Opublikowano 4 czerwca4 cze Na widok nadchodzących gier od potężnych Blooberów portfel się sam otwiera. Edytowane 4 czerwca4 cze przez Czokosz
Opublikowano 4 czerwca4 cze Czyli DLC, bo w lewym dolnym rogu mamy logo The New Dawn.Jestem ciekaw co pokażą, ale ostatnia 1/4 gry tak mnie zmęczyła, łącznie z fabularnym obrotem spraw, że niespecjalnie mam ochotę tu wracać.Z perspektywy czasu jednak widać tu sporo do poprawienia, bo gra zmuszała do zbyt częstego backtrackingu, a częste jump-scare'y typu IN-YOUR-FACE to zbyt tanie chwyty. Edytowane 4 czerwca4 cze przez Wojtq
Opublikowano 4 czerwca4 cze Autor Ciekawe czy DLC będzie miało scenariusz, czy bez, tak jak podstawka
Opublikowano 4 czerwca4 cze Przyszli niszczyciele dobrej zabawy (i niszczyciele branży) pogromcy uśmiechów dzieci.
Opublikowano 4 czerwca4 cze Jacy znowu niszczyciele branży?Nie podobał mi się osobisty twist fabularny, co poradzę. Setting, tajemnica związana ze Zmianą i incydent w hucie były super, tylko kierunek tej historii trochę wywalił ją na pysk w moim odczuciu. Jeśli komuś się to podobało, to super, ale ja tego nie czułem. Moim zdaniem osobiste tragedie postaci nie były na tyle dobrze nakreślone, żeby wydarzenia pod koniec miały jakąkolwiek wagę.
Opublikowano 4 czerwca4 cze 2 minuty temu, Wojtq napisał(a):Jacy znowu niszczyciele branży?Szermac ma pod avatarem oficjalny tytuł niszczyciela branży. Zgadzam się z wami ogólnie. Konstrukcja postaci w Cronosie była do dupy (jedynie na plus to, że Weronika jest ładna i tylko dlatego ją zapamiętałem) nie pamiętam już w ogóle imion, kto tam po co w ogóle był w tej historii. Zakończenie też takie sobie, ale i tak kocham Cronosa pomimo fabuły z niewykorzystanym potencjałem.
Opublikowano 4 czerwca4 cze Mi się gra bardzo podobała - może fabularnie nie dowiozła, ale sam świat ma ogromny potencjał na kolejne poszerzenia uniwersum. Do tego gameplay był super.Cieszę się, że nie skończyło się na jednej części tylko będzie dlc/sequel.
Opublikowano 4 czerwca4 cze No jak dla mnie po tym screenie to będzie dlc-prequel z Wardenem. Beka że wcześniej bardziej hajpowali na jakiś guwnoskin do fortnite czy co to było niż teraz na coś konkretnego.
Opublikowano 4 czerwca4 cze Na co komu teraz dlc jak 80% ludzi juz dawno to ograła i wrzuciła płytkę w paczkomat .
Opublikowano 4 czerwca4 cze 2 godziny temu, Schranz1985 napisał(a):Na co komu teraz dlc jak 80% ludzi juz dawno to ograła i wrzuciła płytkę w paczkomat .To będzie dla tych, którzy odebrali z paczkomatów albo dla tych 80% ludzi, którzy kupują cyfrę
Opublikowano 4 czerwca4 cze Ja osobiście rzadko kiedy wracam do dawno ukończonej gry i raczej nigdy nie sprawdzam DLCków, mimo że pudełeczko zostaje w kolekcji.W sumie to zaliczam wszystko, jeśli gram z opóźnieniem i całość jest dostępna od ręki.
Opublikowano 6 czerwca6 cze Fajnie, że się potwierdziło i wezmę na pewno, ale szkoda, że z tą Piłą tak zjebali. Jakby Piła też byłaby grą singlową to można byłoby powiedzieć, że Bloobery mieli mocny weekend pod względem zapowiedzi, a tak jakiś niesmak pozostał. No ale i tak cieszy fakt, że coś się jeszcze dzieje w uniwersum Cronosa.
Opublikowano środa o 21:531 dzień Cronos właśnie wyszedł na zero i zaczął na siebie zarabiać. To jest niesprawiedliwe, że tak potężne studio musi tyle czekać na to, żeby osiągnąć czysty zysk, ale i tak lepiej późno niż wcale. Edytowane środa o 21:551 dzień przez Czokosz
Opublikowano środa o 22:121 dzień No majątku na tym nie zrobią, ale jeszcze trochę sztuk pójdzie na promkach, dojdzie dlc, potem abonamenty i jakaś suma się z tego uzbiera. Grunt, że nie są w plecy i odzyskali kasę.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To wszystko jest niesprawiedliwe. Studio ciezko pracuje aby pokazac ze sie aktywnie rozwija, angazujac swoj zespol do oryginalnych pomyslow. Cronos swietnie mi podszedl. DLC biore od reki. Mysle ze gdyby nie ten hejt na poziom rozrywki to moze bylo by lepiej. Z tym ze to wszystko jest wyssane z palca. Dla mnie poziom byl idealnie wyważony. Ja tam dalej bede ich wspierał i obserwował dalsze poczynania - SHr
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kilka czynników, z czego główny to po prostu bycie survival horrorem, które zwyczajnie się nie sprzedają, no chyba że pochodzą z serii Resident Evil.Drugi czynnik to na pewno ta dziwna nagonka na poziom trudności - samonakręcająca się spirala, powtarzanie bez własnoręcznego sprawdzenia i ogólnie niezrozumienie zasad, panujących w gatunku (być może powierzchowne podobieństwa do Dead Space też miały tu coś do powiedzenia, bo ludziom DS kojarzy się z dużą ilością strzelania).Na fb pod postami o tym "wychodzeniu blooberów na czysto" widziałem też sporo komentarzy typu "ch#j im w dupę za brak polskiego dubbingu - dopóki nie dadzą to nie kupię".Oczywiście podaję to jako ciekawostkę, bo daleki jestem od umieszczania tych kilku polskich januszy na miejscu trzecim w czynnikach, powodujących tak niską sprzedaż.