Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 12 minut temu, Josh napisał(a):Kurde, kto by się spodziewał że tak mało popularny gatunek jak hack'n'slash będzie się tak źle sprzedawał. Poczekaj aż ogłoszą wyniki sprzedaży Tormented Souls 2, też pewnie będziesz w szoku taaaaa, jasne, keep coping. ostatnia gra od platinum, która nie była late-portem i debiutowała na steamie równocześnie z innymi platformami, to nier automata. sytuacja miała miejsce prawie DZIEWIĘĆ LAT TEMU - a i tak poradziła sobie wtedy o wiele lepiej niż gaijinna szczęście platinum skacze sobie miedzy wydawcami i jak już przepalają hajs, to jest to hajs innych (w tym przypadku microsoftu), no ale i tak trochę beka z tego flopa. nie minął jeszcze tydzień, a ng 4 już zdechło w świadomości ludzi xd
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ale ta gra to tona miodu!I niech mi jeszcze ktoś napisze ze gamepass jest nieopłacalny!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Kurde, gdyby nie Tormented to pewnie grałbym dalej, bo cały czas pozostaje niedosyt. Chyba wleci przejście na MN bez ulepszeń z NG+ a później czekanko na DLC
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zrobiłem pierwsze przejscie na normalu i od razu odpaliłem harda i skonczylem na 6 chapterze. Świetnie mi sie szarpie w ten tytuł ale nie do końca mi pasuje to jako pełnoprawny Ninja Gaiden.Zobaczymy jak wrażenia na wyższych poziomach trudności ale tak czy inaczej dla mnie bardzo dobra giereczka.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Super się gra. Chociaż raz pieniążki Phila zostały dobrze wydane.Fajne photo mode.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Straszne chujowizny systemowe wychodzą podczas mission mode - ten auto aim który nigdy przenigdy w serii nie zawodził teraz jest totalnie odjebany od rzeczywistości - zaznacza sobie losowe cele oddalone od bohatera gdzie kiedyś pierwszy z brzegu był atakowany, oczywiście z celowaniem pod analogiem nie ma co nawet grac bo jak jest cała grupa to się zajebiesz sam, a nie ich. Przypadków gdzie ładuje UT stoi obok mnie grupa przeciwników, a my lecimy przez pół etapu i w końcu nikogo nie trafiamy mam co chwilę.Jeszcze ten obsrany Berserk mode, gdzie zmienia się movement postaci i każą z tym grac w misjach doprowadza mnie do wścieklizny
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dokładnie w fabule i bramach w ogóle tego nie czuć a w MM dzieją się czasami jakieś cuda!@Ins Ogarnij sobie trailsy z bossami to dostaniesz Dark darogon blade na stałe.Ja nie wiem co wy chcecie o tych lokacji.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak będziecie robić misję to róbcie do odblokowania combat 10 i dopóki nie przejdziecie nawet nie idźcie dalej bo to może być hamulcowy przed platyna. Jest tak zjebana ta misja, 30 sekund na rozwalenie 20 przeciwników i jedyny sposób na przejście to liczę ie na fart, że przeciwnicy się dobrze ustawia i będą ginąć kolejno od ninpo, potem od pojedynczego et i na końcu ustawia się doskonale w linii pod ultimate i zostanie jedno ot do zrobienia. Ja zostawiłem sobie na koniec myślałem, że będzie banał, a okazuje się że siedzę już druga godzinę i jest to ostatnia misja do przejścia, a ja nie widzę szans na ukończenie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 15 minut temu, Soul napisał(a):Ja nie wiem co wy chcecie o tych lokacji.No sorry, ale ten las to są cztery levele i wszystkie wyglądają tak samo jak mi kazali 20 raz bujać się na wietrzyku tylko po to, żeby wylądować na kolejnym pagórku, to myślałem, że nie wyrobię. A mogli dać jakąś jebitną świątynię pomiędzy tymi etapami, bo właśnie zamkniętych miejscówek mi w tej grze bardzo brakowało, w pierwszym NG było ich sporo co wymuszało zupełnie inne podejście do walki (mniejsza przestrzeń = większy nacisk na agresywną walkę i blok/parry zamiast ciagłych uników).