Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To mnie rozwala, że praktycznie każdy co cyrkuje to albo nie trafia w bramkę, albo strzał jest słaby i broniony. A mimo to klaunują.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. ja na Anglię niestety nie wstaje, muszę być w miarę wyspany do swojej roboty
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Też jestem zdania, że powinni zakazać tych tańców, najgłupsza meta. Ja kibicuję wikingom z Norwegii
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Jeśli będzie dogrywka, to dopiero połowa meczu. Czuję że podobnie jak z Japonią, Brazylia może tą widoczną różnicą jakością wymęczyć przeciwnika, aż będzie coraz więcej błędów i prędzej czy później wygrają.Bo różnica klas jest, no. Norwegia pokazała że wie jak grać o wynik na MŚ, ale nie ma tu wątpliwości który kraj jest lepszy w piłkę.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Brazylijczycy uznali, że nie trzeba kryć Haalanda na skraju pola karnego.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Jebaniutki jak się odwrócił do kamery jeszcze. Co za CHŁÓD. Absolute Cinema