Opublikowano czwartek o 11:242 dni Ja zacząłem na domyślnym, a potem przełączyłem na ten przedostatni i było w sam raz.
Opublikowano czwartek o 19:182 dni Ja poszedłem od razu w hard bo pamiętam, że Tsushimie coś koło połowy gry zmieniałem poziom trudności bo było za łatwo.
Opublikowano czwartek o 20:152 dni Zobaczymy jak będzie za ciężko to zawsze można zmniejszyć ale sprawdzę jak wyjdzie w praktyce.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Jak się postać rozwinie i wpadnie więcej "kulek mocy" to jest w sam raz. Pod koniec to w nadmiarze używałem r1 i l1, bo szybko się zapełniały. Tylko gnoje z bronią palną czasem wkurzały, bo ich trzeba było od razu sprzątnąć.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dla ciebie do kupienia przypinka za wbicie platyny. Dla jutubera dla gówniaków- cała kolekcjonerka i pad. Wstydziliby się z takim czymś. Przypinka od chińczyka za kilkanaście centów.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Takie gadżety to by miały sens jakby to było za monety jak u Nintendo gdzie się płaci tylko 3e za przesyłkę.