Opublikowano 12 maja12 maj "We looked at 3, and that was obviously another very highly regarded title in the franchise. So then it was 'Let's look at 4. It's quite different, but what at its essence is it?' Our goal here is to make the ultimate package of 3 and 4. So ultimately, we felt that taking it into feeling more towards the 3 format as opposed to what 4 did originally, was a better representation for a cohesive package."Tak tłumaczą decyzję odejścia od kariery z czwórki.
Opublikowano 12 maja12 maj Z developerskiego na nasze: "łatwiej i taniej było zrobić epik tu minute format".
Opublikowano 13 maja13 maj W sumie fajnie że będzie można sobie te sesje wydłużyć. Takie 5 minutowe akurat spoko opcja. Ciekawe czy modsy co były w poprzednim pakiecie też zostaną.
Opublikowano niedziela o 18:402 dni Demko na Xboksie: https://www.xbox.com/pl-PL/games/store/tony-hawks-pro-skater-3-4-demo-odlewni/9nbvjhpx2fkk
Opublikowano niedziela o 19:102 dni Rozumiem, że jak nie mam preordera, to demka na Sonke nie pobiorę?
Opublikowano niedziela o 19:122 dni Autor Teraz, czeskimaster napisał(a):Rozumiem, że jak nie mam preordera, to demka na Sonke nie pobiorę?nie, na xboxie można zrobić preoreder, pograć i zrobić refund bo kasy nie pobiera na jakieś 2 tygodnie przed premierąAle oczywiście demo już wszędzie działa poza xboxem i xboxem pc xd
Opublikowano niedziela o 19:582 dni Trza będzie obczaić demko. Jezu, ale ten gamepass to szef wszystkich szefów gierek.
Opublikowano niedziela o 23:142 dni 4 godziny temu, wojtas011 napisał(a):nie, na xboxie można zrobić preoreder, pograć i zrobić refund bo kasy nie pobiera na jakieś 2 tygodnie przed premierąAle oczywiście demo już wszędzie działa poza xboxem i xboxem pc xdJak ktoś ma passa to nie trzeba kombinować. Fajnie to wszystko wygląda, oprócz Foundry dają też College. Nie mogę się doczekać fulla, bo jeździć single session i piłować wyniki to już szkoda mi czasu - kiedyś bym oszalał ze szczęścia.
Opublikowano poniedziałek o 10:261 dzień W Fidelity wygląda świetnie, działa świetnie, college wygląda genialnie. Jeśli faktycznie będzie można dowolnie ustawiać czas jednej sesji aż do 20 minut to 9/10 lekko siądzie.
Opublikowano poniedziałek o 18:141 dzień Autor Na intrze zauważyłem tego gościa, no ciekawe jak to będzie działać w gameplayuhttps://www.youtube.com/watch?v=wRXktD5GOSoco do dema, zwykły reskin 1+2, tak samo się gra
Opublikowano wczoraj o 04:18 1 dzień Nic dziwnego, po co mieli zmieniać jak tam świetnie to działało.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Tak, to mogło być DLC do 1+2, ale ciężko się na to obrażać skoro te dwa levele są tak świetnie odświeżone Gra się tak samo, ale mam wrażenie, że animacje skejtownika są deczko lepsze niż poprzednio, jakoś te triki wyglądają bardziej atrakcyjnie.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):skejtownika są deczko lepsze niż poprzednio, jakoś te triki wyglądają bardziej atrakcyjnie.Też mam takie wrażenie, szczególnie animacja po lądowaniu nie jest już taka jakby skater miał się zaraz wywalić, bo skakał z 3 piętra a było to zwykłe ollie.Na razie jeden problem w college to zepsuty spine transfer zaraz na prawo od balonu na starcie levelu i ta parada na ulicy, jak ktoś używa muru wokół kampusu do budowania mnożnika.Co się jeszcze rzuca w oczy, to bardzo dużo wybuchów, czy to jakiś konfetti albo ognia w fabryce.Na PC demo w plikach to pełna wersja gry, ciekawe czy ktoś to rozblokuje xd
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. W ogóle niesamowite, że po 20 latach człowiek wbija na taki college i od razu się gdzieś w głowie odzywa "a tu był gap, tu też, i tu na pewno też" i wszystko się zgadza
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja sobie zdałem sprawę, jak mamy zapchane pierdołami głowy, gdy odpaliłem ostatnio odświeżone San Andreas, w które nie grałem kilkanaście lat. Okazuje się, że człowiek na pamięć zna układ dróg takiego Los Santos. Dziwnie niepokojące Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez l33t
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Nie nazwałbym tego pierdołami, najwidoczniej miło spędzałeś tam czas i się to pamięta.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Dlatego remastery, remaki itp tak dobrze siadają, bo nam odblokowują w głowie dobre wspomnienia I potem człowiek siedzi i kurła kiedyś to były gierki, teraz to nimo gierków.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Ale liczę, że tutaj poziom trudności pójdzie trochę w górę, bo 1+2 jest banalny, jedyna turbo ciężka rzecz dla mnie to secret score.W takim Project 8 ostatnie zadanie, to przejechanie w combo z capitolu do fun parku, przez szkołę i skatepark, a w 1+2 nie ma 1mil score nawet na ostatniej mapie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 8 minutes ago, PiotrekP said:Demo było tylko dla preorderowców I game passa.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Demo jest dalej dostępne, tylko na xboxie jest z nim problem, sporo osób nie może odpalić, jak ma preorder, ale z gp dalej działa