Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4

Featured Replies

Opublikowano

"We looked at 3, and that was obviously another very highly regarded title in the franchise. So then it was 'Let's look at 4. It's quite different, but what at its essence is it?' Our goal here is to make the ultimate package of 3 and 4. So ultimately, we felt that taking it into feeling more towards the 3 format as opposed to what 4 did originally, was a better representation for a cohesive package."

Tak tłumaczą decyzję odejścia od kariery z czwórki.

• Odpowiedzi 209
  • Wyświetleń 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

cyfrę chyba lepiej, jest za 215 zł, a odpadają koszty palet, transportu, tłoczenia czy drukowania okładek

• Bzduras
    Bzduras

Potwierdzone 2 minuty w THPS4. Szkoda

• wojtas011
    wojtas011

Opublikowano

Z developerskiego na nasze: "łatwiej i taniej było zrobić epik tu minute format".

Opublikowano

W sumie fajnie że będzie można sobie te sesje wydłużyć. Takie 5 minutowe akurat spoko opcja. Ciekawe czy modsy co były w poprzednim pakiecie też zostaną.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Teraz, czeskimaster napisał(a):

Rozumiem, że jak nie mam preordera, to demka na Sonke nie pobiorę?

nie, na xboxie można zrobić preoreder, pograć i zrobić refund bo kasy nie pobiera na jakieś 2 tygodnie przed premierą

Ale oczywiście demo już wszędzie działa poza xboxem i xboxem pc xd

Opublikowano

Trza będzie obczaić demko. Jezu, ale ten gamepass to szef wszystkich szefów gierek.

Opublikowano
4 godziny temu, wojtas011 napisał(a):

nie, na xboxie można zrobić preoreder, pograć i zrobić refund bo kasy nie pobiera na jakieś 2 tygodnie przed premierą

Ale oczywiście demo już wszędzie działa poza xboxem i xboxem pc xd

Jak ktoś ma passa to nie trzeba kombinować. Fajnie to wszystko wygląda, oprócz Foundry dają też College. Nie mogę się doczekać fulla, bo jeździć single session i piłować wyniki to już szkoda mi czasu - kiedyś bym oszalał ze szczęścia.