji, bo znowu musiał jeść przesoloną zupę ?Może urodzi się z tego jakaś afera ze strony lewicowych środowisk, która przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego i jeszcze bardziej napędzi sprzedaż gry.No ja kasuje preorderA to ficzer jak w JRPG :D 11 minut temu, rafanus2 napisał(a):A może ktoś z Was widział u kogoś na filmie czy te efekty można wyłączyć? W ogóle to nie pasuje do niczego, jakieś chuj wie co, raz zielone raz czerwone się ciągnie za mieczem.Nie widziałem, ale w wywiadach Pearl Abyss wspominał, że można wylączyć particles.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):można wylączyć particlesNo i super, senkju