Opublikowano sobota o 15:545 dni Jako fan jedynki, mi również nie pasują lokacje i to co widzę. Techno szajs na ekranie. Ograć ogram i może zmienię zdanie. Aktualnie to co oglądam nie usiadło mi. Również wolałem wioski itp klimaty.
Opublikowano niedziela o 19:033 dni To co pokazują to sam początek gry a dokładnie 2 pierwsze chaptery i tutorial. Edytowane poniedziałek o 18:492 dni przez Soul
Opublikowano wtorek o 21:091 dzień Ale będę marudził, obrzydliwe te miejscówki i klimat świecąco laserowy xd
Opublikowano wtorek o 21:221 dzień Potrwierdzone miejsca Neon TokyoWioska Hayabusy?Sky City TokyoKraina Yokai Kraina FiendsówOstatnia nowa Broń Yakumo to kombinacja kilku broni (tonfy, pazury, Nunchuck itp) wygląda to jak jakieś wielkie mechaniczne łapy na jego plecach - podobno Ryu używa tylko DS - bo jest to związane z tym, że Yakumo w jakiś sposób pozyskał cały jego arsenał i być może w trakcie Fabuły Ryu odzyska do nich dostęp. Tak czy siak na ten moment Yakumo ma przynajmniej 8 różnych broni a Ryu ma na pewno swojego DSa.
Opublikowano wczoraj o 09:46 1 dzień 12 godzin temu, Soul napisał(a):Neon TokyoWioska Hayabusy?Sky City TokyoKraina YokaiKraina FiendsówCzyli tylko Tokyo. Ale różnorodnie niech mnie chuj. Ten setting cyberpunk co pokazują do obsrania to można się porzygac.A pamiętacie jak poprzednie ng rzucały nas dosłownie wszędzie bez ładu i składu było to kiczowate ale różnorodne i super fun.Dżungla, wioska, sterowiec, Rosja, laboratorium, starożytne ruiny, zaginiona wyspa, Tokyo, Londyn, Wenecja itp itdJebać Platinum
Opublikowano wczoraj o 10:47 1 dzień No jak TYLKO? Wioska będzie, podziemia Yokai i podziemia Fiendsów i na pewno coś jeszcze choć zdecydowanie Tokyo gra główne skrzypce.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Gameplay zrywa gacie niestety mapa totalny meh, tym razem nie mam zamiaru tego bronić.