Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Nareszcie. Ile można czekać. Piękna brameczka. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Mani
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Trudno nie być pod wrażeniem WKS. Te rajdy jakie robią Singo, Oulai, Diomande, jest przebojowość. Oulai najlepszy na boisku chyba.Undav mnie fascynuje. A właściwie jego brak. Koleś jest daleeece najbardziej bramkostrzelnym niemieckim napastnikiem. W kadrze - 430 minut gry i 9 goli w tym czasie. Ale... tylko z ławki. Jasne, konkurencja do składu jest.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Murzyny szybko biegały i miały z 20 okazji, żeby strzelić gola ale za każdym razem nie wiem czy bali się strzelać czy o co chodziło ale nigdy nie oddawali strzału.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Szkoda WKS-u, ale cóż, przegrali na własne życzenie. Mieli kilka sytuacji do podwyższenia wyniku, zwłaszcza w końcówce. Afrykanie nie strzelili, więc Niemcy dopięli swego, a potem w końcówce dobili. WKS i tak wyjdzie z drugiego miejsca, a dalej może napsuć krwi faworytom.Co do spotkania Holandii ze Szwecją - nokaut. Nie wiem jednak czy to Holendrzy są tak mocni, czy Szwedzi tacy słabi. Naszych niedawnych rywali w barażach przetestują Japończycy i to chyba będzie najlepsza odpowiedź na to pytanie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Niedziela rano, piękne słoneczko i meczyk mundialu. Wstawajcie i kibicujcie Japonii bo świetnie grają w piłkę i reprezentują jakość jakiej brakuje mi na tym mundialu. Ja wiem, że to tylko Tunezja, ale świetnie się to ogląda. Techniczni, wybiegani mają 2:0 i dalej cisną, chyba moja nowa ulubiona drużyna bo pięknie grają w piłkę, a do tego dali nam jeszcze PlayStation.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. I Ekwador, silny na papierze (2 miejsce w eliminacjach w strefie CONMEBOL) raczej żegna się z turniejem, bo muszą ograć szwabów w ostatniej kolejce. Ale nie wiem czy będą w stanie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak być bogolem:bądź starym bramkarzem z jakiegoś kraju gdzieś na oceanie, którego nikt nie zna (i kraju i bramkarza)done19 obronionych strzałów w dwa mecze lol. Można stawiać, że złoty medal wygra ekipa, której bramkarz tyle nie obroni w całym turnieju. W 2022 mieli tyle tylko Livaković i Szczęsny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie pozwolono im wyjść z kuchni. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Mani
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Rodiwity Hiszpan bo strzeleniu gola sandnigerom wali czołem w trawnik