Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

Opublikowano

Kurwa, ależ chujowy zabieg designerski gry w postaci grania ryjem ostatnich 5 etapów by potem na tylko jedną misję wrócić do młodego i mieć dwie walki z bossem. Nienawidzę czegoś takiego, to jest źle zaprojektowana struktura gry.

Po skończeniu ile syfu się odblokowuje, mega plus. Mega chuj w dupę za to, że brak jakichkolwiek strojów dom odblokowania, wszytsko płatne.

• Odpowiedzi 481
  • Wyświetleń 23,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, to i ja dorzucę swoje trzy grosze. Na początek polecimy z tym, co mi się nie podobało i uznaję za minus: miejscówki i estetyka - nie mam z tym problemu bo liczy się dla mnie sieka i tak jak w D

• Koniec. Ten ostatni boss, mieli rozpalić trzema szuflami węgla w piecu, a dowalili ze 3 tony I jest ten uczuć, którego nie lubię po skończeniu gry: kiedy wiem że bawiłem się bardzo dobrze, ale mimo

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

Opublikowano

Pikecs się zrobić challenge bossów od razu po przejściu gry. Broń, która się odblokowuje jest świetna, a jeszcze można kupić w sklepiku u Umi omamori by ją dodatkowo dopakować obama

Opublikowano
22 minuty temu, XM. napisał(a):

Mega chuj w dupę za to, że brak jakichkolwiek strojów dom odblokowania, wszytsko płatne.

Serio. Duży deweloper operujący milionami: sorry Areczku, nowe stroje są dla zarządu i dla bogoli, dla ciebie zostaje ten jeden, standardowy ciuszek.

Małe studio które zrobiło Tormented Souls 2, z 20zł na koncie: hej byczku, masz tu na starcie 4 ubrania do wyboru i drugie tyle do odblokowania

Opublikowano
14 godzin temu, XM. napisał(a):

Ja mam dla nich pomysł jak zarobić na tym hajs, a nie de facto nie narobić - napierdalac misje, dodawać bronie, dodawać stroje, dodać mogą postaci z poprzednich części - ludzie to będą kupować na potege (w tym Ja) wystarczy skromny fandom który będzie im nabijał kabze, podobnie jak strojami w doa... Zarobią sobie spokojnie pod kolejne projekty. Niestety widać też, że ta gra amiala mały budżet no, ale umówmy się - prócz capcom z dmc nikt nie da na taki gatunek dużo kasy, dobrym przykładem z resztą są wszytskie części DMC gdzie recyklingiem każdy slasher stoi od pewnego etapu, a lokacje w piątce to jest taki sam dramat designerski jak i lokacje w ng4.

Też będę kupował, trzeba wspierać firmy produkujące tego typu gry/gatunek :) Jeśli chodzi o etapy to chyba nic gorszego od Castlevanii Curse of Darkness (design leveli) być nie może :)

Opublikowano
4 godziny temu, devilbot napisał(a):

Ng3re to bardzo dobra gra. Masa sprzętu i postaci do zabawy. System walki jednak bardzo bliski dwójce. Spędziłem masę czasu z tą grą.

Lokacje w ng3re:

- pustynia

- Abu dhabi,

-Londyn,

-paryż,

-doki,

-jaskinia,

- wioska ninja i okolice,

-laboratorium,

-tropikalna wyspa,

-zniszczone miasto,

-Antarktyda,

-okręt wojenny

Lokacje w ng4:

-cyber miasto

-las

Pozdro

I wszystkie wyglądały i grało się na nich tragicznie - zero odnóg, skrzynek znajdziek ITP tu może o jest tego mniej ale dużo konkretniej i dla ścisłości -

Tokyo

Świątynia w górach

Underground Tokyo

Kraina Yokai

Militarna Baza

Może i mniej ale treściwiej - już nie wspomnę o żałosnym gameplayu w NG3 i zabraniu podstawowych technik OT to była rzadkość UT i brak esencji no i wisienka na torcie jedna broń, zero skrzynek potionów i jakichkolwiek znajdziek, brak sklepu czy wyzwań to była taka płycizna na szynach, że szkoda strzępić RYJA - NG4 pod każdym względem nawet lokacjami łyka bez popity tego okrutnego BALASA jakim jest było i będzie NG3.

Specjalnie przez NG4 skończyłem NG3 RE i matko jedyna, tragiczni przeciwnicy, żenujący Bossowie jedynie co tam zagrało to SoB dawało rade jedyna fajna nowa mechanika.

Opublikowano

W dwójce też nie było odnóg a jak były to 10 metrow w prawo albo w tył. Żadna to wada. Ta seria stoi systemem walki od dwojki a nie eksploracją.

Żeby nie było czwórka mi się zajebiście podoba, szlachtowanie to poezja, chciałbym tylko bić w ładnie zmieniającej sie i różnorodnej scenerii i tyle.