Opublikowano 2 lutego2 lut Atak Korei i Chin coraz mocniejszy. Ja już przestałem udawać, że tylko Japonia potrafi w gierki w Azji. Tylko jak już jest story to mogliby popracować nad tym aspektem, bo raczej te Chińczyki i Koreańczyki to zawsze 99% gameplay, 1 % kiepskiego story.
Opublikowano 12 marca12 mar To z 29 sekundy to jest kurwa taki wstyd, że czegoś takiego nie ma bez tych kosmicznych technologii.
Opublikowano 28 maja28 maj Sądząc po niektórych rzutach kamer to może i jak stare gowy/bayonetta momentami
Opublikowano 18 lipca18 lip lesba rezygnuje z roli ciekawe czy wcisnęła kogoś z VA BG3 na swoje miejsce
Opublikowano 18 lipca18 lip 8 minut temu, Pupcio napisał(a):Ale sieka, Klocuch powinien o tym zrobić video "Baby w grach 2".
Opublikowano 18 lipca18 lip 12 godzin temu, Square napisał(a):Ciekawe o ile opóźni się premiera przez to.
Opublikowano 18 lipca18 lip Demo pewnie jeszcze będzie z nią, bo przygotowanie go zajmuje trochę czasu. Mogliby jakoś na początku 2027 wydać niż na koniec.
Opublikowano poniedziałek o 10:592 dni W dniu 18.07.2026 o 08:43, messer33 napisał(a):lesba rezygnuje z roliDobrych newsów ciąg dalszylesba czy nie lesba, idiotka czy nie idiotka, ale tego jej spierdolonego, kreskówkowego głosu nie da się słuchać. Lepszej zamienniczki nie mogli znaleźć
Opublikowano poniedziałek o 11:472 dni 23 minuty temu, messer33 napisał(a):a lesba dobry głosik miała ale zamiana może być teżKolejny kosior się szykuje
Opublikowano poniedziałek o 13:142 dni 2 godziny temu, Josh napisał(a):lesba czy nie lesba, idiotka czy nie idiotka, ale tego jej spierdolonego, kreskówkowego głosu nie da się słuchać. Lepszej zamienniczki nie mogli znaleźćJa tam panią English szanuję za Maelle i złego słowa nie powiem, a i podobno w Baldur's Gate 3 też kawał dobrej roboty odwaliła.Ale laseczka od Grace Ashcroft w Residencie bardzo miło mnie zaskoczyła, więc ogólnie dobry news.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wszystkie teksty jakie widziałem zwracają uwagę na dość powolny sprint i mało ruchliwy double jump, ale poza tym pozytywnie i z podjarą. Sterowanie wydaje się standardowe już dla gatunku, ci rycerze, ich dobór i używanie, wydają się największym nowum.