Opublikowano niedziela o 20:475 dni 12 minut temu, Josh napisał(a):Kurde, kto by się spodziewał że tak mało popularny gatunek jak hack'n'slash będzie się tak źle sprzedawał. Poczekaj aż ogłoszą wyniki sprzedaży Tormented Souls 2, też pewnie będziesz w szoku taaaaa, jasne, keep coping. ostatnia gra od platinum, która nie była late-portem i debiutowała na steamie równocześnie z innymi platformami, to nier automata. sytuacja miała miejsce prawie DZIEWIĘĆ LAT TEMU - a i tak poradziła sobie wtedy o wiele lepiej niż gaijinna szczęście platinum skacze sobie miedzy wydawcami i jak już przepalają hajs, to jest to hajs innych (w tym przypadku microsoftu), no ale i tak trochę beka z tego flopa. nie minął jeszcze tydzień, a ng 4 już zdechło w świadomości ludzi xd
Opublikowano niedziela o 20:505 dni Ale ta gra to tona miodu!I niech mi jeszcze ktoś napisze ze gamepass jest nieopłacalny!
Opublikowano niedziela o 20:585 dni Kurde, gdyby nie Tormented to pewnie grałbym dalej, bo cały czas pozostaje niedosyt. Chyba wleci przejście na MN bez ulepszeń z NG+ a później czekanko na DLC
Opublikowano niedziela o 20:595 dni Zrobiłem pierwsze przejscie na normalu i od razu odpaliłem harda i skonczylem na 6 chapterze. Świetnie mi sie szarpie w ten tytuł ale nie do końca mi pasuje to jako pełnoprawny Ninja Gaiden.Zobaczymy jak wrażenia na wyższych poziomach trudności ale tak czy inaczej dla mnie bardzo dobra giereczka.
Opublikowano niedziela o 21:285 dni Super się gra. Chociaż raz pieniążki Phila zostały dobrze wydane.Fajne photo mode.
Opublikowano niedziela o 22:065 dni Straszne chujowizny systemowe wychodzą podczas mission mode - ten auto aim który nigdy przenigdy w serii nie zawodził teraz jest totalnie odjebany od rzeczywistości - zaznacza sobie losowe cele oddalone od bohatera gdzie kiedyś pierwszy z brzegu był atakowany, oczywiście z celowaniem pod analogiem nie ma co nawet grac bo jak jest cała grupa to się zajebiesz sam, a nie ich. Przypadków gdzie ładuje UT stoi obok mnie grupa przeciwników, a my lecimy przez pół etapu i w końcu nikogo nie trafiamy mam co chwilę.Jeszcze ten obsrany Berserk mode, gdzie zmienia się movement postaci i każą z tym grac w misjach doprowadza mnie do wścieklizny
Opublikowano niedziela o 23:005 dni Dokładnie w fabule i bramach w ogóle tego nie czuć a w MM dzieją się czasami jakieś cuda!@Ins Ogarnij sobie trailsy z bossami to dostaniesz Dark darogon blade na stałe.Ja nie wiem co wy chcecie o tych lokacji.
Opublikowano niedziela o 23:155 dni Jak będziecie robić misję to róbcie do odblokowania combat 10 i dopóki nie przejdziecie nawet nie idźcie dalej bo to może być hamulcowy przed platyna. Jest tak zjebana ta misja, 30 sekund na rozwalenie 20 przeciwników i jedyny sposób na przejście to liczę ie na fart, że przeciwnicy się dobrze ustawia i będą ginąć kolejno od ninpo, potem od pojedynczego et i na końcu ustawia się doskonale w linii pod ultimate i zostanie jedno ot do zrobienia. Ja zostawiłem sobie na koniec myślałem, że będzie banał, a okazuje się że siedzę już druga godzinę i jest to ostatnia misja do przejścia, a ja nie widzę szans na ukończenie
Opublikowano niedziela o 23:185 dni 15 minut temu, Soul napisał(a):Ja nie wiem co wy chcecie o tych lokacji.No sorry, ale ten las to są cztery levele i wszystkie wyglądają tak samo jak mi kazali 20 raz bujać się na wietrzyku tylko po to, żeby wylądować na kolejnym pagórku, to myślałem, że nie wyrobię. A mogli dać jakąś jebitną świątynię pomiędzy tymi etapami, bo właśnie zamkniętych miejscówek mi w tej grze bardzo brakowało, w pierwszym NG było ich sporo co wymuszało zupełnie inne podejście do walki (mniejsza przestrzeń = większy nacisk na agresywną walkę i blok/parry zamiast ciagłych uników).
Opublikowano poniedziałek o 12:394 dni 13 godzin temu, Soul napisał(a):Dokładnie w fabule i bramach w ogóle tego nie czuć a w MM dzieją się czasami jakieś cuda!@InsOgarnij sobie trailsy z bossami to dostaniesz Dark darogon blade na stałe.Ja nie wiem co wy chcecie o tych lokacji.To, że fajne miejscówki można policzyc na palcach jednej ręki. Jestem w 16 rozdziale, ale od 8 czy 9, to lokacje są poniżej krytyki. Magazyny, stał, beton, aluminium. czasy Dreacasta się przypominają. Obowiązkowo platforma jadąca do góry ze skaczącymi na łeb przeciwnikami i walki na dachach a jedyne urozmaicenie, to neon w innym kolorze.Wiem, że sercem tej gry jest walka, ale kurwa bez przesady.
Opublikowano poniedziałek o 12:584 dni Czyli ustalone - miejscówki mocno średnie, gameplay szczyt slasherów.
Opublikowano poniedziałek o 13:124 dni 13 minut temu, devilbot napisał(a):Czyli ustalone - miejscówki mocno średnie, gameplay szczyt slasherów.No tak.
Opublikowano poniedziałek o 13:394 dni 13 minut temu, GearsUp napisał(a):Miejscówki lepsze w Yaiba czy 4?Oczywiście, że yaiba - w ogóle yaiba zajebista gierka kurwa zawsze będę obrońca tej gry - lubiłem ten system różnych żywiołów i broni, fajne walki, pojebany klimat, zajebisty tryb arcade po skończeniu gry na modlę starych gaidenow. Kurde no jak sięgnę pamięcią gra miała dwie wady - brak skoku i 30 klatek.
Opublikowano poniedziałek o 13:454 dni 46 minut temu, devilbot napisał(a):gameplay szczyt slasherów.Też nie, ale wysoko.
Opublikowano wtorek o 08:484 dni A widziałeś jakie cancele ma Ryu? Yakumo z resztę też, fajne myki dochodzą :)
Opublikowano wtorek o 16:083 dni Kurde nie wiem kogo nie zabiłem wykończeniem żeby dostać puchar. Przeszedłem teraz na MN i starałem się każdego choć raz zabić tak i nic, ninjasow w misjach zabiłem, to samo wszytskich bossów i nadal nie mam. Ehh kurwa
Opublikowano wtorek o 16:203 dni Obu ninjasów w trialu? To może pominąłeś te skurwole na jetpackach w bazie?
Opublikowano środa o 08:463 dni Bitka fajna, ale będąc na 9 chapterze to juz mi oczy wyplywają od tych nudnych i bezpłciowych lokacji w kolorach sraki.Tego kto wymyslil, ze ma caly czas padac deszcz, a paleta kolorow byc czarno-granatowo-szara to powinni tam malego palca pozbawic.
Opublikowano środa o 09:523 dni 5 godzin temu, Josh napisał(a):Obu ninjasów w trialu? To może pominąłeś te skurwole na jetpackach w bazie?Która to misjaGodzinę temu, Soban napisał(a):Bitka fajna, ale będąc na 9 chapterze to juz mi oczy wyplywają od tych nudnych i bezpłciowych lokacji w kolorach sraki.Tego kto wymyslil, ze ma caly czas padac deszcz, a paleta kolorow byc czarno-granatowo-szara to powinni tam malego palca pozbawic.Zobaczysz ostatnia lokacje i ostatniego bossa - w trialsach nie wiedziałem co się dzieje, wszytsko nabierało jednej barwy.@Josh kojarzysz w której combat mission były te ninjasy?
Opublikowano środa o 09:573 dni 4. Są zwykłe ninja z katanami i takie ze "szponami", tych drugich właśnie mi brakowało do trofika.
Opublikowano środa o 12:272 dni Zrobiłem wszystkie trailsy(Bossowie/comabty) brak trofika chapter chalange też się liczą?