Skocz do zawartości

Silent Hill: Początki - części 1-4

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał(a):

Zamawiałem jako jeden z pierwszych, w sklepie status zamówienia zrealizowane, a nie mam nawet etykiety w apce.wujaszek

Nie wiem, kiedy te powiadomienia wpadają, bo Allegro chyba ma już na etapie samego generowania, a na sklepie chyba dopiero jak kurier zeskanuje. W każdym razie zrealizowane, spakowane, czeka na odbiór (gdzieś dzisiaj po 13.00).

• Odpowiedzi 417
  • Wyświetleń 24,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łapcie kilka fotek, a ja ruszam z pakowaniem :)

• Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. W

• KOMODO
    KOMODO

Autorzy mają płacone za znaki a nie za strony, więc dla nich interesem jest natrzaskać jak najwięcej a nie jak najmniej. To ja wymyśliłem mniejszą ilość znaków. Albo inaczej - wymyślił ją prasowy stan

Opublikowano

Prezes przygotował mojego specjala w godzinę śmierci polskiego papieża. Tu nie ma przypadków, sam Jan Paweł II czuwa nad moją paczkąpapa

Screenshot_20250521_105809_InPost Mobile.jpg

Opublikowano

Moja paczuszka już odebrana przez kuriera. Miło.

Opublikowano

@Perez Jednak wysyłacie silenta osobno a nie ze snesem? Bo dostałem info że kurier zabrał pake wujaszek

Opublikowano
26 minut temu, Pupcio napisał(a):

@Perez Jednak wysyłacie silenta osobno a nie ze snesem? Bo dostałem info że kurier zabrał pake wujaszek

Jeśli to osobne zamówienia to tak, a widzę, że masz osobne na SH i osobne na SNES-a. Jedynie jak ktoś w jednym zamówieniu ma to i to, to wtedy leci ze SNES-em, bo jest jedna wysyłka.

Opublikowano

U mnie też odebrane przez kurierosa fsg, dziękuję Pan Perez raz jeszcze lapka

Opublikowano
14 minut temu, Czoperrr napisał(a):

@Perez a jak z dostawą przez Orlen Paczka? U mnie czeka na nadanie i przewidywalny termin to wtorek.

Wszystko gotowe, jutro odbior, wiec raczej cos by dlugo do wtorku, chyba ze im dluzej schodzi z dostawa.

Opublikowano

Jeszcze nikt nie dostał? Coś długo idzie tym razem, zazwyczaj 7 rano następnego dnia miałem w paczkomacie, a na razie nawet jeszcze nie ma wydanego do doręczenia. Oby po robocie już było, hajpik u mnie spory

Opublikowano

U mnie w doręczeniu. PSX raz był przed siódmą rano w skrytce, ale zwykle to mi 11-14 przychodzą. Ten special został wydany do doręcznia o 9.

Opublikowano

U mnie niestety też pracka, a paczucha już w paczkomacie. Ależ będzie ćpane po południu fsg

Opublikowano

A wiecie, gdzie u mnie? A nie powiem, hehe. Zastanawiajcie się teraz, czy w paczkomacie, czy odebrana, a może nadana?*

*wiem, że się nie zastanowicie, bo nikogo to nie obchodzi

Opublikowano

Przestaliscie korzystac z inPostu? Dobra niewazne mam remont w jebanym lidlu i akurat paczkomat obok tez wylaczyli z uzytku nie wiedziec czemu.

Opublikowano
14 minut temu, K.Adamus napisał(a):

Ja już od 7 rano mam w paczkomacie, ale praca niestety... :)

Daj koniecznie znać, jak wrażenia i czy warto kaz

Opublikowano

Jako największy fan serii rozdziewicze wątek pierwszym zdjęciem nosacz3

PXL_20250522_091216797.jpg

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał(a):

Naczelny hejter sajlenta i psychofan residenta dostaje specjala o SH jako pierwszy. Gdzie tu sprawiedliwość

Opublikowano
1 minutę temu, Pix napisał(a):

Naczelny hejter sajlenta i psychofan residenta dostaje specjala o SH jako pierwszy. Gdzie tu sprawiedliwość

Trzeba edukowac mlodych w temacie dobrych gier. Moze w koncu zacznie w nie grac.

Opublikowano
3 minuty temu, Pix napisał(a):

Gdzie tu sprawiedliwość

W tym, że zaspojleruje sobie większość xD

Opublikowano

Pupcio nigdy nie pokocha sajlenta, dopóki bohaterowie serii nie zaczną z półobrotu napierdalać w potwory frog

Opublikowano
22 minutes ago, Pupcio said:

Artwork z haniebnej kolekcji Silent Hill 2&3 HD. No ale tym razem zawartość lepsza :)

Opublikowano

Spokojnie chłopaki jak mówiłem że ogram to ogram. Nie trzeba mi co rok przypominać boomer

Opublikowano

Lecę na bieżąco. Dzisiaj rano wyjechało Allegro One, zaraz wpada InPost po kolejna partię i potem Orlen.

Na jutro zostanie jakieś 300 sztuk z okładką SH2 z Allegro i poczta, ale to same zagraniczne.