Opublikowano 2 godziny temu2 godz. U mnie niestety doszło do fatalnego przejęzyczenia po grze w SF... a miałem tylko poprosić o sól : (
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja jednak spróbowałem z dziewczyną, szybko się to posypało na takich wirujących kolumnach na samym początku, po 1/2h spadania w przepaść nie chciała więcej próbować. I ja też nie chciałem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Jakby nie patrzeć to tylko 3 przyciski - skok, unik i zdolność, reszta to używanie głowy i komunikacja. Trochę więcej cierpliwości panowie, nie ma co trajhardować
Opublikowano 46 minut temu46 min Godzinę temu, jimmy napisał(a):Jakby nie patrzeć to tylko 3 przyciski - skok, unik i zdolność, reszta to używanie głowy i komunikacja. Trochę więcej cierpliwości panowie, nie ma co trajhardować To raczej partnerki tryharduja