Opublikowano 4 godziny temu4 godz. U mnie niestety doszło do fatalnego przejęzyczenia po grze w SF... a miałem tylko poprosić o sól : (
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja jednak spróbowałem z dziewczyną, szybko się to posypało na takich wirujących kolumnach na samym początku, po 1/2h spadania w przepaść nie chciała więcej próbować. I ja też nie chciałem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Jakby nie patrzeć to tylko 3 przyciski - skok, unik i zdolność, reszta to używanie głowy i komunikacja. Trochę więcej cierpliwości panowie, nie ma co trajhardować
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, jimmy napisał(a):Jakby nie patrzeć to tylko 3 przyciski - skok, unik i zdolność, reszta to używanie głowy i komunikacja. Trochę więcej cierpliwości panowie, nie ma co trajhardować To raczej partnerki tryharduja
Opublikowano 26 minut temu26 min 16 godzin temu, Wredny napisał(a):W it takes two to był ogromny problem i coś, co z osobą znającą gierki zajęłoby 2 minutki, z niegrającą żoną zajmowało około godziny, więc daliśmy sobie spokój.A odnośnie która gra lepsza to też uważam, że SF jest ich najlepszym tytułem.Ja miałem wrażenie ze w ITT dużo bardziej niz w SF wystarczy że jeden gracz ogarnia i gra za dwóch;). Ofc głównie w etapach z walką to sie objawiało.Przeszedłem jedno i drugie z żoną która gra w 1 grę do roku i to nie są zręcznościowe rzeczy :). Pada się uczy co siada do jakiejś nowej gry gdzie go będzie używać. Edytowane 11 minut temu11 min przez Kangus