Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Josh napisał(a):

Kurde, kto by się spodziewał że tak mało popularny gatunek jak hack'n'slash będzie się tak źle sprzedawał. Poczekaj aż ogłoszą wyniki sprzedaży Tormented Souls 2, też pewnie będziesz w szoku leo

taaaaa, jasne, keep coping. ostatnia gra od platinum, która nie była late-portem i debiutowała na steamie równocześnie z innymi platformami, to nier automata. sytuacja miała miejsce prawie DZIEWIĘĆ LAT TEMU - a i tak poradziła sobie wtedy o wiele lepiej niż gaijin

na szczęście platinum skacze sobie miedzy wydawcami i jak już przepalają hajs, to jest to hajs innych (w tym przypadku microsoftu), no ale i tak trochę beka z tego flopa. nie minął jeszcze tydzień, a ng 4 już zdechło w świadomości ludzi xd

• Odpowiedzi 508
  • Wyświetleń 24,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, to i ja dorzucę swoje trzy grosze. Na początek polecimy z tym, co mi się nie podobało i uznaję za minus: miejscówki i estetyka - nie mam z tym problemu bo liczy się dla mnie sieka i tak jak w D

• Koniec. Ten ostatni boss, mieli rozpalić trzema szuflami węgla w piecu, a dowalili ze 3 tony I jest ten uczuć, którego nie lubię po skończeniu gry: kiedy wiem że bawiłem się bardzo dobrze, ale mimo

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

Opublikowano

Ale ta gra to tona miodu!

I niech mi jeszcze ktoś napisze ze gamepass jest nieopłacalny!

Opublikowano

Kurde, gdyby nie Tormented to pewnie grałbym dalej, bo cały czas pozostaje niedosyt. Chyba wleci przejście na MN bez ulepszeń z NG+ a później czekanko na DLCfsg

Opublikowano

Zrobiłem pierwsze przejscie na normalu i od razu odpaliłem harda i skonczylem na 6 chapterze.

Świetnie mi sie szarpie w ten tytuł ale nie do końca mi pasuje to jako pełnoprawny Ninja Gaiden.

Zobaczymy jak wrażenia na wyższych poziomach trudności ale tak czy inaczej dla mnie bardzo dobra giereczka.

Opublikowano

Super się gra. Chociaż raz pieniążki Phila zostały dobrze wydane.

Fajne photo mode.

AA6Z9xH.jpeg

okqB6P2.jpeg

BFBzXgi.jpeg

x8PspG9.jpeg

o5p8MxT.jpeg

iRGpATH.png

XkQv32T.jpeg

NaCWIj3.png

Opublikowano

Straszne chujowizny systemowe wychodzą podczas mission mode - ten auto aim który nigdy przenigdy w serii nie zawodził teraz jest totalnie odjebany od rzeczywistości - zaznacza sobie losowe cele oddalone od bohatera gdzie kiedyś pierwszy z brzegu był atakowany, oczywiście z celowaniem pod analogiem nie ma co nawet grac bo jak jest cała grupa to się zajebiesz sam, a nie ich. Przypadków gdzie ładuje UT stoi obok mnie grupa przeciwników, a my lecimy przez pół etapu i w końcu nikogo nie trafiamy mam co chwilę.

Jeszcze ten obsrany Berserk mode, gdzie zmienia się movement postaci i każą z tym grac w misjach doprowadza mnie do wścieklizny

Opublikowano

Dokładnie w fabule i bramach w ogóle tego nie czuć a w MM dzieją się czasami jakieś cuda!

@Ins

Ogarnij sobie trailsy z bossami to dostaniesz Dark darogon blade na stałe.

Ja nie wiem co wy chcecie o tych lokacji.

19a22b84b7286-screenshotUrl.jpg19a22ba098a38-screenshotUrl.jpg

19a22b81da015-screenshotUrl.jpg

Opublikowano

Jak będziecie robić misję to róbcie do odblokowania combat 10 i dopóki nie przejdziecie nawet nie idźcie dalej bo to może być hamulcowy przed platyna. Jest tak zjebana ta misja, 30 sekund na rozwalenie 20 przeciwników i jedyny sposób na przejście to liczę ie na fart, że przeciwnicy się dobrze ustawia i będą ginąć kolejno od ninpo, potem od pojedynczego et i na końcu ustawia się doskonale w linii pod ultimate i zostanie jedno ot do zrobienia. Ja zostawiłem sobie na koniec myślałem, że będzie banał, a okazuje się że siedzę już druga godzinę i jest to ostatnia misja do przejścia, a ja nie widzę szans na ukończenie

Opublikowano

15 minut temu, Soul napisał(a):

Ja nie wiem co wy chcecie o tych lokacji.

No sorry, ale ten las to są cztery levele i wszystkie wyglądają tak samo dynia jak mi kazali 20 raz bujać się na wietrzyku tylko po to, żeby wylądować na kolejnym pagórku, to myślałem, że nie wyrobię. A mogli dać jakąś jebitną świątynię pomiędzy tymi etapami, bo właśnie zamkniętych miejscówek mi w tej grze bardzo brakowało, w pierwszym NG było ich sporo co wymuszało zupełnie inne podejście do walki (mniejsza przestrzeń = większy nacisk na agresywną walkę i blok/parry zamiast ciagłych uników).