Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Harry jednak podtrzymał nadzieje. Jak dojdzie do karnych to żeby ten as z Arsenalu co zajebał finał LM nie podchodził.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 10 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Zatrudnianie fachowców z innego kraju może ma sens przy słabszych reprezentacjach, ale Anglia czy Brazylia na tym się przejadą. Tuchel czy Ancelotti nie czują tej presji. Przejebie to poleci z dużą odprawą.Anglicy chyba już dawno się wyłamali z tej niepisanej zasady - przypadek Svena Gorana. Brazylia długo się broniła ale tam jest już chyba zero dobrych trenerów, więc musieli coś zrobić.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Powtórka z meczu Brazylii z Japonią. Konga szkoda, no ale to dopiero byłaby sensacja jakby przeszli.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie lubie typa bo wyglada z ta wiecznie rozdziawioną gębą jak daun ale co gosc ma za wykonczenie to top topów.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 18 minut temu, Sep napisał(a):W Anglii nie ma lepszych skrzydłowych niż Gordon i Rashford ?Oi, you fukin' what?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Chyba dawno tak nie było, że większość topowych napastników tak dobrze grała na mundialu. Wyścig o króla strzelców nie rozstrzygnie się szybko.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dobry meczyk, sytuacja Wissy na 2:0 będzie go do końca życia prześladować
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minuty temu, Bartg napisał(a):Dobry meczyk, sytuacja Wissy na 2:0 będzie go do końca życia prześladować Kane by wtedy strzelił 3
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A ja dałem Angli 3-1 jak debil, wystarczy wszędzie obstawić 2-1 albo 1-1 i się w końcu coś trafi.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobrze wyczułem Senegal ale myślałem, że Belgia jakiegoś honorowego strzeli.