Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Terminator 2D: No Fate

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Premiera 5 września, na wszystko. Wygląda kozacko :fsg:

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ile tu jest duszy jop twoja mać    Natarcie indorów jakości AAAA w 2025 to jest jakaś kulminacja 

• Wkurwiający licznik czasu, na chuj to komu? A sam gejplej ładny.

• Masz przecież Xeno Crisis od tych samych ludzi:   Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał (a nawet chociażby remaster trzeciego Alien

Opublikowano

Właśnie się na to natknąłem i miałem wklejać :sweat:
Zajebiście, że będzie pudełeczko - coś pięknego :fsg:

Opublikowano

Ale mamy temat zbiorczy na indyki 

Opublikowano
32 minuty temu, Daffy napisał(a):

Bzduras nie zrobił mi gnoju w wątku Laiki i nawet kupił GOF, więc nic do niego nie mam, choć za mną nie przepada.

Ten wątek niech sobie będzie, bo Terminator 1 i 2 to przecież klasyka, a gra wygląda zacnie.

Żeby tylko tego nie zjebali, bo gdy widzę grę na licencji to mam obawy. Poproszę jeszcze o Aliena 2 w podobnej konwencji z mojego top filmów ever!

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, Daffy napisał(a):

No mamy, mogłem tam wrzucić, ale postanowiłem założyć osobny temat. Zawsze można go połączyć z tamtym, jak ci się chce to zrób zgłoszenie i z bani. Mnie to ryra, ważne, że podzieliłem się trailerkiem sztosika i kmwtw :lapka:

Opublikowano

Ja jestem za osobnym działem dla indyków, ale to się nie wydarzy. Antonblast, Ninja Gaiden: Ragebound i Neon Inferno też zasługują na swoje wątki, oprócz GOF i MS:CA, a jeśli NG:R i NI okazałyby się średniakami to zawsze można usunąć.

Opublikowano

Ło kurwa :banderas:

Mam nadzieję, że w jakimś DLC dostaniemy popierniczającego w płaszczu i Nike'ach Kyle'a :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

Co innego jakaś no name gierka, a co innego indyk z bardzo znaną licencją który z automatu przyciągnie więcej ludzi. Gdy to nie był terminator, to bym pewnie nawet nie odpalił trailera.

Pierwsza połowa trailera wierna filmowi i już sobie myślałem, że gra będzie krótka, ale widać, że dodadzą też coś od siebie. Będę miał na radarze.

Cytat

In this unique story blending iconic scenes from ‘Terminator 2: Judgment Day’ with original scenarios and multiple endings, humanity’s fate is yours to decide.

Opublikowano

Ile tu jest duszy jop twoja mać :tokar:

Natarcie indorów jakości AAAA w 2025 to jest jakaś kulminacja :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, zdrowywariat napisał(a):

Poproszę jeszcze o Aliena 2 w podobnej konwencji z mojego top filmów ever!

Masz przecież Xeno Crisis od tych samych ludzi:

Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał :banderas:(a nawet chociażby remaster trzeciego Aliena)

32 minuty temu, Rozi napisał(a):

Ło kurwa :banderas:

Mam nadzieję, że w jakimś DLC dostaniemy popierniczającego w płaszczu i Nike'ach Kyle'a :obama:

Gra raczej bawi się wydarzeniami z T:2, więc chyba nici z takich akcji.

Opublikowano

Making of:

14 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Ciekawe czy teraz też zrobią port na Dreamcasta xd 

Z powyższego filmiku wynika, że jest taka opcja :banderas:

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Wredny napisał(a):

Jakim cudem mi ta gra umknęła? :obama: Wygląda mocarnie, chyba trzeba się zainteresować. Grałeś, możesz o niej coś więcej powiedzieć?

Opublikowano

Ja pierdolę, ale banderas.gif . Napierdalanka w barze z gołą dupą coś pięknego, chyba też się pokuszę na day1. 

Opublikowano

Wygląda absolutnie bosko, zwłaszcza dla takiego dziada jak ja, który Terminatora 2 oglądał na kasecie VHS z obrazem tak złym, że nic nie było widać i lektorem, którego nie dało się słuchać. Ale i tak oglądałem kilka razy w tygodniu :) Sentyment mi został i do tej pory lubię odświeżyć. Gra dodatkowo wychodzi w moje urodziny, więc to chyba sygnał żeby brać day1

Opublikowano
12 godzin temu, Wredny napisał(a):

Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał :banderas:(a nawet chociażby remaster trzeciego Aliena)

Gra raczej bawi się wydarzeniami z T:2, więc chyba nici z takich akcji.

Dzięki, dodałem do wish listy, myślałem o czymś na podstawie Alien 2 w stylu Mark of the Ninja.

Też macie wrażenie, że za dużo pokazali? Jeśli jest jeszcze ktoś, kto nie widział trailera to polecam uwierzyć innym na słowo i zaczekać na day1 :)