Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intergalactic: The Heretic Prophet

Featured Replies

Opublikowano

To Twoja wina, pewnie jesteś zbyt inteligentny.

• Odpowiedzi 995
  • Wyświetleń 81,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Idealne podsumowanie tej gry i tego jak będzie wyglądać dyskusja aż do premiery 

• O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny

Opublikowano

Ciekawe ile stron miałby ten temat, gdyby nie codzienne czystki xDD (czasami razem z forumowiczami usuwane hehehe).

Opublikowano

Jedno jest pewne. Będzie się działo w tym temacie po następnym pokazie Intergalactic, a po premierze to już w ogóle obstawiam, że może tu nawet dojść do rękoczynów

Opublikowano
9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ciekawe ile stron miałby ten temat, gdyby nie codzienne czystki xDD (czasami razem z forumowiczami usuwane hehehe).

a co by sie działo jakby w horizonie 3 aloha dostała z kija na początku gry obama

Opublikowano

aloha to szybciej nożem do krojenia wieprza ;d

Opublikowano

Aloha zdechnie na koniec 3 pewnie.

Cuckman jak zrobi prequel z Joelem to będzie przyznanie się do błedu, że zabił sobie kure znoszącą złote jaja. Oczywiście prequel to będzie pewnie mega hit. Byłby znaczy.

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Aloha zdechnie na koniec 3 pewnie.

Cuckman jak zrobi prequel z Joelem to będzie przyznanie się do błedu, że zabił sobie kure znoszącą złote jaja. Oczywiście prequel to będzie pewnie mega hit. Byłby znaczy.

The Last of Us: The Beginning to musiałby być TEN showcase legendarny. Tytuł startowy na PS6 i ludzie nawet zapomnieliby o płytkach.

Opublikowano
18 godzin temu, Pix napisał(a):

Będzie się działo w tym temacie po następnym pokazie Intergalactic, a po premierze to już w ogóle obstawiam, że może tu nawet dojść do rękoczynów

szczekaczki będą miały pełne ręce roboty w temacie to fakt, ale reszta to zleje i będzie się delektować kolejnym arcydziełem definiującym generację. +90 na meta pewnie lekką ręką

Opublikowano

Ten odklejus wyżej myśli że mamy 2013 rok i nazwa naughty dog coś jeszcze znaczy

Opublikowano

Ludzie, którzy czekają za tą grą, myśląc że Druckmann da radę jeszcze stworzyć hit na miarę pierwszego TLoU:

- cwele i furrasy z Resetery

- jimmy

Opublikowano

Gra pewnie będzie spoko jeśli chodzi o gameplay graficzkę itp niestety po wiadomo czym wątpienie w ten tytuł jest uzasadnione jeśli będą chujowe postacie i fabuła z dupy.

Opublikowano

Drugi raz tlou2 nie dałem rady przejsć. Patrzenie na abby odbierało mi przyjemność grania. Nie mogli zrobić jakiejś normalnej wizualnie baby, tylko takie nie wiadomo co.

Już bym wolał ograć po raz chyba 6 jedyneczkę, albo U4.

Opublikowano

Już sama postać wskazuje na to, że duckman dalej ma kolorowe myśli co to gry. Najbardziej obawiałbym się jednak czy gameplay dowiezie patrząc na tego generycznego robocika z trailera. Czy czasem pomysły nie skończą się na kontrowersjach.

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Już sama postać wskazuje na to, że duckman dalej ma kolorowe myśli co to gry.

dokładnie, ŁYSA BABA i nie o jasnej karnacji. To już powinno zapalić wam CZERWONE lampki.

kurwa to forum

Opublikowano

Wy macie i tak zajebiscie silna psychike, ze tloupii daliscie rade skonczyc. Ja nie dalem rady

Tego intergalactic to obserwuje w celach rozrywkowych stricte; i z ciekawosci na jaka stacje spierd*lenia da rade ten pociag zajechac

Obym sie mylil

Opublikowano

Też jestem zdania, że o ile o fabułę można mieć obawy, tak pod względem gameplayu i graficzki Intergalactic może być topką generacji.

No ogólnie duży sprawdzian dla Naughty Dog, czy po latach problemów wciąż mają to coś.

Opublikowano
46 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Drugi raz tlou2 nie dałem rady przejsć. Patrzenie na abby odbierało mi przyjemność grania. Nie mogli zrobić jakiejś normalnej wizualnie baby, tylko takie nie wiadomo co.

Już bym wolał ograć po raz chyba 6 jedyneczkę, albo U4.

Najlepsze, że Aloche z drugiej części bronili, bo przecież nie może być ładna skoro żyje w postapokaliptycznym świecie, gdzie nie ma dostępu do kosmetyków itd., ale za to w innym postapokaliptycznym świecie babochłop Abby ma dostęp do sterydianów

Opublikowano
34 minuty temu, Figaro napisał(a):

dokładnie, ŁYSA BABA i nie o jasnej karnacji. To już powinno zapalić wam CZERWONE lampki.

kurwa to forum

No wygląd jest mega chujowy i dobrze odzwierciedla fetysze Druckmanna: im mniej kobieca, tym lepiej. Ale obawiam się że jej charakter będzie szedł z tym w parze. Liczę na dużo przekleństw, pomiatanie mężczyznami i strojenie groźnych min oraz strzelanie fochami, czyli wszystko to co feministki oraz takie cucki jak Neil uważają za bycie silną, niezależną kobietą.

Edytowane przez Josh

Opublikowano

6 minut temu, Pix napisał(a):

No ogólnie duży sprawdzian dla Naughty Dog, czy po latach problemów wciąż mają to coś.

W tej firmie jest taki przemiał ludzi, że tylko drunkman chyba tam na taki staż, że mógłby mieć 3 miesiące wypowiedzenia. Pamiętam jak oglądałem filmiki making of z Uncharted 2 i 3 na PS3 po przejściu gry, a potem making of z TLOU remastered to tam pojawiały się te same osoby, ale dziś to tylko logo się zgadza, a kierowników różnych działów odpowiedzialnych za szczegóły koncepcji gameplayu w poprzednich grach od dawna tam nie ma

Opublikowano
2 minuty temu, Grześ napisał(a):

Najlepsze, że Aloche z drugiej części bronili, bo przecież nie może być ładna skoro żyje w postapokaliptycznym świecie, gdzie nie ma dostępu do kosmetyków itd.

Pokaż mi taki post. Te kontrowersje z Alohą to już w ogóle nowy poziom beki, gracze przestraszyli się włosków na twarzy xD

2 minuty temu, Josh napisał(a):

No wygląd jest mega chujowy i dobrze odzwierciedla fetysze Druckmanna, ale obawiam się że jej charakter będzie szedł z tym w parze. Liczę na dużo przekleństw, pomiatanie mężczyznami i strojenie groźnych min oraz strzelanie fochami, czyli wszystko to co feministki oraz takie cucki jak Neil uważają za bycie silną, niezależną kobietą.

Wiadomo, tylko chłop może robić miny. Jak baba zrobi minę i nie jest to hot mina/posłuszna mina/przestraszona mina, to proszę wypierdalać Z MOICH GIEREK.

image.png

cuckmann, co ty robiiiiisz, ona podniosła breeew, nie masz prawaaaa

Opublikowano

Ale sieka, nie myślałem że ktoś przebije wkurwiającą morde alohy, ale co drickmen to drickmen to napewno będzie mega bohaterka. Łysa, sarkastyczna 24/7 i gadająca do siebie żeby figaro wiedział jak rozwiązać kosmiczne zagadki sony template

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał(a):

Pokaż mi taki post. Te kontrowersje z Alohą to już w ogóle nowy poziom beki, gracze przestraszyli się włosków na twarzy xD

To było na tłiterze pod trailerami a nie na forum

@PiotrekP Obie są brzydkie i tyle. Tylko cycata Lara w sercu mym <3

Edytowane przez Grześ

Opublikowano
5 minut temu, Grześ napisał(a):

W tej firmie jest taki przemiał ludzi, że tylko drunkman chyba tam na taki staż, że mógłby mieć 3 miesiące wypowiedzenia. Pamiętam jak oglądałem filmiki making of z Uncharted 2 i 3 na PS3 po przejściu gry, a potem making of z TLOU remastered to tam pojawiały się te same osoby, ale dziś to tylko logo się zgadza, a kierowników różnych działów odpowiedzialnych za szczegóły koncepcji gameplayu w poprzednich grach od dawna tam nie ma

Oj nie, nie jest tak źle.

Z tego co się orientuję, to są nawet osoby, które mają o wiele dłuższy staż w firmie od Drucka. Taka Charlotte Francis, która jest chyba obecnie na stanowisku technical artist siedzi w ND od czasu pierwszego Crasha (!)

Ogólnie sporo osób, które zaczynały w czasach Uncharted/The Last of Us są dzisiaj na dość wysokich stanowiskach. Na przykład Shaun Escayg, ktory zaczynał przy The Last of Us, a potem był reżyserem The Lost Legacy, dzisiaj reżyseruje jakiś nowy projekt, który nie został jeszcze ogłoszony i pewnie dowiemy się o nim więcej po Intergalactic. Kurt Margenau i Matthew Gallant, którzy też zaczynali jako jakieś pionki przy Uncharted i The Last of Us, dzisiaj współreżyserują Intergalactic z Druckmannem.

Wiadomo, że na niższych szczeblach przemiał jest spory, ale nadzorują to zazwyczaj weterani.