Opublikowano wtorek o 10:022 dni Tak dual sense fajnie jest wykorzystany, a we wspomnieniach często się go używa. Graficznie też nie ma biedy na amatorze nic nie chrupie więc jest dobrze.
Opublikowano wtorek o 10:112 dni 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):grane codziennie, jak najwięcej. Dosłownie rok temu miałem to samo z Elden Ringiem, listopad/grudzień, granie do 2:30 i praca na 8 ciężko ale dałem radę, teraz też muszę.Piękna sprawa, jak giera tak pochłania. Ostatnio tak miałem z Clair Obscure. Maratony do 3-4 rano, później robota, ale jakoś dało się funkcjonować, dopóki kobieta nie narzekała na samotne noce xd Udanej przygody
Opublikowano wtorek o 10:332 dni @PiotrekP zacząłem na tym domyślnym średnim, jeszcze nie wiem czy podniosę czy zostawię tak jak jest. Na razie odczuwam, że gra jest trochę trudniejsza od GoT.
Opublikowano wtorek o 10:342 dni Ja lecę jak to w gierkach od Sony, pierwsze przejście na normalu, drugie na najwyższym możliwym.
Opublikowano wtorek o 10:352 dni A ja znów zacząłem na trudnym i wydaje mi się, że mogłoby być nieco trudniej. Trafiłem właśnie do doliny Ishikawy i jest spoko. I powiem Wam, że mam takie wrażenie, że tej walki jest za mało. Poza konkretnymi zadaniami jak zlecenia czy obozy rzadko trafiam podczas podróży na walkę.
Opublikowano wtorek o 10:432 dni 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):@PiotrekP zacząłem na tym domyślnym średnim, jeszcze nie wiem czy podniosę czy zostawię tak jak jest. Na razie odczuwam, że gra jest trochę trudniejsza od GoT.Ja tak samo, ale potem dałem na przedostatni i było w sam raz. Na niższych to na sporym luzie szło grać, a tak było jakieś sensowne wyzwanie bez irytowania się.
Opublikowano wtorek o 11:492 dni Godzinę temu, mario10 napisał(a):A ja znów zacząłem na trudnym i wydaje mi się, że mogłoby być nieco trudniej. Trafiłem właśnie do doliny Ishikawy i jest spoko. I powiem Wam, że mam takie wrażenie, że tej walki jest za mało. Poza konkretnymi zadaniami jak zlecenia czy obozy rzadko trafiam podczas podróży na walkę.to sobie daj na lethal :) Co do ilości walki to dla mnie tutaj właśnie idealnie to zrobili że podczas eksploracji rzadko się coś trafia, w 1 tych patroli było zdecydowanie za dużo.
Opublikowano wtorek o 13:022 dni 3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):GoT to moja ulubiona gra z PS4Ulubiona gra i zaczynasz dopiero teraz
Opublikowano wtorek o 13:112 dni 1 minutę temu, Square napisał(a):Ulubiona gra i zaczynasz dopiero teraz Tak mnie to życie tyra od najmłodszych lat, że ja nie potrafię za bardzo w hype . Na tyle mam zahamowany entuzjazm do wszystkiego, że mnie premiery gierek nic nie ruszają. Jak jest spokój i uznam, że to dobry czas to wtedy z tym lecę. I tak dzisiaj napisałem do kumpla, że jak na moje standardy to można śmiało powiedzieć, że ,,rzuciłem się na Yotei jak zwierzę bo to premierę miało 2 października czyli tak jakby wczoraj''.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak wyczyściłem pierwszą część mapy to poszedłem w lewą odnogę na nizine Ishikawa i tak się fajnie rozkręca walka. Mam tylko katanę i dwie katany ale walczę już z jakimiś napakowanymi gośćmi, tacy, którzy walczą kusarigamą i jak się zlecą w 4-5 na raz to jest grubo. Ale eksploruje się mapę bardzo przyjemnie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja też tam teraz poszedłem, w pierwszej części mapy mam jeszcze kilka spraw do załatwienia ale chciałem ruszyć trochę wątek główny do przodu żeby zobaczyć co tam mnie czeka i zdobyć nową broń żebym mógł pakować punkty w coś nowego bo już chyba wszystko co mnie interesowało odblokowałem. Na ten moment katanę i 2xkatanę mam ulepszoną na pełną pizdę i potrzebuje teraz składników z innych części mapy. Rzeczywiście wrogowie w czerwonych maskach są dużo bardziej żwawi niż wszyscy, z którymi walczyłem dotychczas. No i ten filmowo-kinowy wjazd do nowej krainy poprzez ten wąwóz i muzyczka... urocze.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Podgońcie sobie z fabuła bo sporo rzeczy się odblokuje praktycznie pod jej koniec, to będziecie mieć później więcej miejsc do zabawy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To może być dobry plan bo na razie to tak jeżdżę sobie po tej krainie, odbijam obozy, odwiedzam wilcze jamy, gadam z wieśniakami, jeżdżę za ptakami. Pójdę ogarnę włócznie i pocisnę fabułę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Odblokuj sobie kusarigamę i pakuj w nią punkty. W połączeniu z katanami robi się OP zestaw.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a):Odblokuj sobie kusarigamę i pakuj w nią punkty. W połączeniu z katanami robi się OP zestaw.Ja tam użyłem najwięcej podwójnej Katany, ale Kusari też spoko. Ogólnie bardzo dużo rotacji stosować warto, prawie jakby się kończyło durability w Zeldzie xD.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Do skradania chyba tylko jedynie, ogólnie do starć zawsze najlepiej wybierać odpowiednią broń. Chociaż użycie ognia i potrójny obrót daje bardzo radę i fajnie wygląda.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja wpadałem z kusarigamą między tarczowników- młynek i "get over here!", a potem dobicie reszty katanami. Reszty broni to używałem tylko podczas nauki i wogóle w to punktów nie pakowałem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, PiotrekP napisał(a):Ja wpadałem z kusarigamą między tarczowników- młynek i "get over here!", a potem dobicie reszty katanami. Reszty broni to używałem tylko podczas nauki i wogóle w to punktów nie pakowałem.Fakt, szczególnie w postgame to już można wchodzić czymkolwiek, ważna jest sieczka :).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Ja wpadałem z kusarigamą między tarczownikówNo to jest rekomendowana broń na nich, czyli dobierałeś poprawnie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wiadomo, że tym się te tarcze niszczyło. Ale młynek był widowiskowy, i nieźle działało też na zwykłych. Ale jak pisze @KrYcHu_89 potem to już liczyła się widowiskowa i dająca radochę sieczka. Chyba że ktoś gra na najwyższym poziomie trudności.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, PiotrekP napisał(a):Wiadomo, że tym się te tarcze niszczyło. Ale młynek był widowiskowy, i nieźle działało też na zwykłych. Ale jak pisze @KrYcHu_89 potem to już liczyła się widowiskowa i dająca radochę sieczka. Chyba że ktoś gra na najwyższym poziomie trudności.No ja grałem cały czas na poziomie zwykłym tj. Sony Playstation Gamer default experience edition :D.Z bossami (szczególnie tym jednym opcjonalnym Samurajem na Yotei) i tak czasami były schodki i brał na hita, inni też nie padali tak od razu. Randomy easy, zresztą w tej grze co innego robi niż umieranie, to nie Dark Souls :).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ten o którym piszesz, to bardziej spadające od zimna hp przeszkadzało. No i pod koniec było się faktycznie na hita.