Opublikowano 8 grudnia 20258 gru Rozdział 6, robię licencję na skella. Nie bardzo kumam jak uzyskać te 15 tys kasy za jednym razem z probów. Muszę jakiś tutorial obczaic. Im dalej tym coraz bardziej wciąga. A początek był przyznam taki se...
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Ja w to grałem dla systemu i buildów, które można z nich układać ale po 80h grania przeszedłem story i stwierdziłem, że na tym skończę grę bo za długo już to trwało. Proby tego samego typu i levelu musisz ze sobą łączyć i najlepiej żeby były też połączone z „magazynkiem”/storage. Już nie pamiętam dokładnego nazewnictwa.
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Dokładnie, jak postawisz je obok siebie i połączysz przedmiotem, który daje mnożnik to wykręcisz grubo ponad 15 tysięcy.
Opublikowano 11 grudnia 202511 gru Spoko, spoko, juz sam do tego doszedłem, po prostu niektóre dialogi skipnely się i nie przykładałem wagi do tej siatki. Latam juz mechem. Mam nawet trzy w składzie. Jestem w 8 rozdziale. Fajna gierka, tylko widać graficznie że wyszła lata temu i została przepudrowana. Systemy walki mimo wszystko w x2, 3 bardziej mi się podobały. Kolejny xeno wlatuje day one bo serie polubiłem na równi z fajnalami i personka
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No nareszcie Dobra, to gdzie to złapać, bo na eShopie jeszcze nie widzę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A czemu nie. O ten update klateczek i rozdziałki to w internecie jęczało 100 razy tyle ludzi, co o ten cały remake który tyle zmienia na plus w samej grze lol. Ciekawe czy faktycznie teraz kupią przynajmniej i się zamkną na jakiś czas.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, ogqozo napisał(a):A czemu nie. O ten update klateczek i rozdziałki to w internecie jęczało 100 razy tyle ludzi, co o ten cały remake który tyle zmienia na plus w samej grze lol. Ciekawe czy faktycznie teraz kupią przynajmniej i się zamkną na jakiś czas.Chyba nie rozumiesz problemu, że to miało wyjść na premierę S2, jak ludzie w to grali, a nie rok później xD. Ale dobre i to, może ktoś miał w backlogu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Gra wyszła w lutym. Przez ile lat przed premierą nowej konsoli ma nic nie wychodzić, bo ludzie się obrażą, że nie poczekali by wydać na nowej? Gra z czasów Wii U wyszła na Switcha 1, była na nim zajebista, dla mnie tyle "problemów".
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 minuty temu, messer33 napisał(a):to powinno być za darmoZdecydowanie powinno, zważywszy, że nie ma nowego contentu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Zdecydowanie powinno, zważywszy, że nie ma nowego contentu.pewnie i tak wezmę kiedyś jak będę chciał dokończyć grę, bo na s2 w hh to wygląda słabo delikatnie mówiąc. Na s1 oled było spoko.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 24 minuty temu, messer33 napisał(a):to powinno być za darmoPrzecież ma być za darmo Btw. Ja też jestem z tych co twierdzą że pikmin4, Xeno X, Zelda Echeos of Wisdom i Mario Luigi Brothership nie powinny wychodzić na S1 tylko czekać ten rok w szafie i wyjść już na S2 by zapychać lineup okresu premierowego nowej konsoli
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pobieram, wieczorem obczaję zmiany. Trzeba wspierać, żeby dali upgrade do 2
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Też oczywiście kupiłem, tym bardziej że zacząłem na S1, chciałem kończyć już na S2 ale wyglądało obrzydliwie względem S1 OLED
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To mam jeden system seller dla siebie. Bardziej jednak czekam na Xeno 2, bo ja tylko w jedynkę grałem. Nie spodobało mi się, że napisali tam DO 60fps.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie jest jasne, co ta gra robi z save'em lol. Na razie widzę opinie ludzi, którym nie zachowało save'a. Więc nie mogą od razu polatać po mieście mechami, zobaczyć lawę i kilkunastu przeciwników naraz. Jak ktoś biega po świecie tak na początku gry to nie ma żadnych zawachań klatkażu.Nie ma co, nie jest to jakaś nowa edycja z czymkolwiek nowym w danych. Nie zmieniono np. sławetnego doczytywania obiektów czy jakości tekstur. To ta sama gra z podkręconą rozdziałką i klatkażem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Psalm 37,7–9„Milcz przed Panem i oczekuj Go cierpliwie (…) Pokorni zaś posiądą ziemię i będą się rozkoszować wielkim pokojem.”Gra kupiona krotko po zakupie s2. Odpalilem na pare minut, fps i rozdzielczosc mi wypalily galki oczne. Do dzisiaj bylem slepy. Od dzisiaj znowu widze. Halleluja!