Opublikowano 21 maja21 maj 14 minut temu, Shen napisał(a):Zamawiałem jako jeden z pierwszych, w sklepie status zamówienia zrealizowane, a nie mam nawet etykiety w apce.Nie wiem, kiedy te powiadomienia wpadają, bo Allegro chyba ma już na etapie samego generowania, a na sklepie chyba dopiero jak kurier zeskanuje. W każdym razie zrealizowane, spakowane, czeka na odbiór (gdzieś dzisiaj po 13.00).
Opublikowano 21 maja21 maj Prezes przygotował mojego specjala w godzinę śmierci polskiego papieża. Tu nie ma przypadków, sam Jan Paweł II czuwa nad moją paczką
Opublikowano 21 maja21 maj @Perez Jednak wysyłacie silenta osobno a nie ze snesem? Bo dostałem info że kurier zabrał pake
Opublikowano 21 maja21 maj 26 minut temu, Pupcio napisał(a):@Perez Jednak wysyłacie silenta osobno a nie ze snesem? Bo dostałem info że kurier zabrał pake Jeśli to osobne zamówienia to tak, a widzę, że masz osobne na SH i osobne na SNES-a. Jedynie jak ktoś w jednym zamówieniu ma to i to, to wtedy leci ze SNES-em, bo jest jedna wysyłka.
Opublikowano 21 maja21 maj @Perez a jak z dostawą przez Orlen Paczka? U mnie czeka na nadanie i przewidywalny termin to wtorek.
Opublikowano 21 maja21 maj 14 minut temu, Czoperrr napisał(a):@Perez a jak z dostawą przez Orlen Paczka? U mnie czeka na nadanie i przewidywalny termin to wtorek.Wszystko gotowe, jutro odbior, wiec raczej cos by dlugo do wtorku, chyba ze im dluzej schodzi z dostawa.
Opublikowano 22 maja22 maj Jeszcze nikt nie dostał? Coś długo idzie tym razem, zazwyczaj 7 rano następnego dnia miałem w paczkomacie, a na razie nawet jeszcze nie ma wydanego do doręczenia. Oby po robocie już było, hajpik u mnie spory
Opublikowano 22 maja22 maj U mnie w doręczeniu. PSX raz był przed siódmą rano w skrytce, ale zwykle to mi 11-14 przychodzą. Ten special został wydany do doręcznia o 9.
Opublikowano 22 maja22 maj U mnie niestety też pracka, a paczucha już w paczkomacie. Ależ będzie ćpane po południu
Opublikowano 22 maja22 maj A wiecie, gdzie u mnie? A nie powiem, hehe. Zastanawiajcie się teraz, czy w paczkomacie, czy odebrana, a może nadana?**wiem, że się nie zastanowicie, bo nikogo to nie obchodzi
Opublikowano 22 maja22 maj Przestaliscie korzystac z inPostu? Dobra niewazne mam remont w jebanym lidlu i akurat paczkomat obok tez wylaczyli z uzytku nie wiedziec czemu.
Opublikowano 22 maja22 maj 14 minut temu, K.Adamus napisał(a):Ja już od 7 rano mam w paczkomacie, ale praca niestety... :)Daj koniecznie znać, jak wrażenia i czy warto
Opublikowano 22 maja22 maj 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Jako największy fan serii rozdziewicze wątek pierwszym zdjęciem Naczelny hejter sajlenta i psychofan residenta dostaje specjala o SH jako pierwszy. Gdzie tu sprawiedliwość
Opublikowano 22 maja22 maj 1 minutę temu, Pix napisał(a):Naczelny hejter sajlenta i psychofan residenta dostaje specjala o SH jako pierwszy. Gdzie tu sprawiedliwośćTrzeba edukowac mlodych w temacie dobrych gier. Moze w koncu zacznie w nie grac.
Opublikowano 22 maja22 maj 3 minuty temu, Pix napisał(a):Gdzie tu sprawiedliwośćW tym, że zaspojleruje sobie większość xD
Opublikowano 22 maja22 maj Pupcio nigdy nie pokocha sajlenta, dopóki bohaterowie serii nie zaczną z półobrotu napierdalać w potwory
Opublikowano 22 maja22 maj 22 minutes ago, Pupcio said:Jako największy fan serii rozdziewicze wątek pierwszym zdjęciem Artwork z haniebnej kolekcji Silent Hill 2&3 HD. No ale tym razem zawartość lepsza :)
Opublikowano 22 maja22 maj Spokojnie chłopaki jak mówiłem że ogram to ogram. Nie trzeba mi co rok przypominać
Opublikowano 22 maja22 maj Lecę na bieżąco. Dzisiaj rano wyjechało Allegro One, zaraz wpada InPost po kolejna partię i potem Orlen. Na jutro zostanie jakieś 300 sztuk z okładką SH2 z Allegro i poczta, ale to same zagraniczne.