Opublikowano czwartek o 08:442 dni Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):Fajnie że te studia sobie gratulują itpa co to za osiągniecie napisać raz w roku posta na twitterze?
Opublikowano czwartek o 08:532 dni 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):a co to za osiągniecie napisać raz w roku posta na twitterze? Pewnie mniejszy niż wydawanie gier ;]
Opublikowano czwartek o 10:302 dni Giereczka chyba wleci na ruszt w niedziele. Ktoś gra na zwykłym ps5? Jak tam. Szczypie w oczy rozdzielczosc?
Opublikowano czwartek o 10:442 dni U mnie się już instaluje, dam znać jak tam kwestie techniczne a jestem wyczulony na to szczególnie na bieda konsolach.
Opublikowano czwartek o 10:492 dni 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Giereczka chyba wleci na ruszt w niedziele. Ktoś gra na zwykłym ps5? Jak tam. Szczypie w oczy rozdzielczosc?Ja gram na amatorze i jak się obawiasz jakiegoś mydła i rozmytego i razu w trybie wydajności to nie ma czego, śmiało można brać, jest bardzo ładnie, grafika zaliczyła bardzo duży progres w ogóle w porównaniu do got. Sama gra póki co rewelacja. Kapitalne wykorzystanie Dualsensa i to w zasadzie wszystkich jego bajerów. Edytowane czwartek o 10:512 dni przez Qbon
Opublikowano czwartek o 10:522 dni 2 minuty temu, Qbon napisał(a):grafika zaliczyła bardzo duży progres w ogóle w porównaniu do gotwiadomo że w ruchu grając to co innego ale beka z sony że oni nie potrafili wypuścić sami lepszych materiałów promo że ludzie wszędzie pisali właśnie że wygląda jak 1.
Opublikowano czwartek o 10:552 dni 2 minuty temu, messer33 napisał(a):wiadomo że w ruchu grając to co innego ale beka z sony że oni nie potrafili wypuścić sami lepszych materiałów promo że ludzie wszędzie pisali właśnie że wygląda jak 1.Dokładnie, sam tak pisałem, bo na ich materiałach wcześniej tak to wyglądało. Dopiero jak spłynęły recenzje i różne filmy to było widać, że jednak jest różnica.
Opublikowano czwartek o 12:192 dni Nawet pad wygląda lepiej na zdjęciach randomów z tymi wcięciami na obudowie niż na materiałach promocyjnych.
Opublikowano czwartek o 13:172 dni Pograłem dwie godziny, graficznie w trybie wydajności jest bardzo dobrze. Gram na 75" TV i niższej rozdzielczości niemal nie widać, obraz nie jest rozmydlony, jest git. Próbowałem też tryb Jakości, jest troche lepiej ale raczej nie warto tracić płynności przez delikatnie lepszy obraz. Trybu z Ray Tracingiem nie próbowałem bo gardzę tym. Dziwnym zagraniem jest zwężanie obrazu przy jeździe konno, nie wiem czy po to żeby zachować płynność zmniejszając granice ekranu czy to zmysł artystyczny czy to i to.O gierce póki co się nie wypowiem bo za krótko grałem ale zapowiada się ciekawie.
Opublikowano czwartek o 13:402 dni Przeleciałem dzisiaj z 5h na bieda konsoli. Dla mnie petarda, mega klimacik, fenomenalnie się Atsu rusza i z uśmiechem hlastuje się wrogów. Mam nadzieję, że klimat utrzyma się przez całą grę i nie pojawi się zbyt szybko znużenie. Póki co (tak mi się wydaje) jest mniej znajdziek i są one dość łatwo dostępne + teleportacja na mapce robi robotę (nie pamiętam jak było w Tshushimie).
Opublikowano czwartek o 15:072 dni Gram na Pro w trybie Pro w 60fps i RT i jest pięknie :) Edytowane czwartek o 15:082 dni przez Whisker
Opublikowano czwartek o 15:452 dni No ja lecę na trybie wydajności i naprawdę postarali się, gra wygląda przepięknie i trzyma płynność. Inne tryby są dla mnie niegrywalne w 30 klatkach, jak się człowiek już przyzwyczaił na kompie, że ma 90 wzwyż to 60 nawet się wydaje mniej płynne ale 30 to pokaz slajdów. Natomiast gra jest rewelacyjna, usprawniono masę rzeczy, eksploracja jest jeszcze ciekawsza niż w Tsushimie, świat żyje, questy poboczne fajnie rozbudowane, za każdą aktywność jest jakaś mniej lub bardziej unikalna nagroda. System walki kapitalny.
Opublikowano czwartek o 15:482 dni 39 minut temu, Whisker napisał(a):Gram na Pro w trybie Pro w 60fps i RT i jest pięknie :)Prawdopodobnie druga najładniejsza gra w historii konsol, po AC: Shadows.
Opublikowano czwartek o 15:482 dni Pięknie się gierka zapowiada, teraz z godzinkę sprawdzić ale wieczorem już porządnie się siądzie do przygody Atsu. kodżima tak się robi kolejne części, a nie dlc.
Opublikowano czwartek o 16:312 dni U mnie wtopa a w zasadzie RTV EURO Dało d...y . Paczkę przygotowywali 2 dni. Dopiero co wyruszyła do mnie. Dzwoniłem na infolinię , Pani powiedziała ze w sumie nie wie czemu nie wysłali ale dzisiaj napewno wyślą to wysłali o 18:00. pomijam fakt, że zapłaciłem 11 zł za to by grę dostać dzisiaj.
Opublikowano czwartek o 17:062 dni U mnie wtopa a w zasadzie RTV EURO Dało d...y . Paczkę przygotowywali 2 dni. Dopiero co wyruszyła do mnie. Dzwoniłem na infolinię , Pani powiedziała ze w sumie nie wie czemu nie wysłali ale dzisiaj napewno wyślą to wysłali o 18:00. pomijam fakt, że zapłaciłem 11 zł za to by grę dostać dzisiaj. Miałem tak dwa razy przy okazji jakichś premier, w tym przypadku nie ma do 3 razy sztukaW media Expert raz mi się takie coś zdarzyło
Opublikowano czwartek o 17:392 dni To faktycznie pech. Jak pisałem wcześniej, EURO byli jedyni którzy mi realizowali kolekcjonerki na PS4, podczas gdy inni anulowali.Sam za chwilę w końcu się biorę za granie.
Opublikowano czwartek o 17:452 dni Ja zamówiłem wczoraj rano w Euro z odbiorem i płatnością w sklepie. Dziś o 14 była gotowa do odbioru. Ale pamiętam, że przy premierze Death Stranding 2 też polecieli w kulki bo miałem do odbioru w sklepie 2 dni po premierze, więc anulowałem i wziąłem wtedy z Media Expert.Prolog za mną, wygląda kozacko :)
Opublikowano czwartek o 18:422 dni To serio instaluje się ponad godzinę?Bo takie rewelacje wyczytałem w sieci.
Opublikowano czwartek o 19:132 dni 30 minut temu, Wredny napisał(a):To serio instaluje się ponad godzinę?Bo takie rewelacje wyczytałem w sieci.No niestety...Zdążyłem wyjść z psem,zapalić,zjeść,zaś zapalić i powoli zmierza ku celu