Opublikowano 12 maja12 maj "We looked at 3, and that was obviously another very highly regarded title in the franchise. So then it was 'Let's look at 4. It's quite different, but what at its essence is it?' Our goal here is to make the ultimate package of 3 and 4. So ultimately, we felt that taking it into feeling more towards the 3 format as opposed to what 4 did originally, was a better representation for a cohesive package."Tak tłumaczą decyzję odejścia od kariery z czwórki.
Opublikowano 12 maja12 maj Z developerskiego na nasze: "łatwiej i taniej było zrobić epik tu minute format".
Opublikowano 13 maja13 maj W sumie fajnie że będzie można sobie te sesje wydłużyć. Takie 5 minutowe akurat spoko opcja. Ciekawe czy modsy co były w poprzednim pakiecie też zostaną.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Demko na Xboksie: https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/tony-hawks-pro-skater-3-4-demo-odlewni/9nbvjhpx2fkk
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Rozumiem, że jak nie mam preordera, to demka na Sonke nie pobiorę?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Autor Teraz, czeskimaster napisał(a):Rozumiem, że jak nie mam preordera, to demka na Sonke nie pobiorę?nie, na xboxie można zrobić preoreder, pograć i zrobić refund bo kasy nie pobiera na jakieś 2 tygodnie przed premierąAle oczywiście demo już wszędzie działa poza xboxem i xboxem pc xd
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Trza będzie obczaić demko. Jezu, ale ten gamepass to szef wszystkich szefów gierek.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 4 godziny temu, wojtas011 napisał(a):nie, na xboxie można zrobić preoreder, pograć i zrobić refund bo kasy nie pobiera na jakieś 2 tygodnie przed premierąAle oczywiście demo już wszędzie działa poza xboxem i xboxem pc xdJak ktoś ma passa to nie trzeba kombinować. Fajnie to wszystko wygląda, oprócz Foundry dają też College. Nie mogę się doczekać fulla, bo jeździć single session i piłować wyniki to już szkoda mi czasu - kiedyś bym oszalał ze szczęścia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W Fidelity wygląda świetnie, działa świetnie, college wygląda genialnie. Jeśli faktycznie będzie można dowolnie ustawiać czas jednej sesji aż do 20 minut to 9/10 lekko siądzie.