Opublikowano 5 lipca5 lip Nie ma się co dziwić. Pierwszy termin był bardzo zatłoczony, a teraz jest luźniej. The Blood of Dawnwalker jest grą inną, niż Onimusha, więc łatwiej im o klienta, niż w przypadku bezpośredniej rywalizacji z Control Resonant, która w założeniach mechaniki rozgrywki wydaje się być bardziej podobna do gry Capcomu, niż tej od Rebel Wolves.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Kurde, żeby to chociaż 40fps miało btw nie mogę patrzeć jak ludzie maszują przyciski w takich grach
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Pograłem trochę w demu i jestem zaintersowany, nawet bardzo. Jeśli The Dawn walker zawiedzie to ta gra wjedzie dayone.
Opublikowano wtorek o 13:444 dni Ja jeszcze sie zastanawiam, demko nawet spoko, ale raczej bezpieczna gierka nie było tego lekkiego uczucia świeżości jak po demku pragmaty a że gra capcomu to za tydzień będzie 50% taniej hehe
Opublikowano wtorek o 15:234 dni Ale PRAGMATA tak na dobrą sprawę taki powrót do ery PS360 i trochę "zapychacz", a tutaj jakoś czuję, że mam do czynienia z AAA.
Opublikowano wtorek o 15:394 dni Bo sie bije mieczem stworki? Nie ma w tym demie nic ponad ere ps3 i pragmate czy to graficznie czy gameplayowo
Opublikowano wtorek o 15:444 dni Nie wiem, jakoś tak przez te monotonne korytarze miałem wrażenie grania w niskobudżetowego szpila, wydanego na szybko, żeby się kalendarz wydawniczy zgadzał.Sympatyczna gierka, mocne 7/10, ale to zaledwie przystawka przed daniem głównym w postaci REquiem czy innej Onimushy właśnie.1 minutę temu, Josh napisał(a):Ja pierdolę, chciałbym grać na tym samym PS3 co Wy.Nie miałem na myśli grafiki tylko ogólny feeling gierek tamtej epoki.To oczywiście nic złego samo w sobie (ba! dziś często jest dla mnie plusem), ale no nie porwała mnie ta PRAGMATA i tyle - Onimusha dużo mocniej do mnie przemawia.
Opublikowano wtorek o 17:054 dni Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Nie ma w tym demie nic ponad ere ps3 i pragmate czy to graficzniegraficznie to jest nawet downgorod samuraja względem kosmicznego Joela