Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 35 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Żaden dylemat.Ewidentnie to będzie czas na wdrożenie zasady 90/20.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 34 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a):Ciekawe jak wypadnie sprzedaż Cronosa, ta decyzja o wrześniu gdzie premiery mają też Bordery 4 i nowy Dying Light, wydaje mi się deczko ryzykowna. Zobaczymy.Aktualnie na ps5 pod względem sprzedaży preorderów wskoczyli na 6 miejsce wyprzedzając nowego Silenta, a dopiero wczoraj ruszyła przedsprzedaż, więc zaczyna się dobrze.Myślę, że jeśli sprzedadzą w przeciągu roku od premiery 1,5-2 mln kopii, to będzie sukces. EA narzekało na 2 mln kopii przy sprzedaży Dead Space remake, ale oni zawsze mieli jakieś wygórowane oczekiwania względem tej serii. Tam średnia sprzedaż każdej części z trylogii oscylowała w tych granicach, ale może kierowali się tym, że w ostatnich latach gatunek przeżywa renesans, więc i oni popłyną na tej fali z remakiem i zarobią forsę, jak Capcom na Residentach. Niestety okazało się, że jest podobnie jak kiedyś i znów musieli pogrzebać markę. Zresztą tak samo oszukał się Krafton z Callisto (miało być 5 mln, a skończyło się na 2), czy Sega z Alien Isolation, gdzie im wyszło parę miesięcy od premiery coś koło 2 mln. Po prostu horror sci-fi ma swój sufit sprzedażowy i Bloobery też się pewnie z nim zderzą.Z tym, że raczej Bloobery są świadomi tych ograniczeń i pewnie dostosowali budżet pod to, żeby wyjść na plus przy podobnej sprzedaży. Oni nie mają za sobą dużego wydawcy typu Sega, EA, Krafton, którzy nawet jak przepalą pieniądze, to i tak mają inne dochodowe marki i jakoś sobie dadzą radę. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Czokosz
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 2 godziny temu, KOMARZYSKO napisał(a):W moim targecie są wszystkie trzy, wątpię bym był jedynym takim graczem. Dylemat mam, którą kupić we wrześniu.U mnie Dying Light odpada z dwóch względów - po pierwsze wciąż nie dałem rady zmęczyć DL2, a po drugie The Beast to tylko cyfra póki co, więc przynajmniej ten zakup sam się wyjaśnił.Borderlands całe szczęście też nie przemawia mi do wyobraźni (mimo, że w sumie lubię, ale grałem tylko w jedynkę i jakoś nie mam ciśnienia na więcej), więc u mnie na pewno CRONOS i pewnie Hell is Us, bo też kusi mocno - pewnie będzie grane naprzemiennie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Na switcha kartka z kodem w pudle, pełne wydanie jedynie na ps5, xbox i pc tylko cyfra.Na stronie Blooberów te same informacje, więc potwierdzone info https://blooberteam.prowly.com/416770-cronos-the-new-dawn-launches-sept-5-2025-nbspstory-trailer-pre-orders-live-now Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Czokosz
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 godziny temu, Czokosz napisał(a):Na switcha kartka z kodem w pudle..........GAME KEY CARD - to nie karteczka z kodem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No nic, kupi się na Plejaka. Boli, ze wydawcy zapominają o posiadaczach Xboxa z napędem. :/
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):No nic, kupi się na Plejaka. Boli, ze wydawcy zapominają o posiadaczach Xboxa z napędem. :/feature usługi "play anywhere" którą tak lubisz wychwalać
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Silent Hill też ma być w PA. Zajebiście, że Blubery z tego korzystają, dla mnie to naprawdę świetna sprawa jest. Ale też nie wiem, czy Cronos wskoczy na premierę czy jednak nie przyoszczędzić i dać siano Konami. Fakt, że w ogole rozważam między Cronosem a SH jest dość sporym komplementem dla krakowiaków z mojej strony.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 42 minutes ago, Paolo de Vesir said:No nic, kupi się na Plejaka. Boli, ze wydawcy zapominają o posiadaczach Xboxa z napędem. :/Nawet Microsoft zapomniał to czego chcesz od innych.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 39 minut temu, wojtas011 napisał(a):feature usługi "play anywhere" którą tak lubisz wychwalaćZajebistą jest to funkcją, ale pisałem o tym wielokrotnie - mam mentalną barierę płacić pełną cenę za produkt cyfrowy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wjedzie pudełeczko na Sonkę, dokupie też The Medium w pudełeczku do kolekcji bo ogrywałem z passa day 1 i mi się podobało.
Opublikowano 12 minut temu12 min 18 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Żaden dylemat.a MGS Delta ?
Opublikowano 1 minutę temu1 min 10 minut temu, MEVEK napisał(a):a MGS Delta ?Holly fack w tym nadmiarze gier zapomniałem o MGS. Dzieki xd
Opublikowano Teraz1 min Autor Całe szczęście MGS:D przestał się aż tak podobać po tych najnowszych materiałach xd