Opublikowano 12 godzin temu12 godz. To dopiero wejście do szesnastki, nie ma co szaleć.Jak popatrzymy na poprzednie mistrzostwa i kto najlepiej wyglądał na tym etapie, to wiele to nie znaczyło dla kolejnych rund. Argentyna nie przekonała porażką z Arabią i nudnym meczem z Meksykiem. Faworytem nadal pozostawała Brazylia. Zachwyciła Japonia. Pewnie i Hiszpanię, Portugalię, Holandię ludzie opisywali jako grających lepiej niż Argentyna.W 2018 oczywiście Belgia. Dwa trzybramkowe zwycięstwa, potem pokonanie Anglii, potem niesamowite zwycięstwa nad Japonią i Brazylią. Ależ to było granie, do dzisiaj nie czaję, czemu ludzie ich opisują jako jakąś wielką porażkę i "zmarnowane pokolenie" bo przegrali 1-0 z Francją.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dokładnie, Belgowie byli na podium w 2018 i to się nazywa zmarnowanym pokoleniem w kraju, który nie jest regularnie zasilany talentami (choćby ze względu na wielkość populacji) i nie należy do ścisłej światowej czółówki.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ludzie do dziś tak bardzo nienawidzą ich trenera za to. Grali świetnie, no bywa, trafili na Francję w półfinale i albo Francja, albo Belgia musiała "się skompromitować" i pokazać że trener jest beznadziejny.Na Mundialu jest dużo większych wpadek, i nie ma nic stałego ani pewnego. Niemcy, Włochy, Hiszpania po zdobyciu złota zaliczają sporo wpadek z dość mało renomowanymi rywalami. Argentyna wtopiła w 2018... Nie ma nikogo żeby regularnie wygrywał. Na razie Francja jest takim hegemonem, po tym jak w 2010 miała 1 punkt w grupie to wyszli na ludzi.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dobrze jest. Bałem sie, że Austria strzeli pierwsza gola, żeby potem i tak przejebać.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Z ciekawości, ktoś ma też zajawkę na uzupełnianie wyników na papierze? :) Mam z ostatnich ME, chyba z poprzednich MŚ też gdzieś jest. Minus jest taki, że przypomina mi to moją gazetkę z MŚ 98', którą prawdopodobnie kilka lat temu wyrzuciła moja mama 😔
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Uwielbiam takie mecze. Zero emocji, jeden gol za dużo żeby typerek siadł. A za 2 godziny Chorwacja - Portugalia. dżiani ty cwelu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Eh i po co ta 3 bramka, na co ja się pytam, nikt nie prosił, nikt nie potrzebował.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, Manor napisał(a):Z ciekawości, ktoś ma też zajawkę na uzupełnianie wyników na papierze? :) Mam z ostatnich ME, chyba z poprzednich MŚ też gdzieś jest. Minus jest taki, że przypomina mi to moją gazetkę z MŚ 98', którą prawdopodobnie kilka lat temu wyrzuciła moja mama 😔Od 2006 jak kupuję te skarby na mundial i Euro to zawsze to wypełniam. Niestety zawsze to później i tak wywalałem, a byłaby z tego fajna kolekcja.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. SIUUUU... a nie, jednak nie. Kiedyś bez tych varów srarów by uznali połowę goli co teraz cofają. Oho znowu coś sprawdzają. Karny
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Zrobił się meczyk. Ten karny to beka, jak się ogląda te mistrzostwa to takie obejmowanie rękoma przy rzutach rożnych jest w każdym meczu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 19 minut temu, Chewie napisał(a):SIUUUUUUUUUUUUUUUU, eleganckoJak on śmiał go zmienić
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. xDDDD 103 minuta o cie chujspalony :/ Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez GearsUp
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. O kurła w 13 minucie po czasie strzelić na remis, nieźle. Ahahaha i cofnęli. 3 nieuznane gole w tym meczu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. O kurwa Takich zwrotów akcji to nie widziałem jeszcze. Niech z mikroskopem pokażą jakieś zblizenie bo oglądałem tą powtórkę kilka razy z tej jednej kamery co dali i dalej nie jestem pewien.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No tak to wyglądało z tej drugiej kamery wtf jak tam nie ma jeszcze jakiegoś innego ujęcia na którym widać coś innego to wał w chuj.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta piłka chyba musiała otrzeć się o jego włosy bo podobno w piłce jest jakiś czujnik no chyba, że to ściema. Tak czy inaczej technologia mówi co innego niż to co widzieliśmy