Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intergalactic: The Heretic Prophet

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, Josh napisał(a):

I oczywiście problemy dotyczą tylko zachodnich gier, bo np Capcom, Square Enix albo Ryu Ga Gotoku jakoś ich nie mają. Hmmm.

Perfekcjonizm to ogromny problem wśród młodzieży, zdecydowany prowodyr samobójstw. Socjale zabijają ludzi, po co mają też to robić gry. Brzydale i normalsi w grach również muszą mieć swoje miejsce.

• Odpowiedzi 995
  • Wyświetleń 81,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Idealne podsumowanie tej gry i tego jak będzie wyglądać dyskusja aż do premiery 

• O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny

Opublikowano

Jako npce tak jak w życiu gigabeta

Opublikowano

Czyli ps6 będzie skanował twarz gracza i po uruchomieniu Elden ring będziesz mógł grać tylko jako

The only NPC I kill on sight : r/Eldenring

Opublikowano

Zapomniałem, nie wiem po co się wysilam, przecież całą branżą trzęsie baby sweet baby inc i reszta złowrogich multimiliardowych korporacji lewackich.

Opublikowano

Josh to nawet nie ustawi w opcjach sterowania jak w menu nie ma już bonera.

Opublikowano

Ależ ten temat będzie dostarczał przez najbliższe lata. Taka zamknięta klatka z Figaro i Joshem w narożnikach banderas

Opublikowano

Zapomniałem, nie wiem po co się wysilam, przecież całą branżą trzęsie baby sweet baby inc i reszta złowrogich multimiliardowych korporacji lewackich.

No ale co chcesz teraz powiedzieć, że BGG nie miało wpływu na kształt tej gry? Wiadomo, że te babeczki nie dałyby rady nawet zaprogramować pralki ani zagrać najprostszej melodyjki na tamburynie, więc za co innego mogły tam odpowiadać jak nie za wygląd bohaterek i dialogi? Przecież ziomki odpowiedzialne za FFXV nie odjebałyby takiej scenariuszowej i designerskiej sraki

Edytowane przez Josh

Opublikowano

4 minuty temu, Pix napisał(a):

Ależ ten temat będzie dostarczał przez najbliższe lata. Taka zamknięta klatka z Figaro i Joshem w narożnikach banderas

Z tym że josh pewnie nawet zagra w te naughty dog soulsy, a figaro nie przepada za grami wideo i pisze tutaj bo podniecają go konflikty między społecznością graczy

Opublikowano

Jak tylko kupię PS5 Pro to od razu zabieram się za to TLOU 2, które było moim GOTY 6 lat temu.

Opublikowano
8 godzin temu, Pix napisał(a):

Też jestem zdania, że o ile o fabułę można mieć obawy, tak pod względem gameplayu i graficzki Intergalactic może być topką generacji.

Pewnie tak będzie, tylko znając życie nawet to zepsują poprzez rozciąganie wątku na 30+ godzin i sprawią, że ten cudowny gameplay pod koniec już będzie wychodził bokiem, a gra będzie miała zerowe replayability, bo może i fajnie raz obejrzeć skrypty i pochodzić powoli postacią po bazie, żeby poczuć IMMERSJĘ, ale żadna frajda to później powtarzać. Czyli jak Tlou2.

A co do niekończącej się "dyskusji" o postaciach kobiecych, to niektórzy po prostu wypierają istnienie czegoś takiego, jak dymorfizm płciowy i usilnie starają się (całe szczęście coraz słabiej im to idzie) wmanipulować innym poczucie winy/wstydu za to, że ci mają naturalne poczucie estetyki wobec płci przeciwnej. Więc jeśli nie podoba ci się łysa, bezkształtna, agresywna baba, to znaczy, że z tobą jest coś nie tak. Bo przecież kobiety uwielbiają nie mających własnego zdania, uległych facetów z dużymi brzuchami i cyckami.

Opublikowano
8 godzin temu, Josh napisał(a):

No ale co chcesz teraz powiedzieć, że BGG nie miało wpływu na kształt tej gry?

Może i coś tam miało ale sugerowanie że sweet baby czy inne takie organizacje trzęsą branżą i wszyscy robią co oni wskażą palcami to szuryzm na poziomie żydowskiego bunkru pod cpk, byku.

Opublikowano

A ktoś tak twierdzi poza Figaro? Ja jestem zdania, że takie Insomniaki, Naughty Dogi czy Biowary są równie spierdolone na punkcie wciskania polityki i propagandy woke, a Sweet Baby albo Grube Czarne Baby to tylko narzędzie jakim się posługują, żeby forsować swój przekaz. Mocne narzędzie, ale nic więcej, w końcu ostateczna decyzja ile gejów albo transów zostanie zawartych zależy od dewelopera. Square Enix też miało swój moment słabości, ale chyba Forspoken dało im wystarczającą lekcję, że jednak nie tędy droga.

Opublikowano

Albo na poziomie żydów bawiących się w turtlesy w Nowym Jorku.

Opublikowano

Kurde trochę się Wam dziwię. Osobiście lubię TLoU 1 jak i 2. Rozumiem że z pewnych względów może się nie podobac part 2. Nie neguje tego. Ale wieszacie psy na tym Druckmanie a prawda jest taka że o ile napisał w całości scenariusz do 1 części tak do 2 już było to około połowa. Miał współscenarzystów, zresztą na własne życzenie bo ciężko było ogarniać samemu tyle funkcji. Może zamiast hejtowac fajnie sięgnąć do źródeł albo chociaż pójść po najmniejszej link oporu i przejrzeć książkę Nicolasa Deneschau o powstawaniu TLoU. Wygląd Abby też nie jest przypadkowy i to miała byc po prostu postać która się wyróżnia, żeby nie grać dwoma filigranowymi dziewczynami które będą podobne do siebie. Sam koncept o ile pamiętam został stworzony przez jednego z artystów, chyba trzech wymyślało konceptarty i akurat wygrała ta wersja. Ot cała filozofia. Nie wiem czemu gracze się tak zesrali z tym wszystkim. Tak jak i z Laufey z GoW. Ehh szkoda strzępić ryja. Nie mówię że nowa gra ND będzie super bo mam obawy z racji ma masowe odejścia ludzi i wątpliwa kulturę pracy. Ale fajnie oddzielać jedne kwestie od drugich.

Edytowane przez TheProrok29

Opublikowano

19 godzin temu, Rtooj napisał(a):

Brzydale i normalsi w grach również muszą mieć swoje miejsce.

No raczej. Nie zapominajmy też o:

• karłach,

• osobach na wózku,

• garbatych,

• bliźniakach syjamskich,

• ofiarach oparzeń III stopnia,

• osobach starszych (80+),

• furasach,

• zezowatych,

• osobach z zespołem Downa,

• kominiarzach.

Każda grupa powinna być reprezentowana w grach! Jak uruchamiam Nier Automata to za każdym razem ubolewam że muszę grać uprzedmiotowionym androidem body type b, zamiast niebinarnym karłem na wózku inwalidzkim.

Opublikowano
9 godzin temu, TheProrok29 napisał(a):

Może zamiast hejtowac fajnie sięgnąć do źródeł albo chociaż pójść po najmniejszej link oporu i przejrzeć książkę Nicolasa Deneschau o powstawaniu TLoU.

Ocenie podlega otrzymany produkt a nie okolicznosci powstawania. To dla pasjonatow tytulu. Ja nie bede czytal ksiazek dlaczego wybrana postac jest taka a nie inna

Opublikowano

Może zamiast hejtowac fajnie sięgnąć do źródeł albo chociaż pójść po najmniejszej link oporu i przejrzeć książkę Nicolasa Deneschau o powstawaniu TLoU.

Ja bym najpierw sięgnął po słownik i przeczytał, że pisze się "po linii najmniejszego oporu"