Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

• Odpowiedzi 835
  • Wyświetleń 56,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

• Marzyłbym by specjalnie dla takich makdrajwów były w grze sytuacje niekomfortowe przy których takie jednostki uciekają do innego pokoju chowając namiocik przed znajomymi Zdecydowanie syndrom ukr

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

a co to za osiągniecie napisać raz w roku posta na twitterze? )

Pewnie mniejszy niż wydawanie gier ;]

Opublikowano

U mnie się już instaluje, dam znać jak tam kwestie techniczne a jestem wyczulony na to szczególnie na bieda konsolach.

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Giereczka chyba wleci na ruszt w niedziele. Ktoś gra na zwykłym ps5? Jak tam. Szczypie w oczy rozdzielczosc?

Ja gram na amatorze i jak się obawiasz jakiegoś mydła i rozmytego i razu w trybie wydajności to nie ma czego, śmiało można brać, jest bardzo ładnie, grafika zaliczyła bardzo duży progres w ogóle w porównaniu do got. Sama gra póki co rewelacja. Kapitalne wykorzystanie Dualsensa i to w zasadzie wszystkich jego bajerów.

Edytowane przez Qbon

Opublikowano
2 minuty temu, Qbon napisał(a):

grafika zaliczyła bardzo duży progres w ogóle w porównaniu do got

wiadomo że w ruchu grając to co innego ale beka z sony że oni nie potrafili wypuścić sami lepszych materiałów promo że ludzie wszędzie pisali właśnie że wygląda jak 1.

Opublikowano
2 minuty temu, messer33 napisał(a):

wiadomo że w ruchu grając to co innego ale beka z sony że oni nie potrafili wypuścić sami lepszych materiałów promo że ludzie wszędzie pisali właśnie że wygląda jak 1.

Dokładnie, sam tak pisałem, bo na ich materiałach wcześniej tak to wyglądało. Dopiero jak spłynęły recenzje i różne filmy to było widać, że jednak jest różnica.

Opublikowano

Nawet pad wygląda lepiej na zdjęciach randomów z tymi wcięciami na obudowie niż na materiałach promocyjnych.

Opublikowano

Pograłem dwie godziny, graficznie w trybie wydajności jest bardzo dobrze. Gram na 75" TV i niższej rozdzielczości niemal nie widać, obraz nie jest rozmydlony, jest git. Próbowałem też tryb Jakości, jest troche lepiej ale raczej nie warto tracić płynności przez delikatnie lepszy obraz. Trybu z Ray Tracingiem nie próbowałem bo gardzę tym. Dziwnym zagraniem jest zwężanie obrazu przy jeździe konno, nie wiem czy po to żeby zachować płynność zmniejszając granice ekranu czy to zmysł artystyczny czy to i to.

O gierce póki co się nie wypowiem bo za krótko grałem ale zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

Przeleciałem dzisiaj z 5h na bieda konsoli. Dla mnie petarda, mega klimacik, fenomenalnie się Atsu rusza i z uśmiechem hlastuje się wrogów.

Mam nadzieję, że klimat utrzyma się przez całą grę i nie pojawi się zbyt szybko znużenie. Póki co (tak mi się wydaje) jest mniej znajdziek i są one dość łatwo dostępne + teleportacja na mapce robi robotę (nie pamiętam jak było w Tshushimie).

Opublikowano

Gram na Pro w trybie Pro w 60fps i RT i jest pięknie :)

IMG_6792.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No ja lecę na trybie wydajności i naprawdę postarali się, gra wygląda przepięknie i trzyma płynność. Inne tryby są dla mnie niegrywalne w 30 klatkach, jak się człowiek już przyzwyczaił na kompie, że ma 90 wzwyż to 60 nawet się wydaje mniej płynne ale 30 to pokaz slajdów. Natomiast gra jest rewelacyjna, usprawniono masę rzeczy, eksploracja jest jeszcze ciekawsza niż w Tsushimie, świat żyje, questy poboczne fajnie rozbudowane, za każdą aktywność jest jakaś mniej lub bardziej unikalna nagroda. System walki kapitalny.

Opublikowano
39 minut temu, Whisker napisał(a):

Gram na Pro w trybie Pro w 60fps i RT i jest pięknie :)

IMG_6792.jpeg

Prawdopodobnie druga najładniejsza gra w historii konsol, po AC: Shadows.

Opublikowano

Pięknie się gierka zapowiada, teraz z godzinkę sprawdzić ale wieczorem już porządnie się siądzie do przygody Atsu.

kodżima tak się robi kolejne części, a nie dlc.

Opublikowano

U mnie wtopa a w zasadzie RTV EURO Dało d...y . Paczkę przygotowywali 2 dni. Dopiero co wyruszyła do mnie. Dzwoniłem na infolinię , Pani powiedziała ze w sumie nie wie czemu nie wysłali ale dzisiaj napewno wyślą to wysłali o 18:00. pomijam fakt, że zapłaciłem 11 zł za to by grę dostać dzisiaj.

Opublikowano
U mnie wtopa a w zasadzie RTV EURO Dało d...y . Paczkę przygotowywali 2 dni. Dopiero co wyruszyła do mnie. Dzwoniłem na infolinię , Pani powiedziała ze w sumie nie wie czemu nie wysłali ale dzisiaj napewno wyślą to wysłali o 18:00. pomijam fakt, że zapłaciłem 11 zł za to by grę dostać dzisiaj.
Miałem tak dwa razy przy okazji jakichś premier, w tym przypadku nie ma do 3 razy sztuka

W media Expert raz mi się takie coś zdarzyło
Opublikowano

To faktycznie pech. Jak pisałem wcześniej, EURO byli jedyni którzy mi realizowali kolekcjonerki na PS4, podczas gdy inni anulowali.

Sam za chwilę w końcu się biorę za granie.

Opublikowano

Ja zamówiłem wczoraj rano w Euro z odbiorem i płatnością w sklepie. Dziś o 14 była gotowa do odbioru. Ale pamiętam, że przy premierze Death Stranding 2 też polecieli w kulki bo miałem do odbioru w sklepie 2 dni po premierze, więc anulowałem i wziąłem wtedy z Media Expert.

Prolog za mną, wygląda kozacko :)

Opublikowano

To serio instaluje się ponad godzinę?

Bo takie rewelacje wyczytałem w sieci.

Opublikowano
30 minut temu, Wredny napisał(a):

To serio instaluje się ponad godzinę?

Bo takie rewelacje wyczytałem w sieci.

No niestety...Zdążyłem wyjść z psem,zapalić,zjeść,zaś zapalić i powoli zmierza ku celufacepalmwhistling

Opublikowano

Ależ ta walka jest dobra po ograniu ostatniego Silenta Hilla banderas