Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 73,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

Opublikowano

Ja poszedłem od razu w hard bo pamiętam, że Tsushimie coś koło połowy gry zmieniałem poziom trudności bo było za łatwo.

Opublikowano

Zobaczymy jak będzie za ciężko to zawsze można zmniejszyć ale sprawdzę jak wyjdzie w praktyce.

Opublikowano

Jak się postać rozwinie i wpadnie więcej "kulek mocy" to jest w sam raz. Pod koniec to w nadmiarze używałem r1 i l1, bo szybko się zapełniały. Tylko gnoje z bronią palną czasem wkurzały, bo ich trzeba było od razu sprzątnąć.

Opublikowano

Dla ciebie do kupienia przypinka za wbicie platyny. Dla jutubera dla gówniaków- cała kolekcjonerka i pad.

Wstydziliby się z takim czymś. Przypinka od chińczyka za kilkanaście centów.

Opublikowano

Takie gadżety to by miały sens jakby to było za monety jak u Nintendo gdzie się płaci tylko 3e za przesyłkę.

Opublikowano

Na hardzie początek dość ciężki jestem na 2 hity i jeszcze jak doszło żonglowanie kataną lub dwiema to nie raz dostaję klepy. Nie zawsze zdążę też uniknąć rozbrojenia.

Nie wiem czy ja nie umiem zablokować kamery na jednym wrogu?

Opublikowano

To blokowanie tutaj zwyczajnie nie działa. Sam nie raz biłem powietrze, zamiast przeciwnika. Niby jest jakiś lock, jak naciśniemy górę na krzyżaku, ale mało To daje. Lepiej trzymać gardę. No i nie ma staminy, więc czasem można wroga silnymi atakami zaspamować, żeby przebić się przez obronę.

Trzeba się wczytywać w opisy i dobrze punkty na rozwój wydawać. Nie ma co pakować na początku w łuki czy konia.

Opublikowano

Nie wiem czy ja nie umiem zablokować kamery na jednym wrogu?

W tej i poprzedniej części nie ma lokowania kamery na jednym przeciwniku.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 13.11.2025 o 10:06, mario10 napisał(a):

Odpaliłem z ciekawości polski dubbing i też jest całkiem dobrze zrobiony.

O kuźwa, serio?leo
Włączyłem podczas pierwszej scenki z lat dziecinnych, gdy młoda Atsu po angielsku brzmiała jak wk#rwiający chłopak i zanim definitywnie ustawiłem japoński, sprawdziłem na chwilę polski - dramat, drewno, teatr telewizji, Trudne Sprawy i Dlaczego ja - po minucie miałem ochotę zabrać jej tę katanę i odciąć sobie uszy.

Opublikowano

Aż tak kiepskich odczuć nie mam co do tego dubbingu. Jakoś szczególnie mi nie przeszkadza ale przeskakuję między dubbingiem, a japońskim i on na prawdę robi robotę.

Opublikowano

Ja tam nie trawię tych polskich dubbingów, poza kilkoma wyjątkami. Tutaj nawet nie sprawdzałem, od razu poleciał japoński. Dla mnie to psuje klimat.

Opublikowano

Jakieś zlecenia wykonane, obóz jeden oczyszczony. Na razie same poboczne aktywności, kupiłem oba łuki. Na razie Jina stawiam trochę wyżej niż Atsu ale mam nadzieję, że im dalej tym będzie lepiej.