Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Dobra a jakie są kryteria na gwiazdki? Skonczylem wlasnie 150cc i wygralem 3 z 4 wyscigów i zero gwiazdek, liczylem na 2 chociaż :S
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 40 minut temu, maciucha napisał(a):Tak już zupełnie na serio - z perspektywy gracza singlowego kolejna gra-wydmuszka od Nintendo? Na Switchu 1 mega zawiodłem się na Mario Golf i Mario Strikers i zdaje się że MKW to ten sam case Zawartość to gra ma. Aż tak źle nie ma co w golfie, a zwłaszcza w Mario Strikers. Pytanie czy w dość sporym otwartym świecie szukanie niebieskich guzików do kilkunastu sekundowych eventów to spełnienie marzeń o singlu w tej serii?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ten wybór tras też musiałem chwilę rozkminić. Ale już wszystko jest jasne.Wygląda to tak, że jak wybieramy daną trasę to pojawia się dodatkowy wybór, do jakiej innej tarasy wokół tej co wybierzemy - chcemy mieć dojazd.Jak chcemy z dojazdem, trasa łączona z inną, to po prostu wybieramy główną trasę a potem taką do jakiej chcemy dojechać.Jak chcecie wyścig na zamkniętej trasie, na okrążenia to wybieracie daną trasę i przy kolejnym wyborze klikacie drugi raz na tej samej trasie. Wtedy macie wyścig na okrążenia.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Godzinę temu, jimmy napisał(a):Dobra a jakie są kryteria na gwiazdki? Skonczylem wlasnie 150cc i wygralem 3 z 4 wyscigów i zero gwiazdek, liczylem na 2 chociaż :S2 turnieje z 8 na 150 ccc (bo jeden jest do odblokowania z Rainbow Road) udało mi się ukończyć 4 wyścigi na 1 miejscu i wtedy wleciały mi 3 gwiazdki. Przy reszcie nie mam żadnych gwiazdek, więc chyba turniej trzeba skończyć na perfekt.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. W sensie że na 150cc są albo 3 gwiazdki albo nic? Dziwne by to było
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 1 godzinę temu, maciucha napisał(a):Tak już zupełnie na serio - z perspektywy gracza singlowego kolejna gra-wydmuszka od Nintendo? Na Switchu 1 mega zawiodłem się na Mario Golf i Mario Strikers i zdaje się że MKW to ten sam case Tak jak każdy ostatni MK, jak myślisz o singlu to odpuść.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 minuty temu, balon napisał(a):Tak jak każdy ostatni MK, jak myślisz o singlu to odpuść.No w MK8 pograłem 3h i sprzedałem z dużym niesmakiem. W CTR gram do dziś.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Autor 1 godzinę temu, jimmy napisał(a):Dobra a jakie są kryteria na gwiazdki? Skonczylem wlasnie 150cc i wygralem 3 z 4 wyscigów i zero gwiazdek, liczylem na 2 chociaż :S100% pkt 3*, jeden punkt mniej 2*, 2 pkt mniej 1*
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. gierka jest wspaniała ale w Knockout Tour, uparłem się żeby być w końcu pierwszy...i cała noc zarwana xD "teraz już na pewno się uda", 2 msce to jest max, wiem już że to top 4 wygrywa się powerupsami na 2 ostatnich zakrętach bo już kilka tak przegrałem..no ale w nocy jak zaczęło matchować z samymi japsami którzy grają tak:https://www.threads.com/@twttr_buzz/post/DKn8Su1Kda0?xmt=AQF0I1CWJV5BZeBZWY_rwWpnLW43hWWOfRUfm4gFAz6ImzAto się robi ciężko;) na nich tylko piorun pomaga
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 11 minut temu, bartiz napisał(a):Czyli co jednak nie wystarczy trzymać A na prostej?No jak wybierzesz krowę, to tylko gałka do przodu i wygrana.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kurde jak człowiek zacznie robić te pierdołowate zadania na mapce to nieźle wciąga xD
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Szkoda tylko że nie ma toggla do oznaczenia na mapie które P-switch są zrobione
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Poki co jezdze sobie po mapie i ucze sie grac. W MK8 gralem tylko chwile. Te zadania nawet mnie wciagnely i ucze sie dzieki nim mapy. Znalazlem takze kilka znakow zapytania i chetnie znajde wszystkie. Szkoda tylko, ze te odblokowane nie sa zaznaczone na mapie. Poki co to najwiekszy zawod, ze nie mozna mapowania przyciskow zmienic. Mam nadzieje, ze pojawi sie jakis patch, ktory umozliwi zmiane gazu z A na ZR jak najszybciej. Nie wiem jak mogli to tak standardowo ustawic.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 11 minut temu, Lukas_AT napisał(a):Mam nadzieje, ze pojawi sie jakis patch, ktory umozliwi zmiane gazu z A na ZR jak najszybciej. Nie wiem jak mogli to tak standardowo ustawicNo dlatego tak jest ze względu na drift, który jest (był ;) ) mega istotny
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Największą siłą tych kartów jest prostota dla dzieciaków, naprawdę w każdym wieku można w to pykać, jest auto akcelerator, sterowanie ruchowe, jakieś wspomagacze, ekran na 4 osoby, setki postaci. Nie sposób tego nie docenić, jak ktoś ma w domu rodzinkę to nie ma lepszych kartów.Ale jak nie ma to CTR i długo długo nic ;(.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mam pytanie bo kiedyś tego Switcha i tak kupie więc jakbym chciał, żeby dzieciaki pograły w 4 osoby w Mario Karta to wystarczy, że dokupię parę joy conów czy jednak muszą to być pady?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 minuty temu, Patapon napisał(a):Mam pytanie bo kiedyś tego Switcha i tak kupie więc jakbym chciał, żeby dzieciaki pograły w 4 osoby w Mario Karta to wystarczy, że dokupię parę joy conów czy jednak muszą to być pady?Joycony lepiej, 389 zł za parę z S2 (z S1 są tańsze i też chodzą). I mozesz wtedy w sumie na 4 graczy, bo każdy służy za 1 kontroler.Dodatkowy plus to dzieciaki preferują te małe pojedyncze joycony, co innego jak Ty chcesz pograć wtedy grip, albo najlepiej pro controller 2.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. W dniu 4.06.2025 o 13:19, Pupcio napisał(a):Może przy mario kart galaxy w końcu uda się pokonać crash team racing, tym razem twórcy ZAWIEDLI. Acti daj tego patcha do ctr z 60fps No kurła wyścigi bez trybu adventure to mogły być na snesie, a nie 100 lat później.Ciekawostka, wiecie że na Pegasusach graliśmy w połowie lat 90, a 10 lat później już na Nintendo DS? To był niezły skok technologiczny.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No zajebiście się w to gra :) i fajnie, że jest znacznie inaczej jak w MK8. No kurde ósemka to przez te 11 lat () ładnie została wyeksploatowana.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kiepsko zrobili wybór strojów. Lepiej by było gdyby była lista pod przyciskiem po najechaniu na postać, albo coś w tym stylu
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ludzie zapominają w jakim stanie wydali Mario Kart 8. Mało tras, brak Battle itd. Jestem pewien że World dostanie milion apdejtów. Tak jak ósemkę, tak i World warto będzie ograć dopiero przy premierze Switch 2 Oled.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nom, ósemka długo jechała na tym że była po prostu ładna.Pograłem trochę dzisiaj z kolegą - udało się dołączyć do jego lobby po tym jak skończył wyścig przez neta z innymi, zwolniło się miejsce i jakoś poszło. Nie powinno to być tak źle zaprojektowane
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kolejna patologia i krok wstecz bo w mk8d po prostu dołączało się do kumpla jako widz jak w danym momencie nie był w lobby, a gral w wyścig